Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
Cingáriusz #7210 üzenetére
Szerintem nem túlzottan, de cáfoljatok meg.
-
thami
tag
válasz
Cingáriusz #7190 üzenetére
Nem csak egy éves! Ez a 2 éves, csak ez már elfogyott...
[link] -
Kasya
nagyúr
válasz
Cingáriusz #7173 üzenetére
...es megjott a hivas, hogy nincs raktaron, de nehany napon belul lesz. Remelem meg a heten meglesz az.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Cingáriusz #7171 üzenetére
Ma nem hivtak. Elvileg holnapra itt egy fekete. Remelem nem holnap jut eszukbe, hogy nincs raktaron :/
-
no1r
őstag
válasz
Cingáriusz #7143 üzenetére
nem használok vakut, de ha gondolod, legközelebb kipróbálom vakuval ha kocsmában járok.
amúgy ez a kép kb 10-15 méterre készült a színpadtól, és utólagosan kb 3x zoom van rajta (vagyis kivágtam a kép közepét a RAW fotóból)
-
thami
tag
válasz
Cingáriusz #7137 üzenetére
Jóhogy nem váltja ki. Ráadásul amire szeretnéd egyik sem alkalmas.
-
ddudas
tag
válasz
Cingáriusz #7137 üzenetére
Pro: 10x optikai zoom, 10 kép/sec, OIS, ISO12800, HDR
Kontra: kisebb szenzorméret 1/2.3" vs 1/1.5" és ennek megfelelően kisebb felbontás 18.5 MPx, ha jól emlékszem.Ha engem kérdezel, nem váltja ki.
szerk: OIS-t azért írtam a pro-hoz, mert ebben sem marad alul.
[ Szerkesztve ]
-
inthro
aktív tag
válasz
Cingáriusz #7105 üzenetére
Én DSLR-el szoktam fotózni ilyen helyeken, mert azért az mindjárt szebb képeket készít, jó telefon a L1020, de ha a fényképeződ 100eFt vagy fölötti értéket képvisel akkor csalódni fogsz a telefonban. Ha alatta van akkor talán kiválthatja.
-
Zsoltika11
tag
válasz
Cingáriusz #7105 üzenetére
A tényleges felbontása valóban 41MP, de a "hasznos" az 16:9-ben 34, 4:3-ban pedig 38MP. Ezekből a nagy képekből kreál egy 5MP-es változatot is. De mind a kettő elérhető telefonon is és gépen is.
Szerintem egy kompaktot kényelmesen kivált, elég jó minőségű képeket produkál. Én is szoktam olykor bulikban fotózni vele, a Xenon azért érződik hogy ott van rendesen. Visszanézve a buliképeket, teljesen hibátlan számomra az eredmény. Jó visszanézni őket. Úgyhogy mondhatom hogy nyugodtan alkalmazhatod zárt helyen kevés fénynél buliban, tökéletesen alkalmas erre is -
no1r
őstag
válasz
Cingáriusz #7102 üzenetére
kamera még mindig lassú (a Lumia Camera legalábbis). Denimmel / W10-el nem tudom gyorsulni fog e még...
10et elvileg kapni fog, legalábbis eddig nem mondtak másféle infót.szerk: a Microsoft-féle kamera alkalmazás gyorsabban ment jóval, igaz ott csak 5Mpixeles képet. (haver-gyerkőc szülinapi fotókra az is bőven elég szvsz)
[ Szerkesztve ]
-
spilbi
tag
válasz
Cingáriusz #7102 üzenetére
Szerintem kiváltja a kompaktot. Fényképezés terén, videózás terén lehet nem (ez persze opcionális). Kijön rá minden frissítés. A kameraszoftver sebessége alatt nem tudom mit lehet érteni. Szerintem egy kompakt géppel se lehet gyorsabban képet lőni. A mentése lehet, hogy lassú, sajnos azok a fránya 41mp-es képek bizony lassan mentődnek el. De ez kb akkora baromság, mikor a tesztekben a böngészőket versenyeztetik két telefon között, hogy a teszthonlap az egyiket másfél tized másodperccel lassabban töltődik be, ergó az a telefon szar, böngészésre alkalmatlan. Ha nincs 1-2 másodperced kivárni a kép mentését, nem ez a telefon a Te választásod. De szerintem ne ilyenek döntsenek. Amúgy esti, beltéri fotózáshoz jól jön az über-xenon ami van rajta vakunak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nincs mese, ez most a legjobb kamerás okostelefon. A 41 megapixeles szenzor és a hat lencséből álló optika együttese verhetetlen a mobilos képalkotás kapcsán.
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Direct One (műholdas és online TV)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- További aktív témák...