- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
visionbp
tag
válasz
laszi84 #7995 üzenetére
Kicsit bonyolultan oldja meg az ACM, de ha ilyen sorrendben csinálod, pár perc alatt végzel vele. (Onnan tudom, hogy egy profilt az elején legalább négyszer meg kellett csinálnom.)
1. A Lists-ben készítesz egy olyan listát, amire azokat veszed fel, akiknek a hívását fogadni akarod, a listának meg adsz egy nevet.
2. Eldöntöd, hogy a többieknek és a magánszámoknak foglaltat akarsz jeleztetni vagy üzenetrögzítőt. Ha üz.rögz., akkor a Greetings-ben felveszel egy kimenő üzenetet és adsz neki egy nevet.
3. Ez után csinálsz egy profilt, hogy "éjszaka", vagy "hétvége".
4. A profilban az Active Mode-nál "Accept from white list".
5. Active list: az a lista, amit összeraktál elsőre.
6. A rejtett számokat visszautasításra állítod.
7. Default action: üz.rögz. vagy foglalt.
8. Ha üz.rögz., akkor megadod azt a kimenő üzenetet, amit felvettél.
9. Scheduler-ben beállítod, hogy ez a profil mikor kapcsoljon be, és mikor ki.Ez gáznak tűnhet, de különben tök egyszerű. Csak azért írtam így le, mert nem tudom, mennyire vagy jártas az ACM-ben...
-
-
asadasad22
őstag
válasz
laszi84 #6221 üzenetére
s60v1-2-re valoban volt valami virus (skulls volt a leghiresebb asszem), de ez a telo s60v3-as, ami teljessegben inkompatibilis az elobb emlitett platformmal. A teloban raadasul alapbol olyan vedelem van, ami csak hitelesitett progikat enged feltenni, tehat ha letezne is virus, ha akarnad sem tudnad feltenni. Ha hackeled a telot, akkor mar barmilyen progit fel tudsz tenni, tehat ekkor meg lehetne elmeleti veszely, de mivel nincs virus, es a jobb oldalakon alapbol ellenoriznek minden feltoltest, es ha az nem felel meg az elvarasoknak, a feltoltot azonnal megbuntetik vagy kitiltjak az oldalrol, tehat innentol kezdve abszolut nincs mitol felni, mondhatni kifejezetten amator dolog virusirtokkal foglalkozni ezen a platformon.
-
-
danaudio
aktív tag
válasz
laszi84 #6218 üzenetére
hmm, ez új tapasztalat, hard reset eddig mindig mindent megoldott...
ajánlani tudom a firmware frissítést a 200.akárhányasra, amennyiben meg olyan verziósod van, downgrade-eld a 100valamennyisre, már ha lehet már downgrade-elni ezt nem tudom, de ennek már muszáj megoldania a problémád!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged