- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz
CsiguszMaxim #20999 üzenetére
Akkor csinálod meg amikor jól esik.
(#20998) x1port
Szar még mindig a rendszer? -
CsiguszMaxim
senior tag
Ezzel a dev cuccal elkésett az ember fia? Vagy ha kedved kapok hozzá megcsinálhatom a hétvégén is?
-
x1port
addikt
TÁDÁM! Kész !
-
rob210
nagyúr
Sejtem ez mikorra lesz T-s telefonra
vagy fél év múlva -
blokad
senior tag
Migrating data… idegölő egy rész
-
Mikeee89
senior tag
válasz
Namelesske #20985 üzenetére
Kösz a választ, hát már rendesen tűkön ülök, egy dolgot várok még a Mass Effect 3 magyarítást, de szerencsére az is jön Péntek este
Mi is az az importáló alkalmazás? Mi a neve? Vagy benne van gyárilag a telóba?
-
xxSanchez
őstag
válasz
FireKeeper #20982 üzenetére
Nekem több mint 30 percet preparing-nál állt, 98%-on vagy 15 percet...
-
kezman
őstag
válasz
Nyugi, megoldja
-
blokad
senior tag
válasz
Hagyjad, ott sokat áll!
-
x1port
addikt
válasz
Türelem!
-
FireKeeper
nagyúr
az normális hogy kb 5-10 perce Preparing to install 95% állapotban vagyok? gombokra reagál, de a frissítés nem halad. restartot merjek?
-
sirkan13
aktív tag
Kész:-) Használ és örül
-
Mikeee89
senior tag
Akkor ez a hivatalos 8.1 lesz? Vagy ez csak a fejlesztői "csoportban" lévőknek jött meg csak?
Más: egy samsung (star) s5230-ról nagy ugrás lesz a lumia 520? Mert win 8 fut a gépen, kb a megjelenése óta, egész jól kiismertem már. Azt nem tudom a telefonkönyvet hogy fogom tudni átmenteni, mivel kell majd új sim kártya is (sim => micro sim).
-
Namelesske
addikt
Elvileg kijött az update! Haveromnak jelzi és teszi.
-
sirkan13
aktív tag
Ime megjött a wp szent grálja:-) :-) :-) :-)
-
xxSanchez
őstag
Na nekem is tölti a 8.1-et...
(#20971) x1port: Én már csináltam szimulátorban.
Már le is jött a 8.1, ez gyors volt.
-
Tim82
félisten
válasz
FireKeeper #20950 üzenetére
Mivel szabadon módosíttathatod akár te is az első hozzászólást, hajrá. Én már többször jeleztem, hogy én nem fogok már vele foglalkozni, szabad a pálya.
-
sirkan13
aktív tag
Nektek kinek már lejött a 8.1 mekkora fájl méret volt?Mert nekem talált egy 2mb frissítést.A válszt előrr is köszönöm
-
x1port
addikt
80 %
90 %És ismét frissítés.
Telepítés előkészítése 8% -
mdraco
őstag
Fissités közbe dugjam töltöre, vagy elég lesz a 52%?
-
eddie17
addikt
Juj de izgi.
-
balasig
tag
Itt van megjött!
8.1
-
Blyan
félisten
válasz
FireKeeper #20950 üzenetére
De mivel alapesetben kizárólag csak a Cyan update-tel jön meg a 8.1 azért nem akkor böszmeség, mint amennyire tűnik.
-
x1port
addikt
Srácok , alakul a 8.1 !!
-
ViTToRe
aktív tag
válasz
x1port #20941 üzenetére
Ugyan ilyet használok 2 hónapja nagy megelégedéssel. Fontos volt a szimmetrikus kábel kialakítás, szemben az aszimmetrikus fülhallgató formával. Ennek illetve a nagyobb méretű finom minőségű gumiharangnak köszönhetően külső zajokat elég jól kizárja. Hangminőségben teljesen átlagos, minden tartományban ott van, de pl a mélyebb nem tolakodóan sok. Teljesen vállalható.
-
Namelesske
addikt
Olyan este 7-8 körül tippelem az Update-et ha ma jön. Vagy holnap este 7-8 körül az időeltolódás miatt. Windows-on is érdemes ennyire állítani az update-t amúgy.
-
x1port
addikt
válasz
pappjoci13 #20944 üzenetére
Szerintem nézd meg ezt amit utoljára tettem fel.
Ez szerintem elég jó minőség.
2.990 ért még vállalható is. -
Sanya1981
tag
Független L520-ra mikorra várható a WP 8.1?
-
Clemi
veterán
válasz
x1port #20936 üzenetére
Amit linkeltél az tuti hogy nem működik, mint szabályzó, felvevő! Nekem is van/volt ilyen, kipróbáltam, semmit nem csinált.
Vettem viszont egyszer mikor úton voltam, egy Hama agybadugós fülest, amin van egy halál egyszerű akármi a vezetéken a nyakhoz közel. Mint kiderült, mikrofon van benne, felveszi, leteszi a telefont, továbbá működik vele a zene pause/play funkció. Hangminőségre nem egy nagy durranás, de simán vállalható. A csomagolást kidobtam, és ráírva sincs semmi, de így néz ki:
Jaa és valami 3e forint körüli összegre emlékszem, ami becsapós, mert autópálya mellett benzinkútnál vettem, és ott ugye tudjuk mennyivel drágább minden.
-
x1port
addikt
Elméletileg megy ,azt mondták az eladók.
Hasonlót akartam venni én is.
Aztán úgy döntöttem,hogy áldozok rá egy kicsit "nagyobb" összeget és végül egy másik gyártó mic. nélkülijét vettem meg.
Na az valami elképesztő ,hogy mit tud még az 520-al is.Mindenestre ajánlom a speedshop-ot mert ott van bőven választék és ha valami gebasz van vele szó nélkül cserélik.
-
x1port
addikt
válasz
pappjoci13 #20935 üzenetére
Ez szerintem vállalaható kategória.
Ár/érték arányban.
Bár azt nem írtad,hogy milyen összegben gondolkozol. -
pappjoci13
csendes tag
Sziasztok....
Ki milyen fülessel használja a telót ( a gyárit tudjuk ,hogy milyen )asszonykának kéne én megvagyok nélküle mit ajánlanátok ami bevált ja és van olyan ami kezeli ,hogy fel lehessen venni sajnos az asszonyka régi C3 fülesével nem működik.....
vagy ennyire bénák vagyunk ,hogy valamit be kell csak állítani hozzá?
-
blokad
senior tag
válasz
kalozhun100 #20932 üzenetére
Meg is válaszoltad, ma. Valamikor délután, estefelé kerestesd vele...
-
kalozhun100
őstag
Mikor jön a 8.1 Dev ma?
-
x1port
addikt
válasz
Namelesske #20919 üzenetére
A Symbian anno nagyon jó kis rendszer volt.
Szerintem azon az úton kellett volna tovább járni..
Ma sokkal előrébb járnánk. -
Buster17
addikt
Hogy lehet megoldani azt, hogy ha hívnak ne 5 másodperc után váltson postafiókra?
-
Mikeee89
senior tag
Olvastam, hogy korábban bajos volt a csengőhangok hozzáadása. Ezen javítottak a frissítések?
Tényleg igaz, hogy nem érdemes perces hosszúságú zenéket berakni? Mert a teló felváltva rezeg-cseng, legalábbis a kiemelt első hsz-ben még ez szerepel. -
törölt tag
válasz
Rinita #20916 üzenetére
Hát akkor még egy tippem van: az Amber idején (vagy előtt) volt egyszer ilyen gondom, két indítás között a Windows úgy döntött, hogy többé nem kezeli a telefont. Ez Win8 volt. Először az Eszközkezelőben leszedtem a drivert, majd újra felismertettem. Utána megjavult. Mondjuk nem is azt írta rá, hogy Lumia 520, hanem azt az RM akármit.
Mondjuk később ez sem segített, más gépen viszont jó volt, úgyhogy újra is telepítettem a rendszert miatta, azóta jó. *koppkopp*
Szóval az eszközkezelőt nézd meg (a hordozható eszközök alatt), ha még nem tetted meg
-
kopogo
tag
Hello!
Egy kis akksi info
-
Rinita
tag
Ha csatlakoztatom a telefont a laptophoz egyáltalán nem jelenik meg a telefon. Eddig mindig megjelent a tálcán az ikonja, de most semmi. A windows intézőben sincs. A telefonon megjelenik a töltés és ennyi. Windows 7 van a laptopon és eddig nem volt semmi gond.
-
rob210
nagyúr
Srácok segítség kéne!!!
Az összefoglalót átolvastam ott nem találtam az egész fórumot meg nem nyálaznám át.
A lényeg:
Nekem T-s a készülékem, a T-nél eddig droidon tudtam mobiltvzni a 3G bekapcsolása után az origó oldalról érhetők el a csatornák, benne van az előfizetésemben.Na de a Lumia 520 sőt egyik lumia sem szerepel a mobiltv képes készülékek között a T-mobil honlapján, holott mobiltv app van rajta és tudok is itthon a wifivel mobiltvt nézni.
De az előfizumban lévő mobiltv nem megy
Most tényleg muszáj leszek megint köcsög androidos készüléket venni?
-
LazacX
tag
A bejövő levelek szinkronizációján szeretnék még finomítani. Itt csak a frissítés rendszerességét tudom megadni (mondjuk óránként) , a Symbianon viszont be lehetett állítani egy hét napi bontásában, azon belül pedig időintervallumot megadva, hogy a frissítés milyen rendszerességgel történjen (mondjuk hétfőtől péntekig reggel 7-től este 8-ig óránként, szombat vasárnap meg egyáltalán nem). Nem az igazi az a megoldás, hogy némítom a telefont éjszakára, mert akkor némul a hívás is, azt meg nem szeretném. Viszont sok a kacat kéretlen email, ráadásul sokszor pont éjszaka. Tudnátok valami megoldást?
-
kopidoo
senior tag
válasz
westcoastog #20905 üzenetére
Nyugati aluljáró. Nem tudom a gyártmányát.
-
Is-tee
aktív tag
válasz
FireKeeper #20901 üzenetére
Az idő eltolódást azt bele kell venni sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged