- Google Pixel topik
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
karldergroße
senior tag
Nem haragudj, egy kérés. Úgy vettem ki, hogy feltetted a Nokia Pure betűket a bemásolós módszerrel. (hangszínszabályozó ment)
Egyetlen kérdésem lenne az eredménnyel kapcsolatban: ha látrehozol egy olyan profilt, amelynek nevében "g" van (pl. "hangos"), akkor lehet látni az üzemmódok widgetben a "g" betű alját is Nokia Pure-ral? Esetleg egy screenshot-ot nem tudnál betenni, milyen lett? -
karldergroße
senior tag
-
kp78
addikt
Feltettem ezt is, nem egészen ugyanazt mutatja, mint a monitor.
Hogy melyik a pontosabb nem tudom, de nem is lényeg, hogy pár napig próbálgatom egyiket is, másikat is, és majd meglátjuk, melyik marad.Témák beállítása másnál rendben van? Mikor témát váltok, korábban pikk-pakk megoldotta, és kilépett.
Most Béla óta csak fut a feldolgozás, és piros letevő gombbal kell kilépnem belőle.
Van amikor erre ba van állítva a téma, de van, hogy csak újra indítás után lesz teljes a téma.
Feleségem Nokia 700-a is ugyanezt csinálja, szóval tuti, hogy Béla a ludas.Még egy kérdés. Lehet vhonnan leszedni hívásképeket?
Ez a fehér űrlényfej nagyon nem jön be, viszont mindenkihez nincs fénykép rendelve.
Nincs vhol egy híváskép pakk? -
Tyren
aktív tag
Azt hiszem nem volt érthető a kérdés:
Ha azt mondom neki, hogy az egészet rántsa le, akkor a csatolmányt is lerántja, vagy csak a mail tözsszövegét?Wi-Fi problémára passz, sok beállítási lehetőség nincsen. Ki lehet próbálni több routerrel, más beállításokkal. Telefon újrarakás esetleg, vagy végső esetben szervíz. Tudom, hogy ez nem nagy segítség, de többet én nem tudok.
-
Grafy12
aktív tag
Ha csak simán Nokia Suite-n keresztül(nem tudom onnan felajánlotta-e már a frissítést) és(vagy)visszatöltötted rá az Annás beállításokat, az szépen elbarmolhatja a telefont esetenként.A megoldás ilyenkor NOKIA CARE vagy Phoenix-el újrapakolod az egészet, ha érzel rá késztetést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Google Pixel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest