- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
önmagában a multitasking a leglényegesebb pont? mert sok sima telefon például tud háttérben zenét lejátszani, ez is nevezhető valamilyen szinten multitaskingnak. ha pedig arra gondolsz, hogy bármit futtathatsz egyszerre, akkor ebből a szempontból az iphone például nem is okostelefon, mert ott sima telefon módjára csak azt tudod futtatni a háttérben, amit jobs bácsi enged.
nem tudom most, hogy mi az okosteló pontos meghatározása, de szerintem valami olyasmi, hogy oprendszer szintű programokat tehetsz fel rá, oprendszer szinten bővítheted az egész rendszert. -
GML
őstag
na meg az a másik, hogy a kicsi 6300i nem rendelkezik 3G/HSDPA képességgel. emellett már tényleg nehéz elmenni, főleg, ha azt nézzük, hogy ez a handset egy pre E-series telefon akarlenni, erős üzleti ambíciókkal. de kérdem én, hogy egy üzletember ha már vesz telefont, és kommunkálni akar vele (email, net stb) akkor vagy GPRS vagy WLAN. ehhhh..
csúnya nagy feketepötty érte...már írni sem tudok...
-
enddav
aktív tag
Egy PH! nagyúr azért szvsz tudhatná, hogy ezeket az akksikat nem kell/lehet formázni, annyi az egész, hogy az első pár töltés után éri el a maximális kapacitását.
kw3v865: Ez velem is mostanában egyre gyakrabban fordul elő, régebben nem volt jellemző. De én arra gondolok, atóól hogy a teló nyitottnak írja a hálót, attól még MAC-szűrés lehet rajta és esetleg azért nem tudunk rámenni. De régebben azt hiszem hogy az ilyenekre is rá tudott kapcsolódni, csak az "átjáró nem válaszol" szöveg fogadott. Ez kicsit piszkálja nekem is a csőröm, mivel sokat netezek, de mind1, remélem majd jön az új szoft és megoldja ezt.
Kbali: De akkor is lehet frissíteni, max annyi, hogy a frissítés után nem lesz rajta magyar nyelv, de ezt ezt egy product code átírással meg lehet oldani. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 12 pro 128gb Silver
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged