- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Igen. Ilyen akkor van, ha már nagyon el van koszolódva (vagy tönkrement) valamelyik mikrofon, és nem tud a zajszűrés működni. Addig növeli a mikrofon erősítését, míg a hangszóró hangja is belehallatszik.
Szedd szét, és piszkáld ki a koszt a nyílásokból. Ha utána is csinálja, akkor: Szervizben kérj ultrahangos mosást, utána megjavul.
-
szp1
addikt
-
old rocker
veterán
Vannak benne jó dolgok - pl. a kamera kezelése, bár az is kinek a pap, kinek a papné - és van benne kifejezetten sz@r dolog; pl. eddig írás alkalmával tudtál választani, qwertyt vagy alfanumerikus billentyűt akarsz használni. Most - vagy vagy, és csak a beállításokban tudod sok nyomkodással - átállítani. SMS írásánál pl. én sokszor gyorsabban írok alfanumerikussal. Igaz, ha bekapcsolod a fekvő módot, ott az alfanumerikusból automatikusan qwerty lesz.
-
spurika
senior tag
Milyen tipus a készülék?Ha van mód és lehetőség rá rakd fel a Belle rendszert.Valamint frissítsd meg a térképeket az Ovi Suite-on keresztül.Ha ezután sem működik beszélünk még a témáról.
Ja de hülye vagyok azt hittem az azonnali mobilos topik
Gondolom akkor C7,és valószínű hogy t-és ha még mindíg az Annát erőlteted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest