- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
SSlyTR #17050 üzenetére
Merül. Ez ilyen, akármit csinálsz vele... mondjuk abban az állapotban, amikor sikítozik, hogy most aztán mindjárt végevan és végleg lemerül, még elég sokáig bírja. De hát nem ezért szeretjük
Valahogy vissza lehet venni a wifi fogyasztását is, de nyilván a teljesítmény rovására, illetve ha kikapcsolod a bluetooth-t és a wefi szolgáltatást (ha használszi ilyet), akkor nyerhetsz valamit.
Mondjuk, ha éccakára kikapcsolod, akkor nem fogyaszt annyit... ébresztéskor meg úgyis felajánlja a bekapcsolást. -
Hugo85
aktív tag
válasz
SSlyTR #16087 üzenetére
Ez attól függ. Nekem csak GSM-en megy, 3G ki van kapcsolva. Ha úgy használom, ahogy szoktam, azaz heti átlag 10 SMS és max. 1 óra beszélgetés, akkor 5-6 nap. Ha - mint mostanában - ezt megfejeljük két postafiók napi 8-szori automata frissítésével, és kis mobilnettel, akkor már inkább 3-5 nap. De le tudom neked meríteni egy este alatt Wifi-vel és HSDPA modemként meg jó, ha 2 órát elmegy.
Baromira attól függ, hogy mit csinálsz rajta. -
asadasad22
őstag
most akkor nézd meg a hozzászólás időpontját, amire válaszoltál. azóta eltelt több, mint egy év, és majd 10ezer komment
a háromnegyed éves ezüst változat nálam egyedül a navigomb körül mutatott látható kopást hosszú idő után (azóta már ki lett cserélve), és máshol aligha kophatna, márcsak az anyaga miatt is. fekete változatnál előfordulnak ilyen jelenségek hosszabb idő után, de ahogy tudom, az sem olyan vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest