Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RareAlex982
csendes tag
Kipróbálná nekem valaki, hogy megy-e a fring a telón?
-
RareAlex982
csendes tag
Mennyire érzékeny a kijelző?
Jól használható? Néhány videón azt látom, hogy nem megy valami simán. -
zorzy4
addikt
válasz
RareAlex982
üzenetére
Amoled kijelző mint akár melyik mostan felső kategóriás telefonban, karcálló gorilla gals üveggel.
-
MeSKA
aktív tag
válasz
RareAlex982
üzenetére
Kapacitív!!! Ez 1000%! Az akksi tényleg jól bírja, de a rezgő sajnos gyenge. Ha régen volt egy HTC-d, akkor tudod szinkronizálni az E6-al, így a naptár és telefon bejegyzéseidet is át tudod vinni. Elvileg.
-
Bubsy
aktív tag
válasz
RareAlex982
üzenetére
Szentem kapacitív. Nem kell úgy nyomkodni, mint a c6-ot.
-
Bubsy
aktív tag
Hali,
A jobb oldali gomb funkcióját meg tudom változtatni?
Most ha hosszan nyomom a hangutasítást akarja indítani.Köszi!
-
RareAlex982
csendes tag
Segítsetek még.
Milyen a kijelző érzékenysége? Ez mér az új kapacitív, vagy még a régi "nyomkodós"?
Láttam már mindkettőt kiírva a tesztekben. -
zorzy4
addikt
válasz
RareAlex982
üzenetére
Hát az akku valószínűleg nálad is elmegy 3 napot biztos, nekem 3g nélkül majd nem egy hét. Ebben csak pozitívan fogsz csalódni. Elemben a rezgő harmatgyenge. A többit nem tudom.
-
RareAlex982
csendes tag
Hali!
Kérdésem volna, mert ilyet szeretnék holnap vásárolni.
Tudom a gmail naptárat, és a kontaktokat szinkronizálni a telefonnal?
Az akkuja átlag használat mellett, mennyit bír? Nekem most HTD desire HD-m van, és ha megy a 3G és hozzá sem nyúlok, akkor reggel 6-tól kb 10-12 órát bír.
Ennél remélem jobb ez.
Nekem fontos még az erős rezgő, mert mindig némán van. Mennyire erős? Volt már SE ARC S-em, azt meg sem lehetett érezni.
Köszi előre is.Bocsi, ha már ezt kitárgyaltátok, de nem olvastam vissza.

-
Bubsy
aktív tag
Ovi Store-ban az új Molome (2.1.8) E6 támogatással, javított FB klienssel!
-
-
Bubsy
aktív tag
Magenta Bellére elérhető a Microsoft Apps 2.1.
Fel is dobja a szoftver frissiítő. -
-
MeSKA
aktív tag
Na a szervízben feltették nekem a gyári független Belle-t Telenorosra!
Valaki nem tud ajánlani egy megbízhatóan működő MSN és egy Facebook Chat programot? -
boush
tag
én elég durván használom beszélésre, valamint folyamatos 3G és mélszinkron. Így ha akarom 2 napig elmegy, de esténként mindig töltöm. A mai telók közül egyik sem bírja eddig, én ezt hallom és tapasztalom.
A nem lehet felvenni csak telókioldás után a hívást meg én sem értem. Hivásfogadás gomb és kész.
-
xmad
őstag
na phoenixel feltettem a független szoftot.. hát sokkal egyszerübb mint a jaf

-
Ukraan
aktív tag
Helló!
Egyszer már írtam én is ezzel a dologgal kapcsolatban.
Nekem állandó 3G hálózattal, kb. 45 perc napi mobilnettel, 15-20 perc wifi nettel, fél óra zenehallgatással és 15 perc telefonálással bír 2, 2.5 napot az E6-om egy töltéssel. Az adatkapcsolat a "holtidőben" ki van kapcsolva.
Így is simán kiemelkedik a mai telefonos üzemidők közül. -
Bagira01
veterán
Ezen a telón, van olyan opció, hogy hívásfogadás bármelyik gombbal? Mert elég idegesítő, hogy csak a képernyőfeloldó csúszka húzogatás után lehet fogadni a hívást

-
R a y
senior tag
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy egy hard reset az mondjuk egyenértékű lehet egy "restore"al? Csak fél éve használok symbian^3at, és ezt nem tudom. E6ot ugye annával vettem, és az lett frissítve suittal bellére, de úgy gondolom h lehet jo lenne neki egy tiszta rendszer.
köszi
-
lcee79
addikt
-
xmad
őstag
aki jaf al frissitette a telóját, az tudna nekem küldeni hozzá egy bővitményt amivel a jaf felismeri az E6 ot? sajnos nem találok hozzá

-
xmad
őstag
na rajottem hogy a fulemmel nemitom le..csak nem rtem hogy old fel a kepernyo zar amikor nem veszem el a fulemtol a telefont...eleg nagy baromsag volt oda egy nemitas gombot berakni.
Johetne egy olyan sw amibol azt a funkciot kiveszik mer ez igy ultra gaz
mindjar le ragasztom vmi szigszalaggal azt a szenzort..meg gondolom kikapcsolni nem lehet azt a funkciot -
xmad
őstag
nem hiszem.mert akkor en se hallanam a masik emberket akivel beszelek..es en tisztan hallom őt.
Nezegettem a beallitasokat..a szenzorbeallitasoknal volt olyan h hivasok nemitasa.. Ha azokat ki kapcsolom akkor esetlegjo lehet?

gondoltam arra is h mivel rajta a folia a telefonon lehet bezavarja neha a szenzort?
-
xmad
őstag
a cserés E6 al és a mostanival elő fordult olyan hogy pár perc telefonbeszélgetés után.. az az közben a másik fél egyszer csak nem hallott engem.. pedig nem nyomtam meg egy gombot sem.. ez mitől lehet? találkozott már vki ezzel?
-
xmad
őstag
válasz
cseremanus
üzenetére
igen. Azt sejtettem.. 5800 idejen meg csinalgattunk ilyesmit de mar tokre el is felejtettem hogy kell
-
Bubsy
aktív tag
E7 Fan Club le tudtam szedni, és frissíteni a 2.1.6-ra, de az ugye nem e6-ra való

Mikor leszedtem újra, megint a régi ment fel...Update: fb-n ezt írta molome: " Please try to remove and update it again until you got v2.1.6 MOLO >0<
It's Ovi Store's problem and they still couldn't solve this issue yet. MOLO >0<" -
xmad
őstag
mondjuk ennel a cseres telefonnal csak itt meloba figyeltem ezt meg eddig..itt eros neon feny van..a kijelzo fenyereje is maxra allitodik..
Ha jol emlekszem az e5 telomnal is vibraltak a szurke szinek itt meloba.
-
thom79
tag
Szia, régebben én is kérdeztem ezt és igen volt a válasz nem egy embertöl, csak anny a turpisság az egészben h csak opera miniben vibrál néhány szin, sehol máshol, se galéria se képeknél se video se a menüben csak az operában,de ott is csak néhány szinnél...
Én azt a választ kaptam itt h ez normális mert nemcsak nekem ilyen...
Üdv..! -
mrpet
tag
nem nagyon

Sokáig használtam, éveken keresztül volt symbianos készülékem, és vaskalaposan kiálltam mellette...
Nokia 3650; 7610; N90 ; N73; N95 8Gb; N82; 5800; N86 8Mp; N97 Mini; N81; N80; 5230; 5530; N85... kb ennyire emlékszem amik voltak 2004 óta...Imádtam szerettem, de az androiddal nem szállhat versenybe
-
xmad
őstag
nem akarok unnepronto lenni de most felraktam a bellet az uj telefonra es ezen is vibral a kep. A szurke szineknel inkabb..
Tehat valszeg itt a t mobileos bellevel van a gond.
Valaki hasznal tmobileos bellet itt?Fuggetlen szoftot hogy lehet ra rakni? Tudtok vmi leirast hozza?
-
R a y
senior tag
facinate 2.0 nem jelent még meg nektek a storeban? Elvileg már kijött, de én még nem látom..
-
xmad
őstag
erdekes.itt bent a lakasba nem latom ahogy vibral..de meloba neon fenynel meg kint az utcan igen
-
xmad
őstag
nektek milyen szineknel vibral?
Nekem feketenel nem..de szurkenel igen.meg itt a ph-n is.
-
xmad
őstag
nekem folyamatosan vibral a kep..mint az alacsony kepfrissitesu monitoroknal..barmilyen szinu hatternel..az normalis? :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem szivja nagyon az akksit ha fut a háttérbe?