Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
karldergroße
senior tag
Nem haragudj, egy kérés. Úgy vettem ki, hogy feltetted a Nokia Pure betűket a bemásolós módszerrel. (hangszínszabályozó ment)
Egyetlen kérdésem lenne az eredménnyel kapcsolatban: ha látrehozol egy olyan profilt, amelynek nevében "g" van (pl. "hangos"), akkor lehet látni az üzemmódok widgetben a "g" betű alját is Nokia Pure-ral? Esetleg egy screenshot-ot nem tudnál betenni, milyen lett? -
karldergroße
senior tag
-
kp78
addikt
Feltettem ezt is, nem egészen ugyanazt mutatja, mint a monitor.
Hogy melyik a pontosabb nem tudom, de nem is lényeg, hogy pár napig próbálgatom egyiket is, másikat is, és majd meglátjuk, melyik marad.Témák beállítása másnál rendben van? Mikor témát váltok, korábban pikk-pakk megoldotta, és kilépett.
Most Béla óta csak fut a feldolgozás, és piros letevő gombbal kell kilépnem belőle.
Van amikor erre ba van állítva a téma, de van, hogy csak újra indítás után lesz teljes a téma.
Feleségem Nokia 700-a is ugyanezt csinálja, szóval tuti, hogy Béla a ludas.Még egy kérdés. Lehet vhonnan leszedni hívásképeket?
Ez a fehér űrlényfej nagyon nem jön be, viszont mindenkihez nincs fénykép rendelve.
Nincs vhol egy híváskép pakk? -
Tyren
aktív tag
Azt hiszem nem volt érthető a kérdés:
Ha azt mondom neki, hogy az egészet rántsa le, akkor a csatolmányt is lerántja, vagy csak a mail tözsszövegét?Wi-Fi problémára passz, sok beállítási lehetőség nincsen. Ki lehet próbálni több routerrel, más beállításokkal. Telefon újrarakás esetleg, vagy végső esetben szervíz. Tudom, hogy ez nem nagy segítség, de többet én nem tudok.
-
Grafy12
aktív tag
Ha csak simán Nokia Suite-n keresztül(nem tudom onnan felajánlotta-e már a frissítést) és(vagy)visszatöltötted rá az Annás beállításokat, az szépen elbarmolhatja a telefont esetenként.A megoldás ilyenkor NOKIA CARE vagy Phoenix-el újrapakolod az egészet, ha érzel rá késztetést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest