Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
touchscreen
tag
Szia!
Én most cseréltem rajta egyet, mert a szerviztől 50 ezres ajánlatot kaptam. Ebayen van egy megbízható forrás, orosz az illető. 25 ezer valahányszázra jött ki szállítással együtt. Ha van egy ici-pici műszaki érzéked, akkor negyed óra alatt megvagy a cserével. 1 csavar az egész. Nekem azért tartott 20 percet, mert túl precíz vagyokgsmrepair_com így kell keresni, eredeti Nokia cuccokat árul. 1020-as kijelzőt valamiért nem hirdetnek ebayen, de rákérdeztem és volt nekik. 2 hét alatt meg is jött. Anno innen rendeltem az 520-asomhoz a kijelzőket. 100% eredeti! Nyugodtan rákérdezhetsz nála, korrekt eladó! Csak ajánlani tudom.
-
Trevize1987
aktív tag
Én most itt egy ph-s kollégánál voltam a hátlapcserével és nagyon korrektül megcsinálta (persze ami a legfontosabb volt az h gyári Nokia legyen a cserealkatrész és az is lett). Őt tudom ajánlani, de igaz én még egyszer voltam nála (szóval ez lehet akár egyszeri tapasztalat is, de nem hiszem).
Rohadt mikrofoncsere
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest