- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
fater52
csendes tag
válasz
Don Vincenzo #16215 üzenetére
Vettem a vaterán komplett házat. freni03 eladó most is hirdet, de gondolom másoké is hasonló. Kicseréltem és jól működik. A hangja is jobb, nyilván koszos volt a hangszóró selyem vagy minek mondjam.
Ahogy elnézem, az oldalsó gombok nem is szedhetők ki a közép részből.
Nyilván nem tart majd addig, mint a gyári, de legalább kézzel be tudom kapcsolni, mert a régi gombja annyira kopott volt, hogy csak golyóstollal lehetett kapcsolgatni.
Most van egy új (kinézetű) telefonom. Ráadásul fekete volt, ami nekem nem is tetszett. -
fater52
csendes tag
válasz
Don Vincenzo #16215 üzenetére
Szívesen megírom az eladó nevét most is, de pár nap múlva , ha kipróbáltam, többre mégy vele. Erről inkább priviben egyeztessünk.
-
Hugo85
aktív tag
válasz
Don Vincenzo #16186 üzenetére
Azért azt hozzá kell tenni hogy a telefon még garis volt, és később cserélték garanciában egy még újabb középrészre. Amúgy nemtudom az előlapot mi tartja, de lehet, hogy ugyanezek az ominózus csavarok. Amúgy ha ésszel csinálod, akkor talán nem nagyon lehet gond, vagy lehet, hogy csak anyaghibás volt az a középrész. Tudja a fene...
-
Hugo85
aktív tag
válasz
Don Vincenzo #16184 üzenetére
Ha a középrészt is le akarod cserélni azt elég könnyű elszúrni. Nekem a szerviz is elszúrta, túlhúztak két csavart és el is repedt a műanyag később... pedig ők elvileg speciális nyomatékra húznak a speckó csavarhúzójukkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Óra topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Google Pixel topik
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest