- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitius
tag
válasz
desolator #11150 üzenetére
Ha nem tudsz felszabadítani annyi helyet, akkor töltsed le számítógépen, majd a .xap filet másold az SD kártya gyökerébe. Várj pár percet, de egy telefon újraindítása is eleg, hogy a Marketet elinditva, megjelenjen az SD kártyáról való telepítés lehetősége. Így nem használ annyi ideiglenes tarteruletet, ergo nem muszaj törölni a belső memóriából.
-
Tim82
félisten
-
FireKeeper
nagyúr
-
B1T3
addikt
válasz
desolator #1035 üzenetére
Ez is eredetinek (vagy legalábbis vállalható minőségűnek) tűnik, és sokkal olcsóbb, mint 4k HUF.
Mondjuk még nincs is meg a telefon, csak kíváncsiságból érdeklődtem.
Szóval ha valaki vett már hozzá hátlapot, amely meg is érkezett, és hozta az eredeti minőségét, az ne habozzon közölni, honnan vette. -
Bailey
senior tag
válasz
desolator #788 üzenetére
Böngészőnek leszedtem a Nokia Xpress böngészőt, ez hasonlóan működik mint az Opera Mini, tehát nagyon kevés adatforgalmat csinál, és jól működik.
A Vibernél csak egy problémám van, ami persze valószínű hogy nem a telefon hibája, mégpedig hogy mobilneten nem küldi el az üzenetet, de fogadni tud. Ha a wifi megy akkor minden ok. Azt tudom hogy a Voda tiltja a Vibert is, ezért lehet hogy ez az oka hogy nem megy. Nem ezt a telefont használom elsődlegesen hanem egy T-s készüléket, erre csak az ingyen 100 megás promóciós csomagot rendeltem meg, tehát annyira nem ástam bele magam ebbe a dologba. -
duo
addikt
válasz
desolator #788 üzenetére
amit eddig tudok hogy van 4-5 ingyenes ebook olvasó. epubot mobit visz. pl bookviser.
viber szerintem pont olyan mint a többi platformon.olvass bele a wp felhasználók topikjába.
fm rádió elvileg igen. majd az idő adja meg a választ. ( a 620ban nem lesz.)
van uc browser meg valami WP-re írt opera. de nem operának hívják.megy privi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest