- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
"Amikor kikapcsolt allapotbol indul a telo, akkor a Nokia logo es zene utan felugrik egy piros felkialltojel, es azt irja ki, hogy " Tel. beall.: a funkcio nem tamogatott"
Nem tudjatok, hogy ez miert van?"Nincs vmi amit elkezdtél beállítani a telefonon pl félig beállított microsoft communicator, vagy vmelyik program?
lehet hogy az akar automatikusan indulni de nem tud... (én így jártam az első napokban, amíg meg nem találtam hogy lehet kikapcsolni)
De van még program ami indul a telefonnal együtt, ellenőrízd le,
szerintem vmi ilyesmi lesz -
lcee79
addikt
válasz
BlackTriple #698 üzenetére
Köszi!
-
baradi
senior tag
koszi szepen, de az a baj, hogy a kollega se allitgatott semmit se, ezert idegesit.
A masik:
Amikor kikapcsolt allapotbol indul a telo, akkor a Nokia logo es zene utan felugrik egy piros felkialltojel, es azt irja ki, hogy " Tel. beall.: a funkcio nem tamogatott"
Nem tudjatok, hogy ez miert van?Koszi
-
baradi
senior tag
Sziasztok,
Valaki nem tudna leirni az optimalis internet beallitasokat? Mert pl otthon siman megy wifin a net, de a melohelyen meg nem, pedig megtalalja es csatlakozni is tudok, de nem jon be semmi oldal. Azert gondolom, hogy a beallitasokkal lehet gond, mert a kollega E5-e siman viszi az oldalakat. Jo lenne tudni, hogy milyen beallitas befolyasolja ezeket, mert probaltam a gyari bongeszovel es operaval is, de semmi.
Koszi elore is!
-
lcee79
addikt
-
funky
tag
kellene tudományosabb számoló gép progi a telóra honnan tudok letölteni ovi .com on néztem de nem láttam
opera mobil ill mini kicsit őssze tolódnak a dolgok hogy javítható?
-
lcee79
addikt
válasz
BlackTriple #685 üzenetére
Úgy látom hogy aki E6-os vesz annak nemsokára gyereke születik
Nekem majd januárban születik és nekem is lány lesz -
zorzy4
addikt
válasz
BlackTriple #687 üzenetére
Gyorsnak gyors de sajna elég vacak szemcsés homályos képeket csinál.
-
BlackTriple
csendes tag
Remélem, hogy javítani fogják...
Ezek szerint nálatok is úton van egy kicsi angyal? Nekem ez a harmadik kislányomEnnél szebb dolog nincs is.
Ja egyébként el is felejtettem, hogy ezzel a telefonnal élmény fotózni a gyerekeket! Nem maradok le semmiről, mert nagyon gyors...szuper. Nem is értem, hogy a fényképezőgépen miért nem lehet beállítani ilyen nincsfókuszálásosra...vagy be lehet csak én nem tudom -
zorzy4
addikt
válasz
BlackTriple #685 üzenetére
Lehet, hogy javítják majd frissítéssel, az e63 is tudta.
Grat a kislányhoz, mi is várjuk a babát és ez nálunk lombik miatt már önmagában is csoda. -
BlackTriple
csendes tag
Sziasztok.
Már vagy két hetes a teló és továbbra is rendben van minden. Sok dicsérő szót kapok, mert mindenki szerint elegánsÉrdekes a Galaxy S-re ezt nem mondták
. Kis gondom van csak. Pl. a galaxynál a nem fogadott, fogadott, tárcsázott stb. vissza tudtam nézni visszamenőleg nagyon sokat (ugye itt 20-az lehet). Ez nekem azért fontos mert megtudtam nézni, hogy egy ügyféllel mikor beszéltem stb. Most meg csak egyszer jelzi. Pedig az E51-be is volt ilyen naplózás, itt nem találom. A GPS nekem jól működik
Összességében továbbra is örülök, hogy váltottam!!!
Üdv, Ja és ma született meg a kislányom -
baradi
senior tag
válasz
junglegymer #680 üzenetére
Uzenetek->Opciok->SIM uzenetek
-
kuliCo
csendes tag
Ki tudná valaki próbálni, hogy a beépített Joikuspottal megy-e az internet megosztása?
Nekem sehogyan sem működik. A Notebookom ugyan megtalálja a jelet, kapcsolódik is hozzá, de nem tudok vele netezni, pedig a telefonon a net kiváló :-(
-
baradi
senior tag
válasz
junglegymer #676 üzenetére
udv a klubban, asszem, hogy a sim-en tarolt sms-ek elertek a max korlatot, abbol kene torolni
-
junglegymer
csendes tag
megvettem a telefont
eddig nagyon tetszik! meg tudja valaki mondani, hogy hol tudok törölni a sim-ről? villog egy kis izé a képernyőn, hogy megtelt a sim memória, töröltem egy csomó sim-en tárolt névjegyet, de még mindig villog.:/
-
baradi
senior tag
Sziasztok,
Update a GPS-rol: erdekes, mert mintha "fejlodne" hasznalat kozben, mert tegnap mar 7 perc alatt talalt jelet csak a beepitett GPS-el, ami meg par napja 15 perc volt. (mondjuk ebbol a 7 percbol kb. 4-et allo halyzetben toltottem a kocsiban, ugy vettem eszre , hogy ez is szamit, mert menet kozben nehezebben talal jelet)
-
lcee79
addikt
Megkérdeztem a T-mobile-t a 22.14-es firmware-ről és a BELLE frissítésről
ezt a választ kaptam:
"A Nokia E6-hoz még nem kaptunk szoftvert tesztelésre. A BELLE pedig jövő év elején várható."Szóval belle idén már nem nagyon ezek szerint (legalábbis t-mobilra)
-
funky
tag
sziasztok megnézné nekem valaki hogy viszi e rendesen a telefon a következő oldalt a teló saját böngészőjével?
https://ebroker.cib.hu/ebrdemo/bfo/channel/web/loginframe.html?locale=HU
-
baradi
senior tag
Sziasztok,
Szeretnem megkerdezni, hogy melyik most a bongeszok kozul a legjobban hasznalhato E6-ra es melyik verzio?
koszi elore is! -
zorzy4
addikt
válasz
junglegymer #668 üzenetére
Lehetőleg, amúgy is jobb kikapcsolva tölteni az ilyen dolgokat.
-
zorzy4
addikt
válasz
junglegymer #666 üzenetére
Semmi különös, az első pár töltés legyen legalább egy éjszaka kikapcsolva. Lemeríteni nem kell.
-
junglegymer
csendes tag
sziasztok!
most tervezem egy E6 vásárlását, arra lennék kíváncsi, hogy hogyan is csináljam rendesen az első töltést, hogy a későbbiekben jól bírja az aksi. Láttam, hogy valahol korábban már le volt írva, de ha nem probléma, akkor kérlek írjátok le megint!
Köszönöm! -
Ukraan
aktív tag
Köszönöm a válaszokat
!
Közben még egy fura dologra kellett rádöbbennem: a SIM-et nem tudom kivenni a tartóból. A fém fül, ami a tálcát mozgatja meg sem mozdul... Kicsit erőltettem is, de nem akartam barbárkodni. Szerintetek szervíz civilizált módon meg tudja oldani a dolgot?
Kezdek aggódni... A telefon egyébként továbbra is tetszik. -
baradi
senior tag
Nekem ha szembol nezem, akkor nem latszik a hattervilagitas fenye, de ha mas szogbol, akkor nemi fenyt fel lehet fedezni. De szerintem ha csak nem egybe lenne ontve a billentyuzet a teloval, akkor mas esetben nem megoldhato.
Amugy udv a "klubban", majd infozz a tapasztalatokrol!
-
Ukraan
aktív tag
Szevasztok "Márkatársak"!
Én is beszereztem egy E6-ost, egyelőre nagyon kedvezőek vele a tapasztalataim.
Egy apró érdekességet vettem észre, amit furcsállok. A kijelző és a gombsor között néhány helyen és a sarkokban kilátszik a világítás és a billentyűzet is olyan egy kicsit, mintha ferdén lenne beszerelve. Lehet, csak én vagyok ilyen szigorú, de kíváncsi lennék, más is tapasztalt-e ilyesmit. -
lcee79
addikt
Én ovi suittal leszinkronizáltam előző telefonom
ezt rádugtam és rámásolt mindent
telefonszámok, sms-ek stb...kb 1 perc volt.De a gmail-em is meg van csinálva fullosra összes ismerős összes adatával amit tudok róluk...
Szóval bármivel szinkronizálhatok, sőt akármilyen oprendszerrel is kompatibilis vagyokSIM kártya is ki van töltve, de ott nincs se kép, se hosszú név, azt nem szeretem annyira...
Főleg hogy nincsenek speciális infók... becenév stb. -
zorzy4
addikt
Véletlenül kitöröltem a főképernyőn azt a sort ahol a az alkalmazások vannak. Hogy tudom visszaállítani a program ikonokat? A főképernyő szerkesztnél nem ajánlja fel, csak a vebes alkalmazásokat.
-
baradi
senior tag
Nemi update!
remekul szuperal az E6, semmi fagyas, gyors, jol hasznalhato telefonalasra is !!!
Ami manapsag nem alap tulajdonsag ugy tunik a teloknal, mert mar lassan mindent tudnak, de nem mindegyik hasznalhato jol telefonalasra is...
Szerencsere az E6 nem ilyen. Eloszor jo telo, masodszor tud par extra dolgot is, ami boven eleg. Persze kinek mi az igenye: aki napi tobb orat akar netezni telon, meg mindenfele NET fuggo alkalmazasokat hasznalni, az ne vegyen E6-ot, de arra tokeletesen megfelel, hogy megnezz vele gyorsan egy oldalt. Nem erre van kitalalva, mint ahogy pl. a BB sem.
Na szep napot! -
baradi
senior tag
tegnap csekkoltam az angry birds-ot. el lehet vele baromkodni, bar azert nem erre a kijelzore van kitalalva. (nem kifejezetten jatekra hangolt telo, ami nem meglepo
.
meg a fruit ninja, ami szinten baromsag, de poenbol jo.
ami viszont kar, hogy van egy par egesz jo kis game, amit el is indul, de a kijelzo felbontasa miatt el vannak csuszva a kezelo cuccok, ami meg a telo dontogetesere hagyatkozik, azok meg total meg vannak kavarodva, szoval elvezhetetlen...
Mondom, nem erre van kitalalva, csak teszteltem... -
lcee79
addikt
-
lcee79
addikt
Az is lehetne...
de munkahelyi PC-mben nincs bluetooth
Ezért nálam csak a kábel megyÉs itt nálunk azt sem tudom megcsinálni hogy exchange-el szinkronizáljon...
bonyolult a rendszerünk, nincs wifi, nincsenek routerek proxy-k vnnak meg tűzfalak...
Nálam csak gmail-lel tudom szinkronizáltatni.De outlook naptár bejegyzései OVI-n keresztül elég...
Otthon már úgyse akarom (ha akarnám se tudnám) néni a munkahelyi maileket -
polip
addikt
nekem a live fiókommal szinkronizál exchange-en keresztül
-
válasz
BlackTriple #641 üzenetére
Wifin keresztul maximum Google-lel es egyeb cloud stolgaltatasokkal szinkronizalhatsz, a sajat gepeddel nem.
-
lcee79
addikt
válasz
BlackTriple #641 üzenetére
Nokia Ovi Suit szinkronizálási menüjében ott a naptár is
ami az adott gépen be van jegyezve outlookba azt leszinkronizálja
telefonra mást nem kell tenni...
Kábellel összekötöm leszinkronizálom, és kész is
pár sec. az egész... -
BlackTriple
csendes tag
Sziasztok!
egy gyors kérdés (talán buta is). Kell a gépre telepíteni valami alkalmazást, hogy szinkronizálja naptárat? Vagy wifin keresztül valami máshogy oldjam meg?
Egyébként egyre elégedettebb vagyok a telefonnal -
lcee79
addikt
ha ovi suite módban kapcsolom össze és simán rá akarom másolni a filmet akkor megkérdezi, hogy másolás és konvertálás vagy csak másolás
ha a konvertálós verziót választottam akkor kb 35 perc alatt (persze ez gépfüggő) átkonvertálta nekem és le is játszotta utána a program
BDrip volt eredetileg avi kiterjesztéssel
Video Codec.........: XviD Audio Format.......: AC3
Video Bitrate.......: 1791kb/s˛ Audio Bitrate......: 448 kb/s
Video Resolution....: 720x384 Audio Language.....: Magyar
Video Fps...........: 25.000
Bits/(Pixel*Frame)..: 0.259 Ű Hun Forced...:łXłés lett belőle wmv ugyanekkora felbontással stb
és hang is van, tehát azt is konvertálta -
lcee79
addikt
Mármint olyan divxet aminek 5.1-es AC3 hangja volt?
Mert lehet hogy a filmet onnan elindítja esetleg nem lesz hang...
De még nem próbáltam, majd letesztelem ma, hogy mit visz mit nem
De wmv-t vitte azon csodálkoztam, mert azt még az asztali divx lejátszók sem viszok általában... -
baradi
senior tag
valaki nem tud olna video lejatszot, ami minden formatumot visz hanggal egyutt?
-
lcee79
addikt
Ma leteszteltem a gps-t
- Jelet még benn a lakásban is talált (samsung omnia 2, htc hd2 sem talált itt)
kinn az autóban már mikor elindítottam meg is volt a jel...
Itthon letöltöttem mindent, amit felajánlott lehet azért volt gyors.
(viszont valahol nem kapcsoltam vissza netes csatlakozást és kb 10 percenként szólt)
- Szövegelése nem túl jó szerintem azzal a hanggal legalábbis amivel én használtam nem túl jó nyelvtanból (IGO-hoz képest)
- Néha lekapcsolt a kijelző, azt nem tudom miért volt mert random időközönként csinálta
- Töltő nélkül használtam a másfél órán keresztül és egy csíkot sem ment lejjebb (HTC vagy samsung omnia II, amik előtte voltak szerintem le is merültek volna ennyi idő után...) ez egy nagy piros pont
- A legújabb térkép van rajt ami elérhető, de az a hely ahova mentem ott volt egy körforgalom, de a térképen nem volt... (remélhetőleg ezt befrissítik hamarosan) -
zorzy4
addikt
válasz
silentkiller #627 üzenetére
6-7 nap.
-
silentkiller
senior tag
Mennyit bír az E6-os aksija a gyakorlatban, normál használat mellett?
-
BlackTriple
csendes tag
nekem minden ok. Egyszerűen beleszerettem a kamerába
Eddig utáltam, hogy várni kell a fókuszálással és lemaradok a gyerekeimről, most meg irányítom és kattintok
Nekem ez így szuper...
A lányomnak odaadtam a galaxyt most boldog, mert tud rajta játszani meg elfotózgatMindenki boldog
-
baradi
senior tag
lehet, hogy a muholdak allapotat frissiti? jo lenne tudni, mert azt tudom, hogy pl win mobile alatt volt olyan lehetoseg, hogy lehuzta a muholdak adatait, es igy mar sokkal gyorsabban talalt jelet. Ami jol jott , mert amikor tudtad, hogy kell majd a gps, elotte lerantottad netrol az infokat.
-
lcee79
addikt
Nekem meg ma lesz a napja hogy letesztelem a GPS-t
megyek Nagykanizsára, meglátjuk hogy navigál nekem...
(Remélem jól, mert másik GPS-em nincs nagyon)
Wi-firől lehúzok otthon minden infót amit csak lehet és menet közben offline-ban fogom nyomni...
Kiderül mennyi idő alatt talál jelet stb... -
baradi
senior tag
tegnap teszteltem a kamerat, egesz jo kis videot vesz fel, meg monitoron is okes HD-ben a video.
-
lcee79
addikt
Rányomsz a telefon kontakt gombjára és beadja a neveket, ha van kedvenc az van felül...
1 gombnyomás...
+Ha olyat hívsz akivel mostanában beszéltél ott a sima hívásindító gomb, naplójában ott vannak a hívott felek...Én ezek miatt nem is tettem ki kontaktot a képernyőre....
-
baradi
senior tag
Nem tudjatok, hogy van e arra mod, hogy ne csak 4 telefon kontaktot lehessen kitenni a fo kepernyore? vagy esetleg egy olyan parancs ikont nem lehet kitenni, amivel egybol a kedvencekhez jusson az ember? mert ugye ki lehet tenni a parancssort, amihez 4 kedvenc kontaktot lehet adni. Gondoltam, okes, akkor kirakom 2x ezt a sort, az mar 8 kontakt, az eleg lesz. Jahh, csak ha mar 1x ki van rakva, akkor nem engedi megint, nem is jelenik meg a lehetosegek kozott. aaaa
-
lcee79
addikt
azt sem találtam meg hogy tudom beállítani hogy f-secure ne induljon automatikusan telefonnal (egyszer beállítottam hogy kipróbáljam, de folyton indul)
microsoft communicator is így volt de annál megtaláltam végre, hogy ne induljon géppel együtt... (pedig azt is csak ki akartam próbálni, és már indult is telefonnal minden alkalommal....)Meg azt nem tudom másnak is feltünt-e de a menübből ha kilépek mégsem lép ki, a futó folyamatoknál (ház hosszan nyomva) ottmarad...
Hiába szabályosan lépek ki menüből, csak itt tudom bezárni... -
lcee79
addikt
Nekem az első dolgom volt venni egy tokot, hogy ne karcolódjon, stb
ezt választottam. (vagy itt)
Mindenhol ki van vágva ahol van vmi (usb, kamera, töltő bekapcsoló)
Most már nem kell folyton féltenem...Emiatt én amúgy sem látném a villogást sem
és a kijelző feketesége sem gáz...
(hogy bekapcsolódjak a párbeszédbe)A wifi kapcsolódást remélem megoldják...
Bár úgy vettem észre hogy sokat nem fogyaszt (mert ezért zavart eleinte annyira)
itthon egyáltalán nem lehet kikapcsolni
kikapcsolás/ wlan keresés ki.. után 1 másodperc és kapcsolódik is...
(E51-en ha kikapcsoltam kikapcsolt és kész, magától egyszer sem próbált elindulni)
Kis akaratos
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest