- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
100%-ra mondom, hogy a garmin a ludas.
Ugyan nekem nincs, és mostanában nem is lesz, mikor symbios progikat kerestem, sokszor olvastam ezt a garminos akkufogyós dolgot. És hiába állítod te be, hogy nem fusson a háttérben, mégis ott marad az a process.először próbáld meg, hogy a jbak taskmanagert tedd fel.
És keress rá benne a futó processek alatt garminos tételre és lődd ki.
Utána mérjál megint és jónak kell lennie.Ha lesz időm utána nézek pontosan hogyan is van, mindehol foglalkoztak már vele legalább 200x.
Kis tüskék mindig lesznek, mert gondolom 1-2 program mindig mocorog, a nagyobb tüske meg az lesz, amikor hálózatot ellenőriz (gsm). Talán 20 percenként, de ebben nem vagyok biztos.
Karma ezt jobban vágja.--------------
jbak task > garmin kilépése után:
menü->eszközök->eljárások->Tsrauto.exe->menü->eljárás leállítása->igen -
Pedig annak a kódnak mennie kell, mondjuk az csak a soft reset. A teljes hard resetet úgy tudod elérni, hogy kikapcsolod a telefont, majd lenyomod egyszerre a zöld, a *, a 3-as és a bekapcsoló gombokat, és nyomva tartod őket. Ha sikerült, a telefon a Nokia logó után azzal köszönt, hogy válassz várost, és állítsd be az időt.
Az E51-nél két legális lehetőséged van a szoftverfejlesztésre, amivel a garanciád is megmarad: 1) elviszed szervizbe, pénzért 2) a PC Suite-tal (konkrétan a Nokia Software Update-tel) frissíted a szoftvert. Ez utóbbi az esetek 99,9%-ban működik, a hiányzó 0,1% Windows7, rosszkor bejövő telefonhívás, áramszünet, termonukleáris háború, meg egyéb dolgok miatt hiúsul meg. Esetleg lehet, hogy többször meg kell próbálni, de csak úgy meghalni nem szokott a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged