- Milyen okostelefont vegyek?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
"(azon kívül, hogy lelassítja a gépet, és minden fájlmozgást hálózati protokollok szerint közvetít a telefonhoz és a telefon-cén lévő adatok között még nem sikerült kiigazodni)"
A zárójeles részt mégis honnan veszed? Nem hálózati protokollokkal kommunikál
... A PC-Suite API-ján keresztül másolja a fájlokat, ugyanaz, mintha a Phone Browsert használnád. Csak ráillesztették a TC-re. Nem lassít semmit, sőt, sokkal praktikusabb és gyorsabb mint a sajátgépből játszani.
Az, hogy nem sikerült kiigazodnod rajta, az pláne nem a plugin hibája."mikor a memkarin mindent meg lehet nézni adat módban a többire meg xfiles...."
Neked lehet hogy nem praktikus. Ez egy use case. Ha nem tetszik nem kell használni.Nekem életmentő, mivel egy kapcsolattal tudom a frissen lefordított programot feltenni (Application Installer), és naplófájlokat olvasni ill. szerkesztgetni másokat, anélkül, hogy mass storage-be kéne lépnem, lehúznom a telefont, elnavigálni oda, feltenni a progit, futtatni, visszadugni, és ismételni ad nauseam. Amíg PC Suite-ban van a telefon, az OS is és én is látom a memóriakártyát.
-
dpetiba
aktív tag
Hello,
nem jó, de mivel lent írtam, hogy valami fogja a karim és nem tudok adatkapcsolatiba csatlakozni, ezért valamit csak ki kell találni. Már format is volt a karimnak, de még mindig nem engedi hazsnálni az adatkapcsolatim. Az a szörnyű, hogy tesómnak ugyanez a baja és nem találok rá megoldást sehol, pedig külföldi fórumokon is néztem már...
-
old rocker
veterán
Tudom... a feleségem pannonos, szemezgetek is egy kicsit az oldallal, meg játszom a gondolattal, hogy meglepem vele karácsonyra...
Aztán én meg nézem sóvárogva.a telefonját.
Csak több probléma van. A feleségema 6131-nek a birtokában (azt is én vettem neki) rohadtul nem respektálja az S60 rendszert. Elég furcsán méregetett, amikor Dexter segítségének köszönhetően fél éjszakát a telóim fölött gubbasztva telepítgettem...
A másik probléma: a gazdasági válság, ami ... na mindegy, nem akarok itt politizálni, de jókor jött, a remekbe szabott gazdasági poihisztor politikusaink regnálása alatt...Lehet, hogy örülök, ha fára, szaloncukorra meg töltött káposztára telik. A gyereknek meg megmondom, ma este szenteste van, ezért nem váglak jól pofán, amiért tegnap kiborítottad a sörömet, ez a karácsonyi ajándék...
A harmadik: ha megveszem a feleségemnek és nézem a telóját vágyakozva, még arra sem tudok gondolni, nem baj, mert ha esetleg ő előbb .... khm. szóval,hogy esetleg öröklöm az E66-ot, amit oly önzetlenül vettem neki. Ugyanis 15 évvel fiatalabb nálam és a matematikai valószínűség ez esetben igencsak szignifikánsan be szokott jönni. -
Qru
MODERÁTOR
Hát ez ugye attól is függ, hogy milyen alkalmazások vannak fent, mekkora temp rész kell neki(k). De sztem az össztárhely max 10% biztos hogy elég.
mod:
MLaca: Én is kitakarítanám, de még nem sikerült levennem az előlapot.
Elvileg 6-os torx kell hozzá. Megpróbálok szerválni egyet... Ezért nem viném szervízbe.
-
old rocker
veterán
Tudom, hogy kijött, és most már a tébilinél is kapható... ezért szívom egy kicsit a fogam, miért nem vártam két hónapot. És ezért bízom abban, egyszercsak egy kőkemény, őszinte bejegyzés érkezik: sose sajnáld, az e66 sokkal rosszabb, mert állandóan lefagy, egy nap alatt kipurcan az aksi... vagy valami hasonló
Nekem lett volna kedvem otthagyni érte hetvenet ... ha lenne annyi zsetonom, hogy megtehetném
de azok a lottós hülyék évek óta képtelenek eltalálni a tyúkszaros öt számomat ... aszemük állna meg, mint a sülthalé.
Igaz, akkor E90-et vennék. -
old rocker
veterán
AZ E51-en? Mindegyiket a belső memóriára érdemes tenni. Hely van.
A 6120C-mon aWorldMate és a Slovo van memóriára telepítve. Fut onnan is, hibátlanul, csak az E51-nek vagy négyszer akkora a belső memóriája. És attól tartok, a memkártya hamarabb kinyúvad, mint a telefon. Illetve remélem.
-
enddav
aktív tag
Az egyik bajom nekem is az, hogy néha gondol egyet és kilép, a másik pedig az, hogy nem cache-el el semmit, tehát ha nyomok egy visszát, akkor újra betölti az oldalt, ami még WiFi-nél elmegy, de mondjuk a 100MB-os internet-csomagomnál azért már számít minden MB.
dpetiba: Vagy ha esetleg ha van Wlan routered, akkor ajánlhatom a SymSMB-t. Ezzel a progival kényelmesen másolhatsz a telóról a gépre és fordítva. -
laszi84
tag
Üdv!
Adok egy linket, mindent ez szerint csinálj, és ne foglalkozz vele, hogy majd csak 1x kell YES-t nyomnod, és utána a telefon nem lesz hajlandó megnyitni semmi. Lényeg, hogy a háttérben fusson a fájlkezelőd!!!! Bemásol! Kapcsold ki-be és telepíts amit akarsz
http://s60web.extra.hu/legegyszerubb.php
Jó szórakozást!
Ment privi is.
-
kw3v865
senior tag
Az enyémnek is hasonló problémái vannak. A wifi idegesít a legjobban. A tied is azt írja ki, hogy WLAN hálózat nem található, mikor netezni akarsz wifi-n? Nagyon idegesít. Csak 1-2 hálóhoz tudok csatlakozni, pedig sok nyitott routert talál a teló. Na meg az is előfordul nálam, hogy rányomok a keresésre, de nem talál egyet se, megint rányomok, és akkor már megtalálja (közben nem mozdulok el). Érthetetlen.
Az üzemidő nálam azért nem olyan vészes, 2 napot kibír egy töltéssel. Tedd fel a Nokia Energy Profiler progit és nézd meg hogy alakul a teló fogyasztása, jó kis progi érdemes felrakni. Majd én is megnézem, mennyit fogyaszt az enyém (készenléti állapotban) és összehasonlíthatjuk. -
mahatma
aktív tag
Fura:
- mert nekem amikor csak 20 percet beszélek rajta, 4 napig is bírja, wifi, játék, minden nélkül
- első emeleten bekapcsolom a wifit, és 2. emeleti routerre tudok kapcsolodni és netezni, paneltömbbenez valami egyedi hiba lehet nálad, bár ez annyira nem hiszem hogy vigasztalna
-
old rocker
veterán
GML:
Nekem a kurafi hátlap, az a szokatlan...helyesebben bosszantó. Piszok könnyen le lehet venni az E51 hátlapját;ez piros pont. De aikor az ember nyomkodja orrba-szájba, főleg a hangerő szabályzó gombot ... akkor elkezd lötyögni, nyiszorogni... rohadtul idegesít.Maga azS60 teló egy más világ azS40 után. Nagyon szokatlan volt. Most már nemváltanék vissza...
pinkypinky:
sajnos ... na én is kivágom...Saint_:
Ja. Olyan, mint a poharunk. Tölts rá nyugodtan...Három az egyben.
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
zdanee
őstag
Az oprendszer kitorolhetetlenul benne van a ROM-ban. Ha barmikor barmi baj van a telefonoddal, egy Hard-Resettel kiuriti a memoriat es a ROM-bol visszamasolja a rendszert a gyari allapotba. Ha a telefon kepes bebootolni, akkor *#7370# a hard-reset, ha nem tud elindulni, a "Yes", "*", "3" gombok nyomvatartasa mellett bekapcsolod. Gyakorlatilag nem tudod tonkretenni, tehat nem gariveszteses, csak a szerviz elott reseteld. Bar volt mar pelda ra a forumon, h valaki hackelt telot vitt be, es ugy is bevettek.
A SIM-karid nelkul gyakorlatilag csak a GSM/3G funkcioktol leszel megfosztva. Ugyanugy megy minden program (sot, meg gyorsabb is), ugyanugy lejatszik zenet, filmet, es ugyanugy hasznalhatod a bongeszot - wifin. -
zdanee
őstag
A symbian egy nyitott platform, de zart oprendszer. Azaz fejleszthetsz es telepithetsz ra, de ez ellenorizve van: csak szignozott programok telepithetoek. Ennek az ellenorzese magan a keszuleken tortenik, es ennek a kikerulese peldaul az egyik legjellemzobb hackeles. Nagyjabol fel evvel ezelott szuletett egy modszer arra, hogy a 9.x-es symbian belso vedelmet feltorje, akkor ez egy kicsit korulmenyes, de kockazatmentes muvelet volt, ma azonban gyakorlatilag par program telepitese megoldja a feladatot. A hackelt telon az operaciosrendszer mukodesebe melyebben is bele lehet nyulni, funkciok nyithatok meg, modosithatok, vagy tilthatoak le, mindenfele ellenorzes kijatszhato. Vannak olyan programok, modszerek, melyek telepitese megkivanja a rendszer vedett filejainak az elereset (pl Quickoffice 5 kevesbe legalis beszerzese). Ekkor az Allfiles-hack segitsegevel barmolhatjuk szet a symbiant.
-
zdanee
őstag
x-plore: filekezelo, tomorito/kicsomagolo, kepnezegeto, mp3 lejatszo, 3gp lejatszo, doc-megjelenito, szovegszerkeszto, taskmanager, ...
Best Calc: tudomanyos szamologep
Office Suite: ms-office kompatibilis szovegszerkeszto, tablazatkezelo. BT-billekkel nem mindig mukodik helyesen, alkalomadtan erdemes a QuickOffice 5-ot felrakni (csak ovatosan, letezik olyan crackelt verzio, ami hazavagja a telefonod es formazhatod).
Pdf+: Nagyon gyors PDF-olvaso.
Slick: IM kliens MSN, gtalk, stb-hez.
QReader: egyszeru, de kenyelmes e-book olvaso
SmartMovie: divx-lejatszo. De hasznalhatod helyette a Core-playert is...
Resco Photo Viewer: Nagyon kidolgozott kepkezelo.
Ha visszalapozol, talalsz egy kis javascriptes kodot, amit ha kimentesz memkarira, es beallitod kezdolapnak a browseredben, tobb tabon tudsz bongeszni. -
JohnyBlue
addikt
Nekem ezek vannak felrakva rá mert jók
Handy Alarm - kismillió risztást/ébresztést tudol beállítani
Handy Clock - Jófajta és jó kinézetű progika
Handy Keylock - szépen betudod állítani, hogy és mikor zárjon le a billentyű zárad
Handy Taskman - megtudod nézni illetve kitudod lőni az éppen futó alkalmazásokat, és persze pár memória adatot is tudol "monitorozni"
Psiloc Xelnex Lite - automatice felveszi a telcsi beszélgetéseket + diktafon
Windows Live Messenger - mindenki ismeri
EQ Restart - újraindítja a telcsikét
Core Player - jófajta lejátszó progi -
Qru
MODERÁTOR
Igen, pont így kell ahogy írod itt már nincs ú.n. csepptöltés.
Velocity:
Nem is tudod alapesetben kisütni, Lithiumos aksinál jelentősen csökken az élettartam ha kisütik, ezért amikor a telefon lekapcsol magától (lemerül) valójában még mindíg van az aksiba kb 5%-nyi töltés.
Sajnos én is sokszor belefutok másik szolgáltatóknál is (P-nél és T-nél is) mikor vakítják a népet, hogy 16 órát kell tölteni stb.
Nem értenek hozzá vagy kissé lemaradtak. Talán az ilyenek még mindíg krublival indítják a kocsijukat?!
Még szerencse, hogy ártani nem lehet vele ha tovább marad töltőn.
-
cabii
tag
Bocsi,
de miért nem egy mp3 játékost veszel neki? nekem is minden telcsim mp3-ast lejátszó, de nem igazán erre van. Egy "gagyi" samsung mp3 lejátszó is jobb minőségű hangot ad, tovább bírja az akksija, és jobban használható zenélésre mint a telcsik. Ráadásul, ha lemerülne, a telefonja még mindig működőképes marad. A Méretük meg olyan pici, hogy az a plusz pár gram megintcsak nem lehet kifogás...
szerintem. -
Dexter68
addikt
Vegyél neki iphone-t. Az pont ilyen. Embertelen gizda, elsősorban zene, multimédia és mellesleg telefon. Emiatt vettem inkább E51-et. Ez telefon.
(megjegyzem, az előző tel. egy szénné hekkelt Motorola E398 volt. Na az zenefon volt. Füles nélkül is úgy szólt, mint az álom. Átraktam a gyönyörűen csilingelő midiket a nokiára, aztán csalódottan töröltem őket) -
chatran
őstag
Sajnos én is Kingston 4Gb Class4 memkarit vettem. Olcsó húsnak híg a leve, ez itt is bebizonyosodott
Baromi lassú az elérési idő és van egy olyan fura hibája, hogy adatátviteli módban ha rámásoltam valamit, egy pillanatra eltűnik a gépről. Utána ismét felismeri, de akkor is bosszantó, hogy folyamatosan "szakad". Gondolom a rámásolt filmek is a lassú elérés miatt akadnak a telón.
Valahogy ki kell csinálnom és akkor visszaveszik gariban. -
-
-
zdanee
őstag
E66-ban ujabb az oprendszer, bar kompatibilitasi problemakra meg egy ideig nem kell csak emiatt szamitani. Ha jol tudom, van benne giroszkop is. Felhasznaloi szempontbol az uj taskbar es today screen erdekelhet, illetve sok ponton optimalizaltak a rendszert, igy lenyegesen kevesebbet fogyasz az uj symbian.
Cabii: probaltad mar esetleg kiresetelni a telodat? A NokiaMaps az alap firmware resze, igy nem lehet olyan konnyen eltavolitani, hasonlo a helyzet vele, mint a QuickOffice-al, ha frissited, nem tudod leszedni es visszarakni a regebbit. Szoval szerintem csinalj egy backupot, aztan *#7370#, backup vissza es telepitsed a 2-es verzioju maps-et, mielott barmit ratoltenel. Es a NokiaPCSuitedet es Maploaderedet is frissitsed a legutobbi verziora, a CDn levo meg a Maps 1-hez volt.
-
Napfénysüti
nagyúr
30-at nem valószínű,de ki tudja.Én sajnos fordítva jártam egy kiszemelt laptoppal annak egyik napról a másikra 35-el emelték meg az árát
De legyen szerencséd
Múltkor megnéztem az E66-ot. Gyönyörű csak drága
Talán majd 3 év múlva lecserélem az E51-et ráSaint az E66 meg 99.990. GML fórumtárs meg gondolom arra gondolt hogy annak az ára menne le. Amúgy ha jól tudom most a hivatalos Nokia márkaboltokban is 50.000 az E51.
-
enddav
aktív tag
Hát az van, hogy lekértem a wap beállításokat sms-be, de valami jelszót kért, azt nem tudtam, sikeresen elrontottam 3-szor, szóval valami tiltás lett, lépjek kapcsolatba szolgáltatóval.
Na mondom jó, majd akkor a manuális beírás hátha jólesz, de az se ment, mert nem mindegyik menüpont egyezik, szóval ez is kilőve.
Most ott tarok, hogy lövök egy hard resetet, akkor remélhetőleg újra meglesznek a hozzáférési pontok, csak utána meg melózhatok a progik feltevésével.
Hajajjj nehéz az élet. -
enddav
aktív tag
Tudom, tudom persze, hogy én mondtam.
De ne gondold, hogy már vagy 10-szer kivettem be bettem, de semmi, akkor meg bezzeg nem is kellet volna, de ott volt minden.
Na mind1 már, kipróbálom a módszert amit írtál, hátha jó lesz.
Jah és én elvileg Mobil Internet 100 MB-ot rendeltem meg, mert a forgalmi adatoknál is ezt írja, de az egyenlegről meg csak 1000HUF-ot vett csak le. Szóval nem értem. -
-
szombatitomi
senior tag
Nemhinném hogy best.
Vagyis attól füg mire akarod használni. Ha kell a wifi, akkor megéri, abban nagyonjó. De ha fényképezni akarsz hogy mondjam "nem a legjobb, ha pedig kamerázni is, akkor felejtsd el. Videolejátszása ( nálam 25fps filmet nem játszik le mert nagyon akad ) nem tökéletes, de ha felteszel hozzá külön programot lejátssza. Amúgy tényleg jó kis ( nagy )
Teló
-
asadasad22
őstag
bocsi, nem akartam semmi bántót mondani, általánosságban beszéltem, fogalmam sem volt róla, hogy a BME-n van a kedvesed. és mint te is említetted, arrafele, a nehezebb szakokon nem éppen van sok leányzó (ezt én is tapasztalom, BME-n vagyok-talán ugyanazon a szakon is, a nemek közti arány: fiú-lány 95%-5%), vagyis ezt tényleg abszolút nem tudtam. így viszont valóban jogosan szólhat bele az ilyen ügyekbe is, de valljuk be: ez nem sok nőre jellemző
danaudio: BME-n sok tárgyból sokan szopnának a kettesért is, annál nem is kell jobb, azt sem egy gyenge mulatság sok esetben összehozni..
-
danaudio
aktív tag
5k...
egyébként BME-n aki mérnöknek tanul és lány az mind jó jegyet kap, mert bejárnak órákra, szépen jegyzetelnek és figyelnek is, amíg én vagy a város másik felén vagyok(buli v kori), vagy a leghátsó sorban nyomkodom a telefonom és közbe dumálok haverokkal, nameg persze van egy-két idegesítő alkalom, amikor ugyan úgy elmondasz mindent mind egy lány, te 2-est kapsz, ő 5öst, és akkor mélyen elgondolkodsz a mellplasztikán...egyébként villanykar nehezebb mint gépész
jah és azt teljesen nem értem főleg hogy többen írták, hogy az asszonynak miért is nem mindegy hogy milyen a telefonja az embernek? ha ért hozzá, ha nem
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged