- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipesz
csendes tag
válasz
Segnior_Barthez #15805 üzenetére
-
Evo50
tag
válasz
Segnior_Barthez #15805 üzenetére
Üzenetek-Opciók-Beállítások-E-mail
Itt kiválasztod a postafiókot és Opciók-Törlés! -
Dexter68
addikt
válasz
Segnior_Barthez #15289 üzenetére
Ilyen van sajnos. 4 gigás kingstonokat utálta. 8 gigással simán ment.
-
Dexter68
addikt
válasz
Segnior_Barthez #15287 üzenetére
Ezt érdemes lenne elolvasni. Lehet, hogy nem csak pendrive-okkal trükköznek már, hanem sdhc-kkel is.
-
tg08
csendes tag
válasz
Segnior_Barthez #15282 üzenetére
Akkor az a baja.Nekem 4gb-os transcend csinálta ugyanezt /lefagyott,belassúlt a teló meg ilyesmi/,de vettem egy használt 4 gigás Nokiát 1800ft-ért és azóta tökéletes.
-
válasz
Segnior_Barthez #15282 üzenetére
OMFG. Mennyivel tudsz rá másolni? Próbáltad már teletölteni? Nagyon fake-szag van
Mindenesetre tuti ez a szar a képben. Szerintem ez telefontól függetlenül is rossz.
-
tg08
csendes tag
válasz
Segnior_Barthez #15280 üzenetére
Szerintem 100% hogy a kártyát nem kezeli rendesen!Amúgy milyen márka?Mert ha nem nokia vagy sandisk,akkor meg is van a probléma.De attól a kártya nem szar,csak az E51 nem fogja rendesen kezelni.
-
Hugo85
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #15276 üzenetére
Nem lehet, hogy túl sok szám van a kártyán és nem bírja egyszerűen? A beépített lejátszónak aztán végképp nem kellene lefagynia. Amúgy neked nincs hallható alapzaja a telefonnak (sistergés szerű) lejátszás közben? A kártyát más programmal el bírod érni gond nélkül? Mondjuk fotó nézegetés. Mert ha igen, akkor kizárhatjuk, hogy hibás.
#15277 - Nem biztos, hogy érdemes. Nem nyernél sokat, maximum egy-két bugjavítást (bár ha neked ezek nem tűntek fel, akkor úgysem használod az érintett funkciókat), talán nagyon minimálisan hosszabb készenlétet kapnál egy feltöltéssel, viszont a 400-as szoftot nem lehet hackelni, így lehet mindent szignózni, ami elég nagy szívás.
-
C@rbon
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #4283 üzenetére
Én megcsináltam megamnak kézzel.
Amugy nem tudom -
C@rbon
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #4281 üzenetére
MDictionary
Több nyelven is is van: angol, német, francia, olasz és még szerintem spanyol is.
Egyszerűen kezelhető és könnyű a keresés.
Én ezt használom -
TokLac
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #4277 üzenetére
Az AppTRK-t a telóra telepítetted? Ha nem akkor telepítsd a telóra és próbáld úgy.
-
TokLac
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #4269 üzenetére
Ezt pontosan meg csináltad?:
"Most a telefonra telepített AppTRK programot indítsuk el. Ha Bluetooth-on akar csatlakozni, akkor állítsuk le és az Options - Settings - Connection-ben állítsuk USB-re a csatlakozás módját. Ha ezzel megvagyunk menjünk vissza és Options - Connect! "Csak kábellal megy! És a port amit megnéztél minusz 1. Tehát nem COM22 hanem COM21
-
TokLac
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #4259 üzenetére
Tökéletesen működik. Ha végig csinálod a leírást figyelmesen menni fog.
-
zdanee
őstag
válasz
Segnior_Barthez #4259 üzenetére
Igen, megcsinaltam mar vagy tucatszor. Nekem megy. Biztos, hogy jo port-szamot alitottal be? A scriptben a PORTSZAM-1 a helyes beallitas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Synology NAS
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Trollok komolyan
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest