Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
válasz zsoca929 #2368 üzenetére
Pár hetes használat után tetszik és szeretem mert:
- Kicsi
- Fasza kijelző (nagy felbontás, jó fényerő, totál jól működő fényerrőszabályzás)
- Jó konfigurálhatóság
- Sok hasznos apróság de úgy alapvetően tudásban ott van
- Multitask
- Gyors
- WLAN jó
- Mobilinternet megy faszán, PCvel is egy kattintás
- Fasza böngésző
- Stabil és gyors BT
- Jó szinkronizálás
- Apró töltőNem szeretem, mert:
- Hamar lemerül
- Csak név alapján tudok keresniSok funkciót még nem használok ki rajta, így abban bízok, hogy egyre szimpatikusabb lesz. Összességében én ajánlom üzleti célokra.
[ Szerkesztve ]
-
-
sssent
senior tag
válasz zsoca929 #2368 üzenetére
"Érdekelne,h mia vélemyényetek a Nokia E51-ről..."
Az összeszerelési minőség nem tökéletes. Nem mondanám nagyon rossznak, de nem is egy 8800. Az oldalsó gombok a használhatatlanság határát súrolják. A kijelző fényerőszabályozó áramköri bizbasza zúg, amol tapasztalatai alapján ez típushiba. De azokon a telefonokon, amiket én hallottam ez nem nagyon zavaró, legalábbis más típusok is szoktak ilyet produkálni."Mit tud az árához képest,stabil-e,"
Az árához képest a HW szerintem teljesen jó. Van WLAN, erős CPU és sok memória. A kamera felejtős.
Az alaprendszer stabil. Hogy az általad használt rendszer mennyira az, illetve, hogy funkcionálisan mit is tud, az csak az általad telepített alkalmazásoktól függ. Pl. az összewarezolt szanaszétcrackelt kis vírussal megáldott programocskákkal masszívan haza lehet vágni."érdemes-e beruházni rá??"
Azt mi honnan tudnánk, hogy neked érdemes-e beruháznod rá? Az E51 üzleti telefonnak van aposztrofálva. Ilyen célra szerintem jó vétel. Színes-zenélős-fényképezős-villantós cuccnak szerintem kevésbé.A zenelejátszóhoz nem nagyon tudok hozzászólni. De ha nem tetszik a gyári, teszel rá másikat. A headset sima 2,5"-os jack.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium 91% akksi iCentre sérülés
- iPhone 16 pro max 512gb
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Z Flip6 256GB új BONTATLAN 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest