- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Kipróbáltam gyorsan ezt a WinX HD Video Convertert. Sajnos ez sem ment 50% fölé kihasználtságban, hiába tudtam 4 magot kiválasztani. De gondolom ez videófüggő is. Alapbeállításban sokkal gyorsabb, mint a FormatFactory, de ez a minőség rovására megy. A bekapcsolható High Quality módban viszont már felére lassul, így ugyanazt a sebességet hozza, mint a FF.
Illetve amit hiányoltam belőle, az a felirat-kezelés. Sajnos ebben alulmarad.
Viszont a kezelőfelületben és a profilkezelésben pozitívan csalódtam, nagyon kényelmes. -
old rocker
veterán
A PhotoBrowsert. Egyébként tetű lassan tölti be az új képeket, a gyári ebben simán veri. Viszont dátum, összes kép és album szerint is rendszerez stb. Viszont nem tud diavetítést, amit a gyári igen. Diavetítésnél viszont már elforgatja az is a képeket. Szóval a kettő jól kiegészíti egymást.
-
old rocker
veterán
Így igaz, azzal a különbséggel, hogy utána felraktam a mysrceenorientation nevű programot, ami egyesével tette lehetővé, mely programoknál legyen "billegés" és melyiknél nem. Először jó ötletnek tünt, utóbb letöröltem, mert már csak a képnézegetőt hagytam benne automatára. Viszont állandóan fut a háttérben és úgy tünt. a céhetes nem igazán szereti; ezért letöröltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest