-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
x1port
addikt
Elméletileg megy ,azt mondták az eladók.
Hasonlót akartam venni én is.
Aztán úgy döntöttem,hogy áldozok rá egy kicsit "nagyobb" összeget és végül egy másik gyártó mic. nélkülijét vettem meg.
Na az valami elképesztő ,hogy mit tud még az 520-al is.Mindenestre ajánlom a speedshop-ot mert ott van bőven választék és ha valami gebasz van vele szó nélkül cserélik.
-
-
a 8.1 ben valami facebook blue nevű app lesz ha minden igaz. a gyári sms messenger megszűnik ebben a formában, hogy a facet is kezelje... eddig sem volt sok funkciójaaktiválva. a phone 8.2 vagy 9 ben lesz újra mélyebben integrálva a face. állítólag a 8.1 ben a twitter lesz nagyon integrálva ami sztem nettó hülyeség. azért a facet nagyságrendekkel sokkal többen használják...
-
catroot
veterán
Na, azt nekem eddig csak egyszer csinálta (fotózás).
Komolyan, már kezdtem megkedvelni a rendszert, várom is a 8.1-et.
Viszont az, hogy ebből kezd rendszer lenni (gyk.: ha ismerős hív/hívom, akkor nem a nevét írja ki, hanem a telefonszámát, mert nem megy a hívásazonosítás), eléggé zavar.
Most meg azt hallom, hogy nem lesz magyar nyelven swype? Nevetséges. Gondolom alkalmazás sem írható majd rá, hogy legyen.
@Namelesske
És az téged boldogít, hogy itt meg egyáltalán nem is fog működni?
-
x1port
addikt
Lehet ,hogy igazad van. Sőt.
De tudod kevésbé bosszantanak ezek a hibák annál , mint hogy az emberek inkább hülyéznek le másokat itt a topikban mint ,hogy elismerjék,hogy ez ilyen és kész.Na mindegy.
Szeptemberig kap haladékot.
Eladni úgy is esélytelen.
Most néztem , tele van a hardverapó.
520 csere androidra.....(#20111) CsiguszMaxim : Te ki tudod kapcsolni a kijelző ébredést üziknél ???
Áruld már el a titkot légyszi !! Kérlek !Akkor Te egy igen szerencsés ember vagy !
-
x1port
addikt
Érdekes lenne ha csatlakozna repülő üzemmódban wifi hálózatra..
A légitársaságok gyakran megkövetelik a telefon kikapcsolását repülés közben. A Repülési üzemmód beállítással egyidejűleg letilthatja telefonján a mobilhálózatok, a Wi-Fi, az FM-rádió és a Bluetooth használatát. A mobilhálózati kapcsolatot nem igénylő alkalmazásokat továbbra is használhatja (például zenét hallgathat vagy videókat nézhet a telefonon). Repülési üzemmódban a Wi-Fi, az FM-rádió és a Bluetooth külön-külön továbbra is bekapcsolható, a mobilhálózati kapcsolat azonban a repülési üzemmód kikapcsolásáig le van tiltva.
Nálam talál wifi hálózatot.
Fel is lép rá de nem megy a net. -
BigBlackDog
veterán
Értem, köszönöm! Gondoltam esetleg az akkumulátor alatt el van helyezve valami hasonló kis matrica.
-
duo
addikt
Allitolag a wvga nal gyengébb felbontás támogatása is bekerül a 8.1-be. 2 fajta, de nem tudom melyik 2. Ez alapján gondolom h bar a RAM miatt nem kap meg par funkciót a keszulekunk, azert elfut tisztességesen a rendszer. Pl ha nem lesz nekünk cortana azt pont leszarom, csak notif center, quiet hours meg effélék legyenek, es ez ne menjek a sebesség rovására. Szerintetek meglepi az Ms hogy a legnagyobb mennyiségben eladott készülékek tulajdonosait megszopatja? (A kérdés költői: de nagyon remelem h nem.)
-
catroot
veterán
Ja, mindig...
De most kicsit "megfáradtam" már a telefon vásárlásba. Jó, nem vagyok egy gzbotiii, annyira nem sűrűn cserélgetem őket. Csak pl. az Omniámat is sikerült megreccsentenem anno. Szóval most egy darabig maradok ezen a szinten.
Aztán később majd látom, hogy maradok-e a platformon, vagy merre.
-
Clemi
veterán
Csak egy vélemény: Én 620-ról váltottam 820-ra. Nagyon nem egy kategória ez tény. Érzésre, fogásra, súlyra, sebességre, szolgáltatást nézve nagyon ráver a 620-ra is, ha pedig így nézzük, akkor az 520-ra még többet (a nejemnek az van). Ha azt is nézem, hogy 45-ért sikerült találni egyet, gyakorlatilag zsír új gyári állapotban, akkor ár-érték arányban szerintem a 820 a nyerő. De ez csak az én szubjektív véleményem.
-
Dhampir
félisten
Így könnyű belassulás nélkül használni, a sötét oldal erejével.
-
duo
addikt
meg feltételezem hogy felrakott mindent ami az eszébe jutott, és túl sok dolog szinkronizál pl egyidőben, és bár nagyon szeretem az 520-at (és drágábbra nem is futotta volna) valószínű meg lehet fektetni ilyen használattal. (mégha messze nem is annyira, mint egy hasonló kiépítésű droidot)
kollégának egy tisztességes S4 minije van, mikor elkezdtem nyomkodni olyan felhasználói szokásokkal mint ahogy az 520-on szoktam, köhögött azért egyet egyet. pedig erős cucc, és 2x-annyiba kerül.
-
Tin
veterán
nyilván ironizálok, mert ha valakinek az ios jön be, akkor azt kell használni, ha meg minden apróságot akar a rendszerbe és full testreszabható rendszert akar, akkor ott az android.
én is fel tudnék sorolni egy minimum 10-es listát azokról a feature-ökről amik jók lennének a wp-ben, de ha ezért a használhatóság vagy a sebesség oltárán kellene áldozni, inkább nem kell.
ha valakinek okostelefon kell annak összes kiaknázható képességével, akkor egyértelműen nem a wp a célplatform. ha telefon kell, amit üzleti funkciókra tud az ember használni, akkor viszont jó.
-
zodo
nagyúr
-
-
-
-
-
-
Tim82
félisten
Nemtom, ha egy egész napot, mondjuk reggel 7-től este 9-10-ig értve, kihúzna úgy az én használati szokásaimmal (kb. napi 10-30 perc telefon, állandó email- és Facebook-szinkronizálás, kb. fél órányi-órányi netezés), hogy este 10 körül még marad 20% körül az üzemidőből, akkor már elégedett lennék.
Az 520 kihúz másfél napot addig a 20%-ig, a Motorola Atrix 2 meg két és felet (nem nagy az akksi, viszont szoftverrel nagyon jól megoldották Motoék az energiatakarékosságot).
Amúgy nincs racionális okom a 820-ra váltani, mert nem használnám ki jobban, mint az 520-at.
-
Clemi
veterán
Szerintem nem aktiválódik, legalábbis nálam a farmer zsebben tuti nem mivel ha zsebrevágom, nem mozog, nem lötyög, nem távolodik el a zseb belseje annyira a közelség érzékelőtől, hogy bekapcsoljon. Ha kiveszem a zsebből egyébként még sose kaptam rajta, hogy bekapcsolva lett volna, ugyanis van egy kicsi késleltetés benne és szoktam látni amint bekapcsol.
Persze nem látok be a zsebembe -
Clemi
veterán
Szerintem meg tökmindegy, hogy Amoled, vagy LCD vagy akármi. Ha "gyorspillantás"-ra állítod be a módját, akkor csak egy nagyon rövid ideig mutatja (kb 15 mp) lezárás után az értesítési információkat és az időt. Viszont ebben a beállításban minden olyan esetben mutatja ezeket az infókat, mikor valami változás történik a közelség érzékelő előtt. Például előveszed a zsebből, táskából, vagy elég ha elviszed a közelség érzékelő előtt a kezed. Éjszaka én például kiveszem a párnám alól és azonnal látom az időt.
-
Tim82
félisten
Bizonyos helyzetekben jól jön, természetesen nem állandóan bekapcsolva. (Persze az igazi megoldás okostelefonoknál szerintem nem ez, hanem az értesítő LED, ami máshogy (más színnel vagy más gyakorisággal) villog különböző értesítések esetén. Erről persze WP-fronton ne is álmodjunk.)
Amúgy a Glance-t emlékeim szerint megkapta az 520-at/625-öt leszámítva mindegyik telefon (+ ugye említettem az AT&T-s 520-at).
-
-
sagit
veterán
igen
Clemi: pont a te hszeid olvasgatta a topikban keresés után
most bejavult, ezt csináltam végig:
-wifi/mobilnet off
-üzenetekben face csevegés off
-face fiók törlés
-újraindít
-wifire csatlakozik
-fiókot hozzáad
-face chat üzeneteknél bekapcsol
-és most onlinenem tudom melyik pont segített rajta, de külön, külön egyik se
-
Tin
veterán
annyiért meg valószínű nem WP telefont vennék. de az az igazság, hogy annyit telefonért nem szívesen adnék ki. nem azért mert nem tehetem meg, hanem mert ezek használati tárgyak, és nagyrészt telefonálásra használom, ha kell emailre, néha navigációra, és wifi hotspotnak melóra, ha kell. de nem netezésre és főleg nem játszásra. van tabletem, azon jobb netezni, de az asztali gépen mégjobb.
sok embernek tök jó az okosteló, mert elütheti vele az idejét, meg jó utazás közben, de én nem ezek közé tartozom, így nem is vagyok reprezentatív igazából
-
Tin
veterán
hát, ha valaki felteszi nekem a kérdést, hogy 25e-ért 520-ast, vagy 38e-ért 525-öst vennék-e, akkor egyértelműen az előbbi. ha 5e lenne a difi, akkor már talán az utóbbi.
sokat számít 512MB RAM, de egy 4"-os kijelző nem netezésre való, idő-elütésre meg tökmindegy, hogy bezárogatja-e a lapokat vagy sem.
jambiyya: érdekes, nekem 4 email cím van beállítva, exchange, gmail és 2 imap, mindegyiken tökéletesen működik, kipróbáltam. a gmail a telóról elküldött leveleket duplán tölti fel a szerverre, de ez minden baja, a többi tök oké.
Blyan: de közel 40-ért meg nem 525-öst vennék, hanem akkor már hozzádobnék még, és egy nagyobbat. 520-as előnye pont az ára, és hogy ha átlag használatra kell, akkor jó az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged