- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Yoretto
tag
válasz
Vegitaa #4144 üzenetére
miert nem ezek a szilikon tokok? ha azt irna ra hogy kemeny tok az mar megint mas, igy mit irna ra mast mint hogy puha?
nem ismerem a tokokat mert nem hasznalok, nem szeretem, de fogtam mar a kezembe, es ezek szerintem mind ugyanolyan tokok, kiveve a spigen tokok azok azert minosegibbeknek tunnek de a tobbi mindugyanolyan csak mas marka van rairva
-
Brutális
csendes tag
-
BobTail
őstag
válasz
Vegitaa #4111 üzenetére
Akkor próbáld ki a Total Commandert
Szerk.: Windows Phone-on soha nem fogsz találkozni rejtett fájlokkal.
-
integrated
tag
válasz
Vegitaa #4072 üzenetére
Duplakattra azert nem ebred fel, mert rosszul csinalod. Vagy lassan vagy nem ugyan oda tapicskolsz. Nekem 10/10elsőre megy. Fontos a gyorsaság, pontosság és a határozottság. Ne simogasd... Érezze az ujjad.. De talán ha az érzékenységet maxra veszed jobb lesz.
(szerk. Egyébként én sose kettőt, legtobbszor harmat nyomok rá. Így hozza a reflex.. ) -
-
-
jeni
félisten
-
-
-
-
-
-
ozoli
csendes tag
válasz
Vegitaa #3886 üzenetére
Szerintem mindenkinek magának kell eldönteni, hogy megéri e vagy sem. Én úgy érzem, hogy megéri, az elsőt száz negyven körül sikerült megvenni a másodikat, ha százért meg tudnám, akkor az már az az ár, amit be lehet vállalni azzal, hogy a kettőt használom 5-6 évet.
A hardver része magáért beszél, sok gondom nem volt vele, egyszer a sarkain elgurult vagy húsz métert, megállt a verés bennem, de működöt még vagy négy hónapig és csak aztán voltak vele gondok, de ezt javították. Szerintem kicsit megfoghatatlanra készült, de azért jó a fogása, szokni kell. Hatféle tokon-tartón vagyok túl, de mind nagyon gyenge, egy minőségi szilikonos tartó jól jönne. Talán a gombok lehetnének kicsit keményebbek. Brutál nagy, ez tetszik a legjobban, igaz kicsit furin éreztem magam, mikor először hívtak nagyobb tömegben, de már megszoktam ezt is, a 6110 sem kisebb, csak keskenyebb volt.
A szoftver része sem hagy kívánni valót maga után, szerintem jó ez a wp 8, jobb mint a Win 95. Az alkalmazások amiket én szeretem volna meg is találtam, mintegy ötven darab van belőle a java részét sokat használom, de sokat csak alkalmanként. A HERE Drive+ már sok direkt autós gps megalázott, az egyik kedvencem, igaz sokszor nem kellett használnom. röviden ennyi
Reggel ide is megérkezett a Lumia Denim. -
-
-
-
-
Šolaire
veterán
válasz
Vegitaa #3801 üzenetére
Milyen csodaprogi? Ha frissült magától akkor az a hivatalos frissítés. Prewiev for Developers -t az áruházból kell letölteni segítségével hamarabb lehet hozzájutni a frissítésekhez.
Beállítások névjegy ott meg tudod nézni a szoft verziót. Az extrák infók ott meg azt tudod megnézni hogy pl Black,cyan,denim van a telón. -
Cooley18
aktív tag
válasz
Vegitaa #3801 üzenetére
PFD
Preview For Developers, azaz az átlag júzer számára mondhatni béta. Bárki felrakhatja, és akkor hamarabb megkapod a frissítések többségét területtől függetlenül, de nincs garantálva a stabilitás, és a megfelelő működés, és talán néhány (vagy minden?) dolog angol. Röviden, tömören ennyi, de aki használja, az tud pontosabb leírást is adni.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Vegitaa #3688 üzenetére
Csak rá kell böknöd a szóra, és kijelöli. Nem mondhatod komolyan, hogy erre magadtól nem jöttél rá...
Ha pedig az elejére vagy a végére böksz még egyszer a szónak, akkor megjelenik a kurzor az alján egy bogyóval, amit már az ujjaddal tudsz mozgatni, illetve ha van egy kijelölés, akkor a bogyókkal növelheted vagy csökkentheted a kijelölést.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged