Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hugo85

    aktív tag

    válasz Sylo #16009 üzenetére

    Az elsőre nem tudom a választ, amikor anno mobilneteztem, akkor nekem viszonylag stabil volt a dolog. Voltak néha szakadások, de nem voltak rendszeresek. Indítsd újra a gépet meg a telefont, majd csatlakozz újra, csak ennyit tudok javasolni.

    A második kérdésre a válasz: nem lehet. A telefon USB-n csak 3G/HSDPA/EDGE/GPRS modemként tud működni, és a szoftvere nem is nagyon enged mást, így szerintem külső programmal sem oldható meg (Karma erre majd válaszol), de ha meg is oldható, eddig nem oldották meg. A USB 1.1 pedig 11 Mbit-ed tud (papíron, valóságban nem, de 1-nél azért jóval többet), és a telefon tudja az USB 2.0-át is.

    #16010 - Az lehet, hogy kicsi az adatforgalom, de már csak a kapcsolat fenntartása, annak a rádiónak a plusz bekapcsolása (HSDPA esetén) is meríti a telefont nem is kicsit. Ezek a magas frekvenciás adók elég sok energiát igényelnek, ugyanis a rövid hullámhosszú sugárzás hatványozottan kisebb távolság alatt elhal.

    #16011 - Ugye tudod, hogy ezeknek a hozzáférési pontoknak a használata mobilnetezés? Remélem van mobilnet előfizetésed és/vagy nem számlás a telefonod, különben hónap végén érhet egy csúnya meglepetés. Wifi nekem se működött soha a Realplayer.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák