- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amacs
aktív tag
válasz
Plazmacucci #6139 üzenetére
Elvileg az a panel okozza ezt a hibát is, bár nehezen tudom elképzelni, hogy milyen módon van köze hozzá.
Én amikor szétszedtem a saját telefonom, szórakoztam vele egy kicsit.
Lecsatlakoztattam az usb-s panelt az alaplapról, majd bekapcsoltam, hogy ilyenkor is csinálja-e a véletlenszerű érintéseket.
Kicsit meg is csavargattam a kijelzőt, hogy mindenképp produkálja a hibát, de nem jött elő, csak néha zárolt képernyő ugrott egy kicsit, de utána is használható volt.
Miután a panelt visszakötöttem, összeraktam a telefont teljesen, rögtön előjött a hiba, méghozzá nem is nagyon akarta abbahagyni.
Megint egy kis kis telefoncsavargatás, és azóta még nem csinálta. Tudom elég maszek orvoslása a problémának, de most legalább rendben működik.Azt nem próbáltam még, hogy lecsatlakoztatott usb panellel és felrakott hátlappal is ugyanígy produkálja-e a hibát, még ez érdekes lehet, de az sem kizárt, hogy inkább én is rendelek majd egy új ilyen panelt.
-
Amacs
aktív tag
válasz
Plazmacucci #6136 üzenetére
Sok sikert hozzá!
-
Amacs
aktív tag
válasz
Plazmacucci #6132 üzenetére
Igen, a tetejénél 3 kis füllel kapaszkodik egymásba a ház és a kijelző keret.
A képen a pozíciójuk.
A kártyanyílásos oldalon 5 ilyen tartja egyben a házat, a gombos oldalon pedig 6. Ha a fenti 3 elengedte, akkor ezeket már viszonylag könnyű szétszedni ugyanazon az elven.
Alul 2 nagy fül van, amik nyilván letörnének, ha valaki ott próbálná meg szétszedni a telefont.@kpal: Nekem sincs ilyen keretem, kézzel tartottam rá a házra. Korábban én is kerestem a Nokia Standard toolkit version 2-t, de nem árulnak sehol sem ilyet. Ez van a szétszedős videók elején.
-
Amacs
aktív tag
válasz
Plazmacucci #6128 üzenetére
Pont olyan videót nem tudok mutatni, mint ahogy én csináltam, de tulajdonképpen kpal által linkelt videó volt az alapötlet, csak én keret nélkül rátartottam a ház sarkaira, és úgy nyomtam ki belőle a kijelzővel együtt mindent.
@lugosi: Köszi, az első szétszedéskor bennem is ott volt az ideg, de az nem segített, így mostanra már próbálom mellőzni.
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6128 üzenetére
Ilyen keret a legjobb szétszedéshez [link]
-
Šolaire
veterán
válasz
Plazmacucci #6113 üzenetére
Hasonló területen nézelődtem én is
de egyelőre marad a 1520
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #6084 üzenetére
Pedig ad hozzá qi töltőt is... Érdekes ez...
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #6086 üzenetére
Lehet vett hozzá anno valami szolgáltatói pluszt, vagy aliexpressről rendelte, "ezer" a variáció
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #6084 üzenetére
Sem NFC.
Sőt, mivel megbontotta a készülékházat garancia sem. Ha nem adja hozzá a gyári burkolatot, és nem rakod vissza szerviz előtt, akkor úgy elhajtanak mint.. mint. -
válasz
Plazmacucci #6077 üzenetére
Én is húzom a szám, mert a legtöbb esetben jobb képeket csinál, mint a kissé költségesebb i6s Plus-om.
-
Šolaire
veterán
válasz
Plazmacucci #6077 üzenetére
Nekem minden vágyam egy 808 volt de nem akartam már halott rendszerbe pénzt fektetni. A 1520 kamerája bőven kiszolgál esküvő rendezvény stb.
-
válasz
Plazmacucci #6071 üzenetére
"ha"
és
"ideér" -
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #6068 üzenetére
Miért fapad? Mik hiányoznak a 8.1-ből amik a 10-ben Megvannak? Komolyan érdekel, mert nekem tökéletes a 8.1... Lehet ez az én igénytelenségem tükrözi?
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #6056 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Nem tudom mi legyen még a vége.. márciusi fizuig várok a Win10-re, ha addig nem szedi össze magát az MS, akkor elbúcsúzunk egy időre, és jön a Note 4..:/
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #6054 üzenetére
Köszönöm
Azt tudom hogy rendszerre nem lehet őket össze hasonlítani.
Viszont összeszerelési minőség, komfort, akku idő, ilyenek lennének a jókMárciusig kap még időt a Win10M hogy összekapja magát. Ha nem változik, akkor visszavándorolok 4 év után a droidra. Megnézzük mennyit fejlődött ennyi idő alatt :/
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6017 üzenetére
Jó ,oké, árukeresőn sufni boltok is előfordulnak .
-
kpal
nagyúr
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #6010 üzenetére
Na lehet, hogy 1éve és két hónapja... Csak tudom, mert ekkor vettem a telefonom és már majdnem elindultam e-digitalhoz megvenni (150e volt az utolsó ára).
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #5983 üzenetére
Nana!
TBalázs igen is komoly! Nagy szakértője a témának, és az egész tech világnak! Ezért is kapta ő anno a 950/XL tesztet. -
válasz
Plazmacucci #5983 üzenetére
Senki nem mondta, hogy hivatalos. A mobilarena ugyanezt írta meg. Ezt meg egy facebook postban olvastam. Gondoltam érdekes lehet.
-
Lajkapapa
csendes tag
válasz
Plazmacucci #5965 üzenetére
Ma voltam a Váci úti Nokia care-ben akksi cserén. Kérték a gari papírt, aztán mondták, h lejárt az akksi garija, de szoftvert frissítenek,ha kérem. Kértem,m bajom volt a mobilnettel,az akksi meg pénzbe fájt
-
roby1520
tag
válasz
Plazmacucci #5965 üzenetére
5771-5772
-
válasz
Plazmacucci #5961 üzenetére
Lehet hogy egy egyszerű érintkezési probléma. Mivel ez szerintem elég kemény használati gixer, mindenképp vidd szervizbe, úgyse fogjuk tudni mi megmondani hogy mi baja van. Két lehetőség van, vagy fizetős a javítás vagy nem, de szerintem ezt mindenképpen meg kell csinálni.
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #5963 üzenetére
A 930 csoportban mindig a Váci úton lévő Care-t ajánlják, mert ott csak imei-t ellenőriznek.. De aztán az is lehet hogy csak a 930-asok esetében :/
-
KSparrow
őstag
válasz
Plazmacucci #5963 üzenetére
Nekem a 920 hiába volt IMEI alapján garis, valami vásárlás dátumát igazoló papírt kértek. Az XXLGSM-es szürkeimportos számla meg... nem lett volna elég jó, pláne, hogy 1 év volt rajta, nem 2. Mindegy, megoldottuk házilag a hangszórócserét egy Asha 305-ből
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #5961 üzenetére
Sajnos ezt ki kell próbálni. Valami számlát (akár csak az igazoló emailt) vigyél magaddal.
-
válasz
Plazmacucci #5957 üzenetére
Tök ugyanez van nálam is. Először azt hittem azért, mert másik kártya van benne (másik szolgáltató (nem kiröhögni!
)).
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #5957 üzenetére
Öregszenek már ezek a telefonok..:/
-
válasz
Plazmacucci #5955 üzenetére
Ráadásul az elmúlt hetekben nekem is jobban merül. Takarékos üzemmódban éjjel óránként 2%.
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #5953 üzenetére
Igen, egy picit nekem is nyomja, pedig az enyém eu-s
-
Lajkapapa
csendes tag
válasz
Plazmacucci #5941 üzenetére
Már szóltam! Fura mód mindig "jövőhéten" érkezik van!
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #5912 üzenetére
Áh... Csak az öreg dt-900...
-
Amacs
aktív tag
válasz
Plazmacucci #5912 üzenetére
A kínaitól nekem is melegszik, ezért azt csak a gépem usb portjára tettem, ahol úgyis ráér töltődni, a 0,5A pedig már nem forrósítja át.
A DT-900-am viszont teszi a dolgát rendesen, nem akarja megsütni semmi áron. -
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #5910 üzenetére
Milyen töltőd van?
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #5908 üzenetére
Akkor nagy baj nem lehet
Köszi! -
válasz
Plazmacucci #5885 üzenetére
Dettó 2A. A gyári nálam tartalék. Hamar felnyomja.
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #5879 üzenetére
Kell is neki 3 óra mire feltölt.
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #5847 üzenetére
Egyet már láttam 70-értMit ad isten, most hogy írtam neki, le is került..
Ahhoz majd kell szereznem egy sárga házat is -
válasz
Plazmacucci #5839 üzenetére
De miért is? Azt mondtad, hogy soha többet
-
válasz
Plazmacucci #5839 üzenetére
Az baj, mert én már csak azért hagytam az asztalon porosodni a 1520-at, hogy megnézhessem rajta hogy milyen a w10. De persze nem hivatalos, nem végleges változat nem érdekel.
Amit leírtál abból arra következtetek, hogy a végleges lehet hogy messzebb van, mint gondoltam. -
FreedomHUN
senior tag
válasz
Plazmacucci #5795 üzenetére
Nincs jobb
Az tuti. Ezért is veszek most mást, aztán ha jön megint újabb, akkor visszatérek a winre. De az is lehet megoldják majd hogy fel tudod tenni bármilyen mobilra. http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi4_will_support_windows_10_technical_preview-news-11587.php
-
Šolaire
veterán
válasz
Plazmacucci #5756 üzenetére
Én úgy vagyok vele ha tiszta rendszert akarok akkor megér ennyi áldozatot a dolog. Sokan visszaengedik a telóra a biztonsági mentést és olyan mintha semmit nem csináltak volna. Ismerősöm is írt hogy fagy az új memkaritól a telója pedig le is gyalulta a telót a memkarit pedig formázta. Persze visszaengedte a biztonsági mentést
Tanácsomra újra legyalulta nem tette vissza a mentést és perfekt lett a telója. Azért írtam le így mert sokan nem tudják ezt ismerősöm is szívott egy napig mire megkeresett azóta rendbe van a telója.
-
válasz
Plazmacucci #5756 üzenetére
Sosem sms-eztem sokat. Hívok ha kell. Nekem nem fontos.
-
válasz
Plazmacucci #5742 üzenetére
vajon csak 1520-on?
-
Šolaire
veterán
válasz
Plazmacucci #5707 üzenetére
Így igaz ,meg itt nincs recsegő készülékház meg merülő akksi. Continuum gyerekcipőbe jár asztalitól fényévekre jár még.
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #5707 üzenetére
Szerintem is .
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #5705 üzenetére
Jófogasra is ma délelőtt került fel 60-ért egy .
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Plazmacucci #5702 üzenetére
Dobsz egy linket? Nem találtam. Pont egy dokkolo hibás van fent, nem megy minden pilács. Más hibásat, bontottat nem találtam.
-
válasz
Plazmacucci #5692 üzenetére
50% akksiidőt lekapott az éjszaka a 10-es... Még jó, hogy megébredek ébresztő előtt. WhatsApp kuka..
-
válasz
Plazmacucci #5692 üzenetére
Azt ne mond hogy sárga!
-
jeni
félisten
válasz
Plazmacucci #5686 üzenetére
jaaa
akkor az volt a bajom,hogy nagy,de a mostaniakkal meg az a baj,hogy drágák és minden bajuk van,és a szereléseket nézve sem tökélyesek.,recsegnek,ropognak,leválnak,kiválnak,elválnak,illesztési problémák,stb....
amúgy ez a második 1520-s "gigamobilod"
gyúrunk vazeee?
ha a 640 XL LTE mobilban lenne 2GB akkor megelégednék azzal is.
sszemtelen
viszont a 930 széria tele van/volt/lesz HW hibákkal!
Nálam egy letiltott verzió tett be,de vissza olvasva a 930 topikot más nem olvasni mint........
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #5686 üzenetére
Nekem is viszket a tenyerem egy ilyenért újra.. kicsit bánom hogy elcseréltem anno egy 930-ra :/
-
jeni
félisten
válasz
Plazmacucci #5612 üzenetére
mingggyá keresek én is egy 1520-t
-
válasz
Plazmacucci #5683 üzenetére
A hatásos felvétel esetén lehet használni.
-
válasz
Plazmacucci #5677 üzenetére
"Egy HDR vagy vakus képen utólag lehet manuálisan állítgatni a két képből vegyített végleges változatot"
Ez 8-on is megvan.
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #5679 üzenetére
Tényleg, nem az volt, hog win10-el eltűnik a HERE és térképek lesz helyette?
-
válasz
Plazmacucci #5677 üzenetére
Nekem ami tetszik hogy értesítésből tudok sms-re válaszolni.
-
válasz
Plazmacucci #5676 üzenetére
Vágólap bug is megvan, de ez is belefér még. Cserébe a rendszer nem lassú, resuming/loading pontocskákat nem láttam még. Ezért az élményért felesleges új telefont venni
Sajnos az Edge elég sűrűn újratölti az oldalakat, azért két giga rammal kezdhetne valamit a telefon.
A fotók minőségét még nem hasonlítottam össze 8.1-en készültekkel, de pár menő effekt miatt már azt sem sajnálom. Egy HDR vagy vakus képen utólag lehet manuálisan állítgatni a két képből vegyített végleges változatot, ami nagyon fasza. Viszont nincs 60 fps, és nagy+kis méretű JPG mentésre sem találtam beállítási lehetőséget:Sajnos az alkalmazások néha bezárnak maguktól, ha nem tetszik nekik a művelet, de a készülék nem indul újra. Szerintem megérte felpakolni, 8.1 ehhez képes durva fapad. Ha a Messengert is kiadnák valami normális formában, és nem az a hányás lenne mint most, teljesen elégedett lennék a rendszerrel.
-
válasz
Plazmacucci #5674 üzenetére
Nahhh, felkergettem, HR-t toltam neki. Remélem nem kell visszatolnom a 8-at
-
válasz
Plazmacucci #5672 üzenetére
Hr csináltál utána?
-
válasz
Plazmacucci #5664 üzenetére
Nekem most a 10.0.10586.29-et dobja fel.
-
nicu71
addikt
válasz
Plazmacucci #5664 üzenetére
nálam is minden rendben egyedül az uj facebook nem küld értesítést és a csempéje is csak egy szimpla F betű.
-
válasz
Plazmacucci #5662 üzenetére
Fast vagy slow-ra mentél amikor feltoltad?
-
válasz
Plazmacucci #5660 üzenetére
Bluetooth és a wi-fi az biztos szarakodott. A böngésző kifagyott.
-
válasz
Plazmacucci #5658 üzenetére
az új bill miatt én is oda voltam, azt sajnálom most legjobban, hogy visszatettem a nyolcat
-
válasz
Plazmacucci #5648 üzenetére
beszámolót kérünk majd
-
btudos
nagyúr
válasz
Plazmacucci #5646 üzenetére
Sajnos nem.
-
válasz
Plazmacucci #5641 üzenetére
Szolgáljon még sokáig téged, gratulálok hozzá.
-
Šolaire
veterán
válasz
Én rendeltem rá 3 fajta fóliát plusz tempered glasst is. Egy se volt jó az ívelt kijelző miatt.
-
válasz
Én ebben nem vagyok reprezentatív, egy telefonomon se van/volt fólia, elég fóliaellenes vagyok.
-
válasz
Plazmacucci #5634 üzenetére
Nekem is 8 van rajta, az a verzió ami hivatalosan kijött rá. Nem mondom, hogy nincs benne olyan, ami ne lenne rossz, de per pillanat tűréshatáron belül van. Ilyenekre kell gondolni, hogy nincs egy éjszakai mód (quit hours), lehetne több app, meg ami újabban kicsit zavar, hogy jobban gyűjti szerintem az ujjlenyomatot a kijelző mint a többi mobil. De alapvetően megvagyok vele.
-
válasz
Plazmacucci #5621 üzenetére
Teljesen egyetértek. Kb egy hete kritikus időszakban úgy gondoltam, hogy menjen a 1520 a háztól. Igazából kb 2 hete kezdtem főműsoridőben használni, addig második telefon volt. Kb egy hét kellett ahhoz, hogy előjöjjenek olyan apróságok, amik a valós használat során nagyon kézreállnak. Pl olyan kis dolog, mint a vissza gomb ahogy meg van oldva, azaz nem áll meg a főképernyőn, hanem onnan is vissza lehet lépni az előző képernyőre. Megy a navi, win gombbal kilépek, telefon appot elindítom, kezdeményezek egy hívást, és amikor vége, a főképernyőre rak ki. Vezetés közben ekkor nem kell elkezdenem vadászni az ikont, és közben már az árokban vagyok, hanem vissza gomb és kész, visszatesz a háttérben futó navira. Ilyen és ehhez hasonló apróságok teszik eléggé használhatóvá a rendszert.
Váltani szerintem csak akkor fogok, ha anyagilag úgy sikerül, hogy kb. nem számít, de mindaddig eléggé rendben van most nekem a 1520. -
roby1520
tag
válasz
Plazmacucci #5628 üzenetére
Új? -
kpal
nagyúr
válasz
Zsír
Bontatlan
,honnan ?
-
Rob700
senior tag
válasz
Királyság!
-
btudos
nagyúr
válasz
Plazmacucci #5624 üzenetére
Nem az enyém a 950 XL, de ha lesz lehetőségem rá, csinálok majd, és kaptok belőle.
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #5624 üzenetére
+1
-
btudos
nagyúr
válasz
Plazmacucci #5621 üzenetére
Csúcsmodellekről én se váltanék, ebben maximálisan egyetértünk. Most épp 930-at használok, egyedül a kamerakezelés, képfeldolgozás az amiben a tegnap mellérakott 950 XL laposra verte, de normál használat mellett nem látszott az erőforrás-különbség.
-
btudos
nagyúr
válasz
Plazmacucci #5619 üzenetére
Kesesben van a MS a rendszerrel, a hardver onmagaban nagyon rendben van az XL-nel, azzal nem lenne gond, de a rendszerben meg rengeteg hiba es logikatlan megoldas van, boven van min dolgozni.
De megertem, akik mondjuk Androidrol nagy remenyekkel valtottak, es nem jott be.
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #5609 üzenetére
Grat!
Jól döntöttél főleg ha hosszútávra tervezel vele
-
válasz
Plazmacucci #5612 üzenetére
Gratulálok előre is hozzá.
-
kpal
nagyúr
válasz
Most egyre több eladó tűnt fel ,egyre jobb áron
-
Šolaire
veterán
válasz
Csak nem 1520?
-
Amacs
aktív tag
válasz
Plazmacucci #5587 üzenetére
Az nem merült még fel, hogy lehetne szerezni egy normál 32 GB-os változatot, és utólag rendelni hozzá zöld hátlapot?
Át lehetne bele rakni az eredetiből a Qi tekercset, és akkor a szín is meglenne, illetve a normál változat előnyeit is élvezhetnéd. -
Šolaire
veterán
válasz
Plazmacucci #5587 üzenetére
Remélem optimalizálják rendesen a win10-et nem szeretnék telefont venni még egy darabig inkább gépet bővítenék majd. Gondolom elég rizikós onnan rendelni remélem szerencséd lesz.
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #5563 üzenetére
Van egy ilyen táblázat ebben így vannak az érétékhatárok [link] ,de függ attól is ,hogy belenéznek-e a csomagba mikor az országba beérkezik ,vagy a jobbik eset figyelmetlenek nem kell fizetni. Én is gondolkozok ilyen rendelésen csak a további estleges költségek nem tetszenek.
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #5556 üzenetére
Jó ár ,de tán erre még rájön a 28%-os áfa +vám . Ez függ attól hogy milyen értéket ír rá a feladó
-
Rob700
senior tag
válasz
A színe nekem is bejön...
-
válasz
Annak azért nézz utána előbb, hogy az AT&T változat tudja-e az itthoni LTE frekiket.
-
Amacs
aktív tag
válasz
Plazmacucci #5543 üzenetére
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #5543 üzenetére
Nekem is 1520 sokkal jobban tetszik.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Plazmacucci #5482 üzenetére
Cortana hogy vezérli a kamerát? Pont most megyünk városnézésre és csak a telókat visszük. (Mit kell mindani vagy ilyesmi)
Fényképezni meg mindenképp szeretnénk sokat, mert lehet ugy villanak be majd a képek XD -
TommyX_
őstag
válasz
Plazmacucci #5480 üzenetére
Erre a programra gondolsz?
-
válasz
Plazmacucci #5458 üzenetére
Heló, mondom telefonálás közben
-
válasz
Plazmacucci #5455 üzenetére
Van kéznél i4s, épp tegnap írtam rajta Messengeren pár üzit, teljesen hibátlan volt. Nekem a 1520 mindig ki akar esni a kezemből, meg van pár bosszantó tervezési hibája is. Például a bekapcsológomb. Ott van pont, ahol fogom a telefont. Tegnap beszélgetés közben kikapcsoltam a telefont. 😒
-
válasz
Plazmacucci #5444 üzenetére
Épp újabban kezdek rádöbbenni, hogy elegem van a tepsi méretű telefonból. Nem is tudom az idejét, talán a note 2 óta csak ezzel a mérettel flangálok, de elegem lett valahogy. A következő telefonom egy kategóriával kisebb lesz.
-
AngelH
aktív tag
válasz
Plazmacucci #5444 üzenetére
Jogos, de ennyi erővel vehetsz töröttet, és egy kijelző + házcsere olcsóbbra kijön, patika lesz
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #5398 üzenetére
Ennyiért van jófogason garis igaz a gari szlovákba szól. De még ezek is jobben megérik 90ért ,mint a jofogason repedt kijelzős 75ért.
-
Šolaire
veterán
válasz
Szerintem necces a dolog képek nélkül csak személyesen.
-
sszemtelen
őstag
válasz
((vagy csak drágállják))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest