Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hugo85

    aktív tag

    válasz Sylo #16015 üzenetére

    A telefon tudja a 2.0-át. Ezt persze nem azt jelenti, hogy képes is elérni a 480 Mbit/sec (ami ráadásul, ha minden igaz totál bruttó, és duplex sebességi érték, azaz a fel és letöltés, és mindenféle egyéb csomagok együttes plafonja) értéket minden esetben. Sok mindentől függ ez. A belső memóriáját olvasni például egészen gyorsan tudja, írni már lassabban. A behelyezett memóriakártyával elérhető sebesség az, pedig a kártyától magától is függ (mekkora az elérhető maximum, ez általában olyan 3-4 MB/sec olvasás modernebb kártyáknál, de ezt meg lehet, hogy a telefon nem tudja kiszolgálni).

    Ugyanakkor függ a számítógépedtől is, a legtöbb alaplapi USB vezérlő kvázi szoftveres megoldás, így a processzort terheli, és nem igazán képes elérni a maximum sebességet sem, de erre sose jössz rá, mert olyan USB-s eszköz sincs, ami a közelébe kerülne (talán valami SSD).

    900 KB az, több, mint 7 Megabit, amit szerintem az USB 1.1-es cuccok nem igazán érnek már el (hiába tud a szabvány 11 megabitet, az mese).

    #16014 - Igen főnök, hívtalak! :DDD
    Egyébként anno még az Acer Liquid teszt fórumában láttam, hogy neked is nagyon megtetszett a kütyü és mintha hajlottál volna az irányba, hogy beszerzel egyet. Abból végül lett valami? Csak mert én is egyre jobban szemezek az androiddal és messze a Liquid a legszimpatikusabb gép ár-érték arányban, aztán ha neked olyan van, mondhatnál pár szót így "fejlesztő szemmel" :B .
    Gyahh, közben látom, hogy Milestone lett a dologból. Benyomások arról? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák