- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
R a y
senior tag
Nokia chatet használja valaki?
Van nektek ehhez widget?? mert elvileg kéne, de nincs! -
R a y
senior tag
én gmail contacsba mentettem minden névjegyemet, már e6 elött is volt ott jó pár névjegyem, de mikor iPhonerol kellett átjönnöm, akkor úgy döntöttem h az iPhoneos összes contactomat beírom gmail contactsba és így folyton syncel, mert a levelezést meg gmail exchangebe állítottam be. Szerintem így a legegyszerűbb
-
R a y
senior tag
Én több mint 4 éves iPhone használat után váltottam E6ra!
Sejtettem, hogy jó lesz emg minden, de már 2 honapja használom, de egyszerűen imádom! Nem hittem volna hogy ennyire bejön a teló! Minden szempontból tökéletes lett nekem! Az aksi meg valami fantasztikus, nagyon bírja a strapát. A kijelző meg valami csodálatos, magasabb ppi-vel rendelkezik mint az iPhone 4. És szerintem is ütős a teló kinézete! Most nem cserélném le semmilyen más telefonra sem!!!! Nem bántam meg egyáltalán, csak ajánlani tudom!! És így bellével tényleg orvosolták a wifis mizériát.
Csak ajánlani tudom!!! -
dzsim84
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne. Most vettem egy e6-00-át. Előtte egy e72-m volt, de szombaton sikeresen elhagytam. Megtaláltam egy korábbi nbu fájl mentésemet a névjegyekkel, közel 900 név. Visszaállítottam az e6ra, de csak 196 név jelent meg. Beállítottam, hogy sim és telefonmemória is, úgyhogy nem ez a gond. miért van ez? Miért csak ennyit állított vissza? Illetve ha nem lehet megoldani, akkor a nbu fájl megnyitható valamivel, hogy kézileg kimásoljak pár számot belőle?
A másik, hogy a wlan folyamatosan csatlakozik, ezzel lehet valamit kezdeni? Ha tudtok , kérlek segítsetek, én nem vagyok nagy technikai zseni, de sokat használom atelefotn amunkám miatt.
Köszi mindenkinek!
dzsim
-
Ærni
tag
Nyáron vettem egy iPod Touchot, szóval a különböző játékokkal, videókkal, nettel (ha van wifi) való szórakozás meg van oldva.
Pont azért néztem ki ezt a telefont, mert nem szeretnék egy ilyen full érintőkijelzős telefont, mert azok nem telefonnak készültek, hanem már teljesen más célokra. A Nokia meg hát mégiscsak egy nagyon jó márka még mindig és nekem világ életembe Nokiám volt.
Fontos szempont még az SMS írás és hát legfontosabb szempont a telefonálás. És a 8 mp kamera is vonzó az autofókusz hiánya ellenére. Maga a mobil megjelenése is kimondottan tetszetős. Legalábbis jóval feltünőbb, mint egy teljes érintőfelületes teló, de hát kinek mi a gusztusa.
Az aksi mennyire jó? Az összes létező tesztet elolvastam a telóról és mindenhol nagyon dícsérik az aksit. Nektek mi a tapasztalatotok?
Köszönöm!
-
MeSKA
aktív tag
Nos mivel a Telenor is nagyon siet a Belle kiadásával, neki állok én a Phoenix-el. Viszont egy dolgot nem értek: NaviFirm Plus-ról ha leszedtem a hungary_black, 059GOW1 termékkódú szoftvert. Ezt ha betöltöm a Phoenix-be és rátelepítem a telómra, akkor elvész a garanciám? Merthogy a termékkód nem egyezik... Illetve ha közben megjelenne a Telenor-os frissítés, akkor elvileg letölthetem a NaviFirm Plus-ban, amit ugyanúgy rárakhatok a telefonomra? Kérlek segítsetek, mert ha nem vész el a garancia akkor csinálom is!
-
lcee79
addikt
Ami az elején volt már nem is biztos hogy aktuális, az új frissítések óta
Igazából egyre jobb lett, de attól függ hogy neked mire kellAki netezni akar meg videót nézni annak nem ezt ajánlanám elsősorban, aki telefon, sms, stb, ami inkább telefon, azoknak jó választás.
Igazából lehet vele szinte mindent, de média alkalmazásoknál nagyobb kijelző fontos, ennek kijelzőjét pedig nem nevezném nagynak....
Nekem otthon mindenféle össze van kötve hálózatban, és minden mindenhonnan elérhető, úgyhogy nekem leginkább a DLNA hiányzik.
Wifi hiba meg amit az elején olvashattál azok már megszűntek.
Kijelző felbontása a legjobb a piacon az iphone mellett... (csak ez nem ips)Igazából lehetne még mondani pár dolgot, de sajna annyi időm most nincs
-
guppi99
tag
érdeklödnék hogy e6-nál lehet videót választani csengőhangnak? Ha lehet akor hogy kell? Köszi a segitséget.
-
Ærni
tag
Üdv!
Már régóta olvasgatom a témát és őszintén szólva nagyon megjött a kedvem egy Nokia E6 vásárlásához. Valaki tudná összegezni a készülők előnyeit és hátrányait, hogy ha lehet egyhelyen legyenek. Mert amit a topic elején olvastam, mire a végére értem már elfelejtettem.
Köszönöm
-
guppi99
tag
Újra E6-om van rájötem hogy nem lehet a jó nélkül élni :-)
-
MeSKA
aktív tag
Nekem is halványan világít. Ezt szervizbe tudják cserélni egy javított verzióra? Nagyon zavaró...
Illetve a Telenor még mindig nem tud semmit a Belle frissítésről!Hihetetlen amúgy
-
thom79
tag
kérdezném azoktól akiknek már belle fut a telójukon, hogy sms íráskor nektek sem mutatja h mennyi karakter van még hátra a 160ból???
-
zorzy4
addikt
Valaki tapasztalta, hogy egyáltalán nem villog a navi gomb, még eseménynél sem.
-
CyDoN
senior tag
most az történt nálam az E6-on, hogy nem tudok a névjegyzékbe keresni! Nem akar karaktert beírni!
Ez is érdekes -
zorzy4
addikt
Kicserélték a előlapot, csak az a fránya kötelező sw frissítés, állíthatok vissza mindent. Csak azért nem balhéztam, mert végül is külsérelmi hibát javítottak gariba.
-
MeSKA
aktív tag
Nektek az oldalsó billentyűzet feloldó/lezáró gomb nem szorul? Nekem olyan fura... Illetve még mindig semmi hír a telenor-os belle frissítésről? Van akinek már felajánlotta az új rendszert? Meddig kell még várni!?
-
lcee79
addikt
És az új keretnek már nem lesznek ezek a tulajdonságai?
Mert én úgy hogy szinte hozzá sem érek úgyis szineződik
Az új tutira nem fog? És mennyibe kerül?Nekem azóta is az E8500 van
még nem volt olyan alkalmazás aminek ne tetszett volna és lassúnak bizonyult volna
De ha vennék akkor is olyat ami egy magon tud több mint 3.16 ghz-et
Mert sok program nem tudja kihasználni a több magot, tehát kell hogy egy mag is gyors legyen... Turbo boost sem megoldás mindenre, de az legalább már javított ezen a dolgon, ami régen volt... -
zorzy4
addikt
Ja ebben egyetértek. De nem 6750ed volt az 2,66ghz, a 6850 3ghz. Nekem 6750, ati 4350 kártyával volt és nem szaggatak a filmek. Most i5 2400 3.1 ghz van, ati 5450 kártyával és szintén nem szaggat
. Csak sajna még rendes tv nincs a házimozihoz.
És hogy ne csak off legyen, ma megjött a nokiához az új keret. Benn hagytam ráteszik. Állítólag nulla szervizigényű amúgy a telefon, náluk még csak egy volt gariba. -
lcee79
addikt
Igazából PC-n mikor még nem volt dxva és cuda támogatás, akkor 3 Ghz-es 2 magos proci kellett ahhoz hogy ne akadjon egy 1080p-s film....
Ezt azért tudom mert 2007-2008 környékén volt egy E6850-es procim, ami már felső közép kategória volt, de csak 2.66 ghz, és akadtak rajt az 1080P-s filmek...
És utána vettem meg az E8500-as (3,16 Ghz-es) procimat amin már nem akadtak a filmek...Persze ma már a videokártya segítségébvel és az i5 i7-es procikkal már más a helyzet
simán megy 2 Ghz-en is..De ehhez képest elég nagy szám, hogy már okostelefonokon elvárás lenne ez, úgy hogy csak pár év telt el...
De nokia E6 már csak a kijelző mérete miatt sem fullhd filmek nézésre találták ki...
Sőt erre a 42-65 colos lcd és plazma tv-ket találták ki -
lcee79
addikt
válasz
guppi99 #1552 üzenetére
Lehet hogy annyira nem is menne jól
680mhz-es procival nem fog akadás nélkül menni 1080p az tuti, de 720p sem biztos hogy teljesen akadásmentes lenne.
Én ha valamit átmásolok telóra, akkor (először is tudom hogy nem egy percig fog tartani)
és átkonvertáltatom wmv-re a géppel másolás közben... (automatikusan megcsinálja, ha olyan videót másolok amit nem fog lejátszani a telefon...)
És kész lehet nézni a gyári lejátszóval. -
R a y
senior tag
nokiás chathez nektek van widget bellen???
-
guppi99
tag
nekem olyan kérdésem lenne hogy van olyan videó lejátszó progi e6-ra ami támogatja az mkv-t elöre is köszi a választ.
-
Bubsy
aktív tag
biztos hülyeséget kérdezek, de hogy van az, hogy pl nokia 500-ason olyan kis pici a naptár widget, mint a kép bal oldalán, az e6-on meg olyan nagy, mint középen és elfoglal egy egész főképernyőt?
http://i.nokia.com/image/view/-/432832/highRes/2/-/smartphones-images-belle-png.png
-
Bubsy
aktív tag
magenta e6-osomra kijött a belle!
-
törölt tag
Szia,
köszönöm, a gép és a telefon újraindítása bejött. Felment a Belle, tapasztalatok az alábbiak:
- mindegy, mit mentek, a telepített programok jórésze eltűnik, újra kell telepíteni
- a rendszer összességében sokkal gyorsabb, gördülékenyebb
- az akkuidő érezhetően csökkent, gyorsabban merül ugyanolyan feltételek mellett, mint Anna-val
- mindegy, mit csinálok, állítok be, netre akar menni
- a legutolsó Anna volt eddig a telefonon, de így is előfordultak lefagyások. A Belle telepítése óta ilyen nem volt.
Összességében nem bántam meg a cserét.
-
Queenie
csendes tag
Sziasztok,
Érdeklődni szeretnék, hogy hol tudjátok beállítani azt, hogy ha mail jön, akkor a jelző hangon kívül, pl. villogjon vagy a lezárt képernyőn megjelenjen vmilyen ikon?Előre is köszi!
Q.
-
lcee79
addikt
EZ a Nokia Social 1.5 valakinek már megy?
-
feddel
senior tag
Na tessék, év végén kapunk gyengített Carlat.
-
CyDoN
senior tag
nem értem, hogy a NS miért nem szinkronizálta le a jegyzeteket és a naptáramat
-
boush
tag
Valóban, arra nem válasz, ez elkerülte a figyelmem. Arra gondoltam, hogy akár független, akár nem független a teló a sw-t ráfrissítik, de a szervizek sajnos leszarják az adataid, erre mást nem tudok mondani, minden esetben le kell menteni mielőtt beadásra kerül a készülék.
Egyébként most, hogy jobban megnéztem ezt a szineződés dolgot, nálam is előfordul, csak eddig nem érdekelt. Mostmár de :-)
-
törölt tag
Sziasztok,
059G0W1 termékkódos E6-om van, a Suite mégsem dobja fel a frissítés lehetőségét, pedig ahogy olvasom, kellene.
Ötlet vagy magyarázat van erre esetleg?
Üdv
-
boush
tag
régebbi a tapasztalt még e71 korszakból de simán ráfrissítettek a T-s telómra a Nokiánál.
egyébként T-s belle-ről tudtok valamit?
nálam az ezüstkeret ha szineződik akkor megtörölgetem egy puha akármivel (póló pl) és fényes lesz. Én zseben hordom nulla tokkal.
viszont végre megint nincs por!!! Nokiában kiszívták a srácok azóta semmi.
-
CyDoN
senior tag
Tudtok olyan Facebook alkalmazást ami kezeli a csoportokat is?
-
Bubsy
aktív tag
válasz
guppi99 #1516 üzenetére
én ilyet használok a megvétel óta és no problem:
http://www.minigsm.hu/galeria/kepek/1322490620_WAVEGEL-E6-BLACK_1_sm.jpg
-
guppi99
tag
válasz
knyitogato #1514 üzenetére
én 1hónapig használtam bőr tokot és lekopot az ezüst. Azota vagy egy másik e6-om és igy hogy ezt nem rakom tokba nem kopik. Én csak azt furcsálom hogy takarmány keverőbe dolgozok és itt van por rendesen enek elenére nem kopik. Pedig poros kézzel fogdosom, meg porba van egész nap mégse kopik.
-
zorzy4
addikt
válasz
knyitogato #1514 üzenetére
Az ezüst elszíneződik, a billentyűzeten meg nem látszik az elmulasztott esemény jelző led villogása.
-
zorzy4
addikt
Ma voltam a nokiában. Nekem is kicserélik a megfeketedett ezüst részt, csak meg kell rendelni. A billentyűzetből viszont le kell mondani a cseréről, mert nem hogy az új típusút, de egyáltalán magyar kiosztásút nem tudnak szerezni.
-
lcee79
addikt
-
knyitogato
őstag
Árkád Mediában láttam egy ezüst színűt 60ért,ha vki most venne.
-
CyDoN
senior tag
megtaláltam a hard reset-et, utána megnézem, hogy működik e!
-
CyDoN
senior tag
megtenném én, csak én annyit tudok, hogy Skype-t leszedtem, töröltem, felszántottam és lesóztam a helyét! Újra letöltöttem feltelepítettem, és ugyanaz a hiba!
SW reset HW reset, ezeket meg még nem csináltam! Mondjuk van nálam kábel, meg minden más! Ha valaki leírja, hogy ez mit takar akkor végig zongorázom
-
CyDoN
senior tag
Hát nem tudom, mert logikusan levezették itt, hogy mi lehet a gond!
Microsoft-nál is vannak gondok, ha folyamatosan frissíted a Op-rendszert, utána meg kidobnak egy SP1-et, utána összekavarodik, mert az SP1 tartalmazza az összes frissítést amit már feltettem!
Meglátom ma, hogy lesz időm és benézek valamelyik szervizbe! -
lcee79
addikt
Az van, hogy szerintem nem kell szervizbe menned, mert amit te feltettél a nokia suite-al az jó.
Akkor lenne az rossz, ha a program kiírta volna a végén hogy rossz...
De gondolom nem írta.Szerintem más probléma lesz. Lehet hogy megoldják a boltban, de nem a szoftver frissítés volt a hiba, biztos vagyok benn.
Skype ha nem jó szerintem fullra uninstalláld le, és tedd fel újra.
Vagy soft reset, vagy hard reset...
Persze előtte mentsd le az összes cuccod
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Jövedelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest