- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
Sziasztok!
Most váltanék e6-ra. droidról. pénzem használtra van. újonnan 1 év garival a független 66K+postaköltségért van. http://www.grando.hu/nokia-e6-00-black-1524512592
használtan 1 év garival megkímélt állapotban független ez is meg 45 körül.
http://www.hasznaltgsm.hu/gsm/keresesi_talalatok/Nokia_E6-00 tehát talán reális az ár. megéri ennyiért? hol rendeljem/vegyem? egyátalán ilyet vagy másmilyet 50K-ig? (a milyen okostelefont vegyek topikban eddig csak droidot ajánlottak, de jól körbe akarom járni a témát mielőtt vásárlásba kezdek)
belenéztem ebbe a topikba de nem volt időm az egészet átrágni (főleg hogy -sajnos-versenyben van egy droidos cucc.<- a fenntartásaim ellenére, meg egy BB is. azokat a topikokat átolvastam, itt még nem értem a feléig sem. azok alapján amit olvastam szimpatikus a cucc, de nem tudok még dönteni. az idő azonban szorít mert még augusztusban akarok venni.)Kérdésem, mik az általános tapasztalatok pro-kontra?
(ami biztos nem zavar az a kijelzőméret, meg hogy szoftveresen belle az utolsó csak bugfix meg frissítés lesz valameddig.<- legalábbis így olvastam)
kb 4 évre tervezek, ebook, böngészés- de nem olyan durva tartalomfogyasztás csak hírek blogok, kis email időjárás, zene, meg a szervezőfunkciók. (ha még pár szimpla játék is van és néha meg tudok nézni egy részt vmi sorozatból (igen 2,4"en
) már majdnem több mint ami kell.
De! mennyire stabil, könnyen kezelhető, sebesség pc nélkül mennyire lehet tuningolni?
akksiidő, napfényben olvashatóság.A segítséget előre is köszönöm!
duo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged