- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
badmad
senior tag
Szerintem egyáltalán nem nagy ügy a magyarítás.....persze nem blamálni akarlak...Én évek óta csinálom nokiákon lehet hogy csak ezért érzem így...A lényeg az hogy sikerült!Mellesleg ez minden nokiánál így megy a navifirmel kikeresed a megfelelő régios(magyart)aztán a phoenixel feltolod a telóra
-
old rocker
veterán
szerény véleményem szerint örülj, hogy a telefon egyáltalán valamilyen nyelven kommunikál veled...
Egyébként pont az ilyen sztorik miatt szoktam azt írni: nagyon f@sza dolog a házi frissítés, de két és fél rugót megér nekem, hogy elvigyem a mobilkereskedésbe, ahol nem netről rántják le a szoftvert, nincs kitéve az egész művelet a net ingadozásának stb. A témobilos céhetesemre ennyiért rakták fel a független!! szoftvert, ami kb. 20 percembe került. Megszabadultam a spártai fiúcskától, "rettenetwes nagy bánatomra"... azóta egyszer frissítettem itthon OTA-val a legújabb független SW-re. Fagyás és hiba nélkül dolgozik. Csak megjegyzem, hogy amikor Ovival frissítettem, nekem az sem volt több 15-17 percnél... csak akkor újra megkaptam a 45 MB helyet foglaló spártai kardozóst. -
Tekmen
aktív tag
Azt tudnám, hogy minek kell hozzányúlni, mikor kivan írva nagy betűkkel, hogy csak akkor nyúlj hozzá,ha az szükséges...
Majd kész lesz, ha kész lesz.. De úgy látszik, hogy nagy mákod volt. Ha rossz pillanatban húztad volna le, akkor lehetett volna DeadPhoneFlash-elni Phoenixben... (zárójelben megjegyzem, hogy nekem a Belle frissítés nem tartott tovább 10 percnél. Egy HardReset tovább tart...)
-
attisx
addikt
Én WinX HD Video Converter Deluxe-öt használok. Két magot biztosan kezel (többről nem tudok nyilatkozni, mert nincs), és meg is hajtja őket 80-90 százalékon.
A full verzió pöpet drága, de némi guglizással találni hivatalos promó kódokat, amivel legálisan élesíthető ingyér a full verzió.
-
BiP
nagyúr
Nem 20%-on terheli, hanem csak nem használja ki a 2x4 magot. Sajnos. Bár szerintem így is elég gyors. De én sem találtam másik olyan progit, ami több magot is használ (nekem 2500K van, szóval itt is lenne még kraft), könnyen kezelhető, és lehetőleg ingyenes is.
Mindegyik másik progi, amivel találkoztam, elbukott, főleg a könnyű és használható kezelhetőségen. Úgyhogy meghoztam ezt a kompromisszumot többmagos téren. Úgysem konvertálok olyan sokat a telóra, főleg nem egész filmeket. (főleg, hogy sokmindent lejátszik magától is, konvertálás nélkül)
De ha több videót akarok konvertálni, elindítom őket párhuzamosan, és máris ki van használva a több mag. -
BiP
nagyúr
Én a FormatFactory-t használom. Nekem ez vált be a legjobban. (5800-n, E52-n is, meg most C7-esen is)
-
szp1
addikt
Próbáld ki ezt.
Bár nem igazán gyors, 1Gb kb 15 perc ( MPEG4 + AC3 ), de tud mindenféle formátumot. -
-
dave_gahan
aktív tag
Már Anna idején bejelentették, hogy továbbra is támogatni/fejleszteni fogják a Symbiant (akár évekig is, de persze majd kiderül) és a következő frissítések Belle, Carla, ill. Donna néven fognak kijönni... Később azonban rögtön alábbhagyott a lelkesedésünk, mert a hírek arról szóltak, hogy a Carla/Donna páros már csak az újabb generációs Smybian-okra (minimum 1 GHz procisokra) jön ki.
De valljuk be, vhol van ráció abban, hogy közel 2-3 éves modellekre már nem adnak ki újabb frissítést... Ezzel szemben kellemes meglepetés lenne, ha a Carla-ra upgrade-elhetném majd a C7-emet. -
old rocker
veterán
Karcolásmentes üveg van rajta ... egyébként olvasgatom a többi hozzászólásodat és - nem akarok undok lenni - de enyhe ingerültséget érzek. Nem gondolod, hogy rossz ketyerét választottál? Inkább egy full házimozi rendszert kellett volna venned, összecsukhatót, aminek a mélynyomóján mellesleg telefonálni lehetne, szöveget szerkeszteni, a frontsugárzója navigálna, 5X180 Wattos hangteljesítmény leadására lenne képes, lejátszaná a dolby digitál és a DTS formátumot is, videotelefonálásnál a kijelzője 3D-s lenne, úgy lehetne vele autópálya díjat vásárolni, hogy ráülve 180-al el is vinne, mint Aladdin varázsszőnyege ...stb.
Ember, full HD... stb. Magyarázd már meg nekem, hogy minek? Én tévés vagyok, de ilyen még nekem sem jutott eszembe; full hd-ban venne fel, broadcast minőségben és lehetne rajta rögtön profin montírozni... Ennyi pénzért, amiért vesztegetik, minimum ennyit elvárhatna az ember tőle...
-
spurika
senior tag
Inkább örülj neki
Én régen sokat káromkodtam e miatt hogy nem töltött valamelyik készülék usb-n keresztűl.Amúgy a legfontosabb célja az volna hogy ha a notebook-on keresztül netezel,hogy a készüléket használod modemként ne keljen azt is külön tölteni.Okos dolog az hidd el. -
spurika
senior tag
Ha folyamatosan nyomva tartod akkor beszéd felismerő hívás indítást lehet kezdeményezni,ha adtál meg ilyet vagy rendeltél hozzá valakihez.
Nokia 700,500 és egyéb társainál pedig alaphelyzetben mivel azoknál nincs ilyen gomb,a zöld gomb hosszan lenyomásával lehet ugyanezt a funkciót elérni. -
RaiDani
tag
Vannak olyan programok, amiket egyedi tanúsítvánnyal kell ellátni (védi a telefont a nem biztonságos programoktól). A teló IMEI száma alapján egyedi azonosítóval, vagyis aláírással látod el a progit. (érthetőbben: vagy megveszed a programot hivatalosan, vagy szignózod). Ezt észreveszed, mert a telepítés tanúsítványhibával leáll, illetve a tanúsítvány megakadályozza a telepítést szöveget olvashatod. Forrás: [link] De a szignózást el lehet felejteni, mivel ha jól tudom már lehetetlen beszerezni szignófájlokat. Ezt váltja ki a telefon hackelése.
Amúgy ajánlom olvasgatásra az előbbi és ezt az oldalt is: Nokia C7-00 GY.I.K
Nagyon sok mindent megtudhatsz ezekből, akár kérdezések nélkül is. -
Tyren
aktív tag
Nagyon egyszerű.
Nem igazán lesz rá szükséged. Felrakod a legújabb PC Suite-ot, aztán rádugod a telefont és elindítod a frissítést. Fél óra múlva Belle lesz rajta. Arra kell figyelni, hogy közben a telefont szabad bántani, meg a gépnek se kéne lefagynia, szóval azt is jobb békében hagyni és ha laptopról van szó hálózatra kötni, nehogy véletlenül is lemerüljön. De ennyi.
Vagy ha Nokia garanciával veszed (ha teheted azzal vedd, megéri), akkor hazafelé beugrasz egy Nokia szervízbe és megkéred őket, hogy rakják rá. (mondjuk ott pár órára ott kell hagyni valszeg)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a Nokia második Symbian^3-mal szerelt készüléke, mely elegáns és gyönyörű külsőt kapott.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest