- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
ÍAki használ chrome-ot és gép előtt ül egész nap mint én annak ajánlom ezt...
eddig nem tudtam erről, de jó -
baradi
senior tag
Sziasztok,
ahogy latom elegge megcsappant a Nokia markaboltok szama Budapesten, aminek nem orulok, de persze azert ertem a miert-et...
-
lcee79
addikt
"Na most egy kis gondom van, bár sajna nincs itt még nagyon tapasztalt felhasználó. Felraktam a híres Angry Birds játékot de a a spec kijelző felbontás miatt függőlegesen jelenik meg és nem lehet vele semmit csinálni. Valakinek van valami ötlete?"
Felraktam ezt és teljsen jó a kijelzőmérethez is.
-
lcee79
addikt
Fejlesztők számára az Ovi Store a legelőnyösebb?
Ennek most hogy megvan a telefon már nagyon örülnékNyugodtan kezdhetnének fejleszteni ahogy csak bírnak
Sok-sok ingyenes progi és az oldalon is profibb keresőrendszer és már jó is lesz -
brendoncsopi
tag
Hali. Vennék uj telót,de tanácstalan vagyok.
Kinéztem az e6ot,e72t és zárójelesen a sams.waveIIt is.
Elsősorban a két nokia érdekelne hogy melyik miben jobb? Nekem fontos lenne a gyorsaság,doksik küldözgetése-olvasása,email kliens normális működése,akadásmentesség,néha fotó is meg ritkám egérmozi,kis net, wifin netmegosztás és pendriveként is használhassam a telót.Illetve a két symbi közti különbség is érdekelne,ha lenne olyan kedves valaki és röviden vázolná,azt megköszönném.
Köszi -
válasz
wertigo1984 #489 üzenetére
Csak az a baj, hogy az R380 nem volt okostelefon, a Symbiannak ilyen formában sok jelentősége nem volt rajta. Viszont a 9000 kommunikátor DOS-alapú okostelefon volt 1996-ban.
-
larryking
senior tag
válasz
wertigo1984 #487 üzenetére
A nokia olyan 2002 környéke, az R380 meg 2000.
-
wertigo1984
őstag
emlékszem, amikor az első telómat vettem gsm boltban (eri T10), akkor adott el az egyik fószer a bolt tulajnak egy 7650-est, én meg irigykedve néztem, hogy Ú mekkora, Ú nekem ilyen soha nem lesz, Ú milyen király, hogy van benne kamera, meg infra, meg bluetooth, meg mekkora kijelző, majd kirakta a többi teló közé és rárakott egy árcimkét: 120000 Ft.
Mondom magamba Ú az a....d, milyen drága...
(#486) larryking: nem, a 7650 volt, de ha tévedek, akkor bocsi...
-
larryking
senior tag
válasz
wertigo1984 #481 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy az Ericsson az r380-al
-
lcee79
addikt
válasz
wertigo1984 #481 üzenetére
persze nokia symbiannal már 10 éve is okostelókat gyártott, de akkor ez még senkit sem érdekelt (vagyis keveseket, pedig kb ugyanennyibe kerültek, vagy még olcsóbbak is voltak 100.000 körül volt kb, most 200.000-ért is megveszik őket), most meg hogy nyomják agyba főbe, mindenki ilyet akar, ha kell ha nem
aztán ugyanúgy csak telefonálnak vele, max netezés...
Mintha muszáj lenne -
larryking
senior tag
válasz
wertigo1984 #479 üzenetére
Sőtt, annyira buta, hogy még a saját tesóit sem látja, csak a hangoskodókat.
-
larryking
senior tag
válasz
Piotre87 #473 üzenetére
Szerintem WP7 a nyerő. Volt androidom rengeteg, de nem fogott meg, pl a galaxy s-en még a gyári is akadt, a főzöttből meg mindig hiányzott valami. Az ios, meg szép, gyors, csak aranyban mérik a cél hardvert, ami szerintem egy fos ( jöhet az apple fanok szarozása). Ha meg függetleníteni akarod, akkor inkább lovat taníts beszélni, azzal többre mész. Az e6-tól 1 honap után váltam meg a rettentő bug miatt.
A wp7 szép, gyors és mindent tud, ja és azért ott a webos, az is jó.
-
Piotre87
csendes tag
válasz
wertigo1984 #472 üzenetére
akkor én vagyok peches vele vagy csak sokat várok. a kijelző elforgatás ne tartson 10-12mp-ig vagy több email fiókom szinkronizálása mindig megtörténjen mert van hogy egyiket tölti le másikat egész nap nem vagy csak manuálisan de van hogy jó,van hogy letöltés után nem bontja a kapcsolatot és meríti az aksit, gps 10alkalomból 4x úgy kapcsol ki hogy közbe lefagy a telefon. vagy böngészés közbe magától kilép és bezárja ablakokat.. ezeket tapasztalom napi szinten de pl van hogy bizonyos telefonszámokat nem enged gyorshíváshoz rendelni csak ha kitörlöm az ominózus névjegyet és újként ugyanúgy beviszem
Tudnám még sorolni.. Eddig mindig Nokia párti voltam de most elgondolkodtam, android ios wp7 -nél vajon van-e ugyanennyi malőr... full tapis nem kéne, mindennapi rohanásba csak feltartana.
-
Piotre87
csendes tag
Hali
Symbianra főleg S60-ra nem jellemző hogy nagyon stabil lenne. S40oké, 6300-m pl soha nem fagyott be de hát jóval szerényebb képességű. Pont a napokban gondolkodtam el hogy e52-m 2éves és már nagyon sok bosszúságot okozott,kéne valami más. Minden szoftverfrissítés után szinkronizáláskor minden névjegy elmixelődött, névjegycsoportok megszűntek stb. és még most is X-edik upgrade után is rengeteg bug van benne. Csoda hogy nem vágtam még földhöz..
E6 tetszik külsőre nagyon, 1hetes tesztre szívesen kipróbálnám hogy mennyire válna be de hát ilyet ugye nem lehet.. -
lcee79
addikt
Tartományban vannak a gépek (állami cég amúgy)
exchange szerverre csatlakozunk levelezésnél
otthonról is meg lehet nézni böngészővel (office outlook web access-en) a maileket
így konkrétan Office Communicatort/Lyncet nem ismerem...
de mivel Budapesten van a központ, én meg Kaposváron vagyok, semmit nem látok bele a működésbe, csak néhány dologba engednek belelátni sajnos.Igazából a tartománynév/felhasználónév jelszó megvan CWA szerver nevét kellene kitalálni (ha beírom az office outlook web access címét arra próbál csatlakozni, de azt írja hogy nem elérhető, tehát úgy tűnik közel járok a megoldáshoz...),
-
lcee79
addikt
"Symbian üzleti felhasználásra jobb."
Erről jut eszembe, Microsoft Communicator progit használja valaki?
MI kell ahhoz hogy menjen és mit tud amiért jó, ezzel el vagyok maradva, utána kell néznem, de gondoltam hátha itt valaki képben van, hamár úgyis adták a telefonnal -
Dhampir
félisten
Én is ezért szeretem az olyan jól összerakott rendszereket, amikbe a kisebb-nagyobb nyűgök ellenére sem kell belepiszkálni. Galaxy S-en egyszer cseréltem romot, utána gyorsan visszamenekültem a gyárira.
Sajnos nem gyűlt össze elég pénzem E6-ra vagy E7-re, ezért egyenlőre a BADA-t választottam, mert alapból az is nagyon jó, bár a Symbian üzleti felhasználásra jobb. -
lcee79
addikt
Symbiannál lehet, hogy így van, ebből nem is nagyon volt még főzött romom...
De androidnál nagyon sokat dob a felturbózott rom..
majd másfél 2xes javulást hozott feleségem Samsung Galaxy Ace-énél egy ilyen...
kiszednek felesleges dolgokat nyelveket stb, és kicsit feljavítják órajelet, legújabb android verzió legújabb kernel verzió és máris hasít (ezek az előnyök voltak)
Cserébe néha esetleg lefagy vagy nem úgy műxik vmi ahogy kell.. (de hozzáteszem gyári romnál ugyanez simán előfordul, ezért nem gáz a gyorsabb, szebb nem gyári)Symbian általában stabil, csak néha van pár hiba amit remélhetőleg meg javítanak egy következő frissítéssel, itt nem biztos hogy megéri belepiszkálni.
-
lcee79
addikt
Hazafele menet kipróbálom (ha el nem felejtem addig
)
És utána nyilatkozok róla
Még nem próbáltam eddig
Pedig fog majd kelleni biztosan úgyhogy remélem jóHTC HD2 ebben a egyben nagyon jó volt
IGO primo fullos verzió ment rajt és kb 20 másodperc alatt talált jelet.
(Szóval GPS-ként lehetett a legjobban használni..)
-
kuliCo
csendes tag
A korábbi PC Suite-ban volt olyan lehetőség, hogy mappa szinkrinozálása. Ez nagyon jó volt nekem, mert 1-2 céges és privát fájlt beletettem és akár a mobilon, akár a PC változtattam, mindig szinkronizált.
Úgy látom ez kimaradt az OVI Suite-ból. Van erre megoldás vagy ti mit használtok?
-
lcee79
addikt
Lehet hogy product code volt már 2008ban csináltuk...
Olvastam azt a linket, amit valaki felrakott pár napja
De még nem akarom csesztetni a telefont, nem tudom milyen előnnyel jár a 22-es verzió...
Androidon meg Windowson már sokszor cseréltem romot meg minden ami kell
Symbiannal (mivel e51 nem egy fullos high-tech ketyere) nem foglalkoztam annyit.
De ismerősöknek is szoktam csinálni ilyeneket (azt gondolják, hoa már informatikus vagyok biztos akkor ezt is tudom)
-
Szerintem a Product Code-ra gondolsz, nem az IMEI számra.
Az utóbbi erősen illegális lenne, és nem járna azzal az eredménnyel, amit leírtál.Symbian^3-nál már nem lehet PC-t módosítgatni külön, egyszerűbb fogni a Phoenixet és felrakni a legújabb független szoftvert kézzel.
-
lcee79
addikt
"A szolgáltatósokra később jön az sw."
mondjuk e51-emen is át volt írva IMEI szám
így nem akkor frissített mikor a függetlenek, de az is T-s voltJa és még vmi
Este otthon nonstop kapcsolódik a wi-fimre
ki akartam kapcsolni hogy ne merítse az akkut, de 1 sec múlva újra csatlakozikMunkahelyemen nem csinálja, pedig itt is van wi-fi...
-
zorzy4
addikt
Hangerőszabályzó az oldalán. Én azzal hangosítok és jó. A szolgáltatósokra később jön az sw.
-
lcee79
addikt
Nekem csak a Nokia oldal mutatta mert a telefonom sem talál, meg OVI sem
Lehet hogy T-mobil miatt...Jó lenne ha javítanák, mert kihangosítva is tesztelgettem, max hangerőn telefon azért nem halk, de amint felére halkítom már szinte néma...
Amire kötni szeretném (nem otthon) azon max hangerőn is igen gyenge, és nem tudom egy élvezhető szintre hangosítani... (volt a közelben egy iPhone 3GS rákötöttük és ugyanazon a hangerőn az már brutál hangos volt...)De akkor ezek szerint a 22-es frissítés még nem oldotta meg,
pedig nem hiszem hogy nem vette észre senki... -
válasz
Arthuro_Adam #441 üzenetére
Vannak dolgok, amiket szebben csinálhattam volna, de szerintem ez most tényleg jól sikerült
Főleg hogy még én is használom. A különböző felbontásokat csak szimulátorban néztem, ezért volt érdekes, hogy a valódi E6-on is fut-e. Szerencsére igen.
-
funky
tag
Hali telefon tudja kezelni ebrokert ? internetes böngészőn flash alkalmazás kell aszem hozzá
-
lcee79
addikt
itt azt mutatja hogy van 00 022,014-es szoftver..de telefon nem találja meg...
Azért mert az enyém szolgáltatós, vagy mi lehet az oka
másnál már ez a 22-es van fenn? (nekem 021.014 201-05-26) -
lcee79
addikt
Kipróbáltam a telefon hangerejét
A csengés nálam max hangerőn nagyon hangos, egy irodában az túlzás, tehát 3-4 körül jó...
Larrykingnél nem tudom miért volt halk...Viszont zene hangereje hifihez kötve elég halk, nem tudom, hogy vmit én nem csináltam jól, vagy tényleg ilyen halkan müxik?
E51-emről sokkal hangosabban szól a zene (hifi ugyanarra a hangerőre állítva)... -
lcee79
addikt
Hát most ha már erről beszélünk felmentem a Gorilla Glass oldalára
És ott van az E6 is...
Ezek szerinte tényleg az -
lcee79
addikt
Még nem néztem annyira meg, de vannak amúgy olyan programok amik erre felmennek és passzol a felbontása?
Eddig is tetszett a telefon, de hogy használgatom egyre jobban
találomra rátettem 2 divx-et mindkettőt vitte a gyári player...Az érintőképernyő és gombsor együtt a legjobb párosítás szerintem...
A fóliát még nem szedtem, eddig nem találtam nyomát, hogy gorilla glass lenne rajt...
-
lcee79
addikt
T-mobile, sima készülék upgrade, 3500-at engedtek el (vmire, nemtom..
a 70-ből
Úgyhogy ~66500 ft volt (19500 ft kezdőt fizettem és ~3900 ft lesz havonta 1 évig)
Meg felajánlott az eladó egy 500 ft-os netet, amiben kemény 30 MB letöltés van, ha elfogy, akkor belassul (asszem 32 kbájt/sec-re) de nincs túlforgalmazás, tehát végül is korlátlannak nevezte
Ennyi. -
Dhampir
félisten
válasz
wertigo1984 #425 üzenetére
Badát?
-
kuliCo
csendes tag
-
kuliCo
csendes tag
Ti milyen programot tettetek fel rá? Mit használtok a gyáriakon kívül?
Nekem egy jó időjárás előrejelzés kellene rá, azt nagyon hiányolom Android után...
-
lcee79
addikt
Már az nem jellemző annyira hogy belenyúlnak a szoftverbe mint régen.
Én cégesben vagyok mindenképp t-mobilos kártyát teszek bele
Tehát nekem nem is éri meg függetlenül venni...
De mindenesetre az E6-os megvettem ma reggel
Még tanulgatom a dolgokat rajt
De eddig tetszik, symbianom volt eddig is, úgyhogy elég ismerős a menü, és a beállítások is
Most épp azt nem tudom hogy zenéket amik a kártyán vannak miért nem akarja megtalálni...
Volt rajt pár csengőhang is azokat berakta a médiatárba, a zenéket meg nem...ui: újraindítottam a telefont, és most megtalálta őket...
úgy látszik vmi nem tetszett neki elsőre. -
lcee79
addikt
Ha nincs benn vmi beállítás akkor szerintem semmi...
Meg kell várni míg lesz olyan verzió ami ekkora felbontást szeret, vagy direkt E6-osra írták (vagy ilyesmi)
Tesztben is írták hogy sok program nem épp erre a felbontásra íródott, és aminél számít a felbontás az vagy rosszul jelenik meg, vagy lehet hogy el sem indul... -
zorzy4
addikt
Na most egy kis gondom van, bár sajna nincs itt még nagyon tapasztalt felhasználó. Felraktam a híres Angry Birds játékot de a a spec kijelző felbontás miatt függőlegesen jelenik meg és nem lehet vele semmit csinálni. Valakinek van valami ötlete?
-
lcee79
addikt
válasz
wertigo1984 #405 üzenetére
Én már döntöttem mindenképp megveszem E6-ost
főleg hogy ez már kapható és jó áron meg tudom vásárolni...Maradok ennél...
Gondolkodtam én már mindegyik telefonon ami a piacon van
Először androidos telefont akartam, de ami tetszett drága, ami meg nem tetszik ugye olyat nem veszek
Aztán WP7-es telefonok... vártam hogy kijöjjön a mango, de úgy gondolom még azzal sem kiforrt...
Aztán ugye van még a blackberry, amiből a mostani t-mobilos kínálatból nem annyira tetszik egyik sem, az újak meg még nincsenek...(és a 9900-as nem is lesz szerintem túl olcsó)
Persze még az iPhone 5 is átfutott az agyamon..
de ha jó lesz ha nem, olcsó biztos nem...
tehát maradt az eredeti terv ami amúgy is legjobban tetszett egy fekete E6-osRemélem meg leszek vele elégedve
Nem sokára remélhetőleg jön rá a Belle is.Aztán a szép új telefonommal meg majd követem hogy mire jutnak a nokiáék és társai a WP7 oprencerrel
-
polip
addikt
kár is a kettőt összevetni, a bb ára teljesen irreális: [link]
-
zorzy4
addikt
Sajna nálam az e6 mindenképpen, vezet a rádió miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- One mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo 3
- Synology NAS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest