Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Mobilnet ki be kapcsolás alkalmazást találok?
Meg olyan ami full lenémítja a telot! -
desolator
senior tag
Elvittem a telefont a nokia care szervizbe mert a feloldó gomb nem működött, meg is javították és javítás során alaphelyzetbe állították a telefont. Már mindent újra bekonfigoltam úgy ahogy volt, viszont az "érintés" beállításból eltűnt a gombok rezgésének kikapcsolása.Hogy lehet ez??
Ugyanúgy a black van rajta mint eddig volt tehát az nem változott. -
dunc
nagyúr
Ha vásárolok,és visszaállítom a telefont alapba majd bejelentkezem a fiókba amivel vásároltam, akkor gondolom újra le tudom tölteni amit megvettem ?!
(#19687) Melack "legyegyszűbb gépen, outlook névjegyekbe betenni." Hogy tudom?
-
Amalgam
aktív tag
Ajánljatok pár jó alkalmazást, pl: akksi csempe, képernyős zseblámpa, wifi, bt ki-be kapcsoló, naptár csempe.
-
dunc
nagyúr
vcf névjegyeket valahogy tudok szinkronizálni?
Kiválóan a szól nekem is, de szeretem a mappánkénti lejátszást!
Furcsa a kütyü, de át lehet szokni rá! (eddig nagyon tetszik) -
Sygnus
tag
Jött egy "hangok " frissítés, de semmi új..... belépve látom h ott van a hangszin szabályzás de egyből el is tűnik.
-
Gorneck
legenda
válasz
x1port
üzenetére
Ha lenne se kapcsolnám be...normális füles mellett nagyon jól szól.
Persze relatív ez is...de sztem rendben van, az én zenei igényeimnek pont megfelel.(#19681) Melack: Én nem szeretek nagyon böngészni ekkora képernyőn...nem is nagyon próbálkoztam csak UCcal. Amúgy az előtöltős vmiről lenne szó? Haverom el van vele...de nincs elájulva tőle..
-
x1port
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Így van.
Pont ezt sugallta a nulla információt tartalmazó hozzászólásom.
Tökéletesen teszi a dolgát a gyári böngésző.
Az hogy némelyik weboldal botrányos nem a telefon hibája.Zenelejátszót pedig EQ híjján igazából felesleges másikat keresni. (androidnál voltak szoftveresen tunningoltak).
Nekem a nem gyári fülesem tökéletesen szól.
Érdemes pár ezret rááldozni
-
Gorneck
legenda
-
x1port
addikt
Üdv a klubban.
-Mondjuk az ,hogy ide nem lehet képet feltölteni.... a PH-ra már nagyon ráférne egy frissítés.
-Szerintem zenehallgatásra tökéletes a készülék.
Ha pedig ennyire át szeretnéd szabni a telefont lehet ,hogy android kellett volna Neked.A rövidke kábel pont jó a laptophoz.
Ha hosszabb kell kb 500 HUF
-
dunc
nagyúr
Sziasztok ma megvettem életem első belépőszintű windows phone készülékem. Néhány kérdésem van.
Szeretnék egy gyári böngészőnél jobbat (gyári pl ide se lehet képet feltölteni beilleszteni)
Valamint zene hallgatáshoz egy programot. Ingyen megoldások érdekelnek.
Köszönöm! (jah a gyári 20 cm usb kábel egy kib@sz@s! ) -
Volumeee4
csendes tag
Még egy kérdés ( bocs a sok kérdésért, de itt vannak hozzá értők
), ha a hátteret fehérre állítom akkor a kijelző alsó része , hogy is írjam elég fakónak tűnik és mintha hullámosan világítana...tudom ez most hülyén hangzik de nem tudom másképp megfogalmazni néhol sötétebb néhol világosabb.másnál is van ez? a világítás miatt van a jelenség? -
Volumeee4
csendes tag
Üdv a klubban.Jól tetted

-
Amalgam
aktív tag
Sziasztok. Ma én is beléptem a klubba, lesz pár kérdésem, mert nem igazán ismerem a WP-t.
-
Volumeee4
csendes tag
Volt egy Nokia C6-00 készülékem.Bevittem egy boltba és letörölgették a kijelzőt, és valahogy nyomtak rá egy olyan karcot hogy kb. 2 cm-es volt.Nem látszott, csak mikor cserére került a sor.Gondolhatod, milyen jó élmény volt :/

-
Volumeee4
csendes tag
Nyilván, ez az opció a legjobb...De az a gond hogy soha nem sikerült még hibamentesen egy fólia sem telefonra, és utálom a buborékos kijelzőt.Ezért a kérdés

-
Rinita
tag
válasz
x1port
üzenetére
Tényleg nem szereti, nálam rejtélyes módon tűnnek le róla a fóliák. Felrakom rá és pár nap múlva azt veszem észre hogy nincs rajta fólia. Le szoktam törölni vizes rongyal és szerintem akkor jön le, bár fura hogy nem veszem észre, de másra nem tudok gondolni. Úgy hogy nincs rajta fólia.

-
Volumeee4
csendes tag
Köszönöm a válaszokat..De ezek szerint ez a hiba nem csak nálam jelentkezett.Remélem nem lesz sűrűn ilyen.Mert eddig (félve írom ezt) ez a legmegbízhatóbb készülékem ami valaha is volt! Ez mondjuk még belefér.Kijelző nekem még nem karcos, de gondolom nem kell sok idő egy pár karc begyűjtéséhez.Jól gondolom?
-
westcoastog
veterán
válasz
kalozhun100
üzenetére
Még semmi.
-
x1port
addikt
válasz
Namelesske
üzenetére
Nekem akkor produkált érdekes dolgokat amikor fólia volt a kijelzőn.
Valamiért rohadtul nem szereti.. -
kalozhun100
őstag
Mi a helyzet ezzel a hangszínszabályzós buggal? Vagy 520-ra nem elérhető?
-
abteam2008
tag
Sziasztok!
Az Xbox Music Passomat, hogyan lehet használni a készüléken? US fiókom van, aktiváltam a passt, viszont a zenékből csak 30 másodpercet enged meghallgatni.
Előre is köszi a választ!
-
Volumeee4
csendes tag
Üdv fórumozók! , Egy kérdésem lenne készülékem kijelzője egymás után 2x nem reagált érintésre,semmire.Csak a power gombbal tudtam újra működőképessé varázsolni.Esetleg másnak is jelentkezett ilyen hiba?
-
x1port
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Ma lett volna egy fontos programom.
Este ránézek a telefonra , azt írja ( mára ) 22 fok meleg, napsütés.
erre reggel felébredek és kb majdnem leszakad a redőny a szélviharban.Elméletileg az accuweathert használja kiszolgálónak.Sőt , gyakorlatilag is azt.
Droidon pedig jól nyomja az infót...Azért mondjuk ilyenre odafigyelhetnének.
Ennél nem hiszem ,hogy van pitiánerebb alkalmazás. -
Gorneck
legenda
válasz
x1port
üzenetére
Bing.
Kérdésedre a válasz:
, nekem még egy se mutatta még sacc per köböre se az aktuális hőfokot/szélerőt...stb. Saccra viszont jó...Ha jól tudom, akkor mindig attól függ honnét szedi az app az infót és az mennyire friss...1-2 órás adatok is szoktak lenni. Legalábbis sztem.
Szóval kinézek az ablakon és aszerint öltözködöm...

-
x1port
addikt
Melyik időjárás alkalmazást használjátok ?
Én megvettem a Weather Flow-ot. ez épp 9km/h-s szelet mutat. Ami a valóságban most kb 80. ( riasztás van az egész országra )
+ letöltöttem mellé a Bing-et , ez 19 km/h-t ír.Ennyire fals az összes

-
westcoastog
veterán
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Lehetsz az első próbálkozó, nem bánom, xda-n vannak ötletek.

-
válasz
westcoastog
üzenetére
Jah Windows
Ne adj ötleteket mert elkezd kattogni rajta az agyam 
-
Dhampir
félisten
válasz
btudos
üzenetére
Dukálna mellé egy bambusz-vázas bicaj is.

-
btudos
nagyúr
válasz
westcoastog
üzenetére
Sohe nem adnék ennyi pénzt egy műanyag (vagy gumi, tényleg inkább az, de a lényegen nem változtat) tokért
Jól néz, ki, csak megfogni ne kelljen 
Én fa vagy bambusz tokot szeretnék, de ahhoz iPhone-t, vagy Galaxy SX-et kéne vennem, amit persze nem fogok.

-
westcoastog
veterán
Body Glove Satin Case for Nokia Lumia 520
Fú na ez tetszik.
-
westcoastog
veterán
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Ha beletudnánk nyúlni a registrybe, szerintem kilehetne bogarászni hamar ezeket a beállításokat...
-
válasz
westcoastog
üzenetére
Már vagy két napja írtam énis... Jóvóna ha aktiválnák vagy valami. Meg mostmár rakjanak valami rendet a beállításoknál...
-
dr.laci1
tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
gondolom csak a szerviz látja,mert az adatbázishoz ők férhetnek hozzá.azt viszont nem tudom mit szólnának hozzá,ha másik akkuval lenne szervizbe adva.az én véleményem szerint azokat a telefonokat nézik jobban,ahol beépített akkumulátor van.
-
Timiiii89
csendes tag
válasz
kezman
üzenetére
Én az ilyen tpu tokra esküszöm minden telómhoz ilyet vettem olcsó és mindentől védi de nem tapad mint a szilikon. Lumia 520 tok
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
vagy az is lehet, hogy ha veszel új, gyári samsung akkut a samsung márkaüzletben és utána viszed gariztatni a telód az új akkuval, akkor egyből elhajtanak, hogy márpedig ez nem garanciás. aztán persze az is lehet, hogy ez nem így van és hülyeség az egész

-
zsoltek
aktív tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ezt akksicserevel ki lehetne játszani
w610es sonymon látszott a ház megbontása nelkul is. -
x1port
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
nálam sincs ilyen indikátor.
Rafináltak , elrejtették a burkolat alá
-
BigBlackDog
veterán
Értem, köszönöm! Gondoltam esetleg az akkumulátor alatt el van helyezve valami hasonló kis matrica.
-
Melack
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
De, az is benne lenne, meg a Dolby headset opció.
-
westcoastog
veterán
Frissült a hang. Ha beléptek a beállításokban a hangba, felvillan egy csomó lehetőség egy pillanatra majd megjelenik a lefelé fordítás némításhoz és ennyi. Csak nem az eq lenne az ami felvillan?

Valami csúszkákat vélek felfedezni.(#19625) Melack
Működhetne, ne csak húzzák a mézesmadzagot a szemetek.
-
Blyan
félisten
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Szerintem ilyen nem látszik sehol, megbontás nélkül.
-
x1port
addikt
Na , megoldódott minden.
Nem semmi mennyire más tud lenni két 520.Mondjuk ez a második jó vétel volt.
És még maradt pluszban 2 eredeti hátlapom is ( sárga , piros ) -
BigBlackDog
veterán
Egy dolgot még elfelejtettem megkérdezni. Beázás indikátor merre található az 520-ban (ha egyáltalán lehet látni a készülék szétcsavarozása nélkül)?
-
Volumeee4
csendes tag
Lenne egy kérdésem kedves felhasználók.Melyik pixelteszttel lehet kiszűrni a pixelhibát?Ha próbáltátok írjátok le kérlek.
-
Slownz
senior tag
Valaki nem tud megoldást arra, hogy a menüből hogy lehet kivarázsolni, hogy ne rakjon be minden egyes új betűvel kezdődő alkalmazás elé egy betűt (pl. az A betűvel kezdődők elé egy nagy A-t). Nem nagy cucc, de engem valamiért idegesít...

[ Módosította: mukibuci ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bialetti kézi kávéőrlő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Meg olyan ami full lenémítja a telot!

De nem olyan vészes, használható bőven.

De néhány alapdologra szükségem van. Laptop powáhhh! 

)