- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
mondomén #2889 üzenetére
THL W100.
Zsolt_72 igen kisebbség vagyunk, mert sokan azonnal hurrognak, hogy jajj hát ez kínai, pedig a telenor boltos srác, ahol először megnéztük az 520-at kérte, hogy magyarázzam el hol tud ilyen telefont venni, mert neki azonnal kell. Én tuti, hogy ezentúl nem fogok itthon telefont venni magamnak, mert itthon csakis komoly hűségidővel és magasabb előfizetési díjjal lehet jó áron telefont venni, én meg flottás vagyok, amit nem akarok megváltoztatni, abban meg drága a telefon, a lumia 520 is 30k volt, az xperia L, amit majdnem megvettem pedig 60k lett volna...
-
diegho
nagyúr
válasz
mondomén #2886 üzenetére
34-ért van droid is, ami köröket ver a mini2-re, csak nem itthon kell keresgélni. Amúgy a lumia 520 meglepően jó telefon, párom vett ilyent, de amikor ránézek az én 34k-s telefonom kijelzőjére (4.5" IPS qHD), akkor mindig jól az eszembe vésem, hogy itthon telefont magamnak soha többet nem veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest