- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
válasz
zsoca929 #2368 üzenetére
Pár hetes használat után tetszik és szeretem mert:
- Kicsi
- Fasza kijelző (nagy felbontás, jó fényerő, totál jól működő fényerrőszabályzás)
- Jó konfigurálhatóság
- Sok hasznos apróság de úgy alapvetően tudásban ott van
- Multitask
- Gyors
- WLAN jó
- Mobilinternet megy faszán, PCvel is egy kattintás
- Fasza böngésző
- Stabil és gyors BT
- Jó szinkronizálás
- Apró töltőNem szeretem, mert:
- Hamar lemerül
- Csak név alapján tudok keresniSok funkciót még nem használok ki rajta, így abban bízok, hogy egyre szimpatikusabb lesz. Összességében én ajánlom üzleti célokra.
-
-
sssent
senior tag
válasz
zsoca929 #2368 üzenetére
"Érdekelne,h mia vélemyényetek a Nokia E51-ről..."
Az összeszerelési minőség nem tökéletes. Nem mondanám nagyon rossznak, de nem is egy 8800. Az oldalsó gombok a használhatatlanság határát súrolják. A kijelző fényerőszabályozó áramköri bizbasza zúg, amol tapasztalatai alapján ez típushiba. De azokon a telefonokon, amiket én hallottam ez nem nagyon zavaró, legalábbis más típusok is szoktak ilyet produkálni."Mit tud az árához képest,stabil-e,"
Az árához képest a HW szerintem teljesen jó. Van WLAN, erős CPU és sok memória. A kamera felejtős.
Az alaprendszer stabil. Hogy az általad használt rendszer mennyira az, illetve, hogy funkcionálisan mit is tud, az csak az általad telepített alkalmazásoktól függ. Pl. az összewarezolt szanaszétcrackelt kis vírussal megáldott programocskákkal masszívan haza lehet vágni."érdemes-e beruházni rá??"
Azt mi honnan tudnánk, hogy neked érdemes-e beruháznod rá? Az E51 üzleti telefonnak van aposztrofálva. Ilyen célra szerintem jó vétel. Színes-zenélős-fényképezős-villantós cuccnak szerintem kevésbé.A zenelejátszóhoz nem nagyon tudok hozzászólni. De ha nem tetszik a gyári, teszel rá másikat. A headset sima 2,5"-os jack.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged