- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Georgie1224
tag
válasz
viking19 #1336 üzenetére
Kollégáimnak van ZTE Blade én nem vagyok igazán hasra esve tőle.
Ha jól tudom pl flash-t nem támogatja az android verzió ami rajta van.
Tudom lehet rá haxolni meg egyebek de a C7-re meg eleve van támogatás flash-re.
Azt kell eldöntened, hogy a funkcionalitása a telefonnak ami jelen esetben szerintem majdnem a tökéleteset súrolja a lényeg, vagy az, hogy a rom-okat főzöd hozzá, hogy jobb legyen, meg egy idő után a hivatalos support-ban nincs benne az újabb android amit fentebb is írtak.
Nekem Nokiánál dolgozó barátom mondta, de már ide is írtam, hogy még minimum két évig fejlesztik a symbian^3-at. Ezt tény ként mondta nekem.
A lassabb proci hosszabb üzemidőt is jelent, de ugyanazt tudja a teló mint a HTC.
Én próbáltam a navigálás vele ismert útvonalon, és egész jól teljesít.
Nehéz lenne vele eltévedni. Nekem van hozzá adatcsomag, szóval hagyom hogy használja az A-GPS-t így azonnal van helyzetjel.
A képernyője a ZTE-hez képest viszont sokkal jobb.
A kollégák szerintem csak azt irígylik a telómból, bár annak valami qualcom 600Mhz-es szuti van benne a C7-ben meg arm 680Mhz-es proci van.
Próba szintjén néztük, hogyha rányomunk az angrybirds-re melyiken jön be hamarabb a főképernyő. Hát a C7 győzött.
Röviden ennyi a telóról.
Vannak hibái amivel együtt kell élni, de azokat feledteti szerintem a funkcionalitása. -
Tyren
aktív tag
válasz
viking19 #1325 üzenetére
Szia!
Egyik legjobb haveromnak HTC Desire-je van, nekem pedig C7-em, szóval erről a kettőről tudok írni.
A Desire azért egy elég csúcs készülék, azt meg kell hagyni, de nekem valamiért nem túl szimpatikus az android, másrészt tiszta műanyag (bár a jobbik fajtából).
Ami a C7 mellett szól az a fém ház (nekem fontos, jó érzés megfogni), a hosszabb üzemidő, valamint számomra az, hogy egy kicsit kisebb.
A Desire-re több program van, bár kérdéses, hogy használod-e őket. Szerintem a hasznos android programok 80-90%-a van Symbianra is, de én is azok közé tartozom, akik nem sok programot telepítenek a telóra. Amiben még jobb az a nagyobb kijelző.Használhatóság szempontjából én egy szintre raknám a két telót, bár a Desire talán egy kategóriával feljebb van. Ugyanakkor én nem cserélném rá el a C7-emet.
Az meg, hogy hardware ügyileg elmarad a HTC-k től... És? Ez miért is jelentős? Videót akarsz vele tömöríteni? A C7 is akadásmentesen futtat minden-t, meg a Desire is. Ha a C7-nek kéne meghajtania a Desire felületét, akkor valszeg gondban lenne, de a Symbian annyival jobban bánik az erődorrásokkal, mint amennyivel lassabb benne a proci.
Jah és a Desire-re ha ki is jön egy újabb android verzió (ami nem valószínű), az már akadni fog. De a C7-re még legalább egy évig fognak jönni a frissítések, amik rá vannak szabva.
-
gabor_01
senior tag
válasz
viking19 #1333 üzenetére
Sajnos nem ismerem közelről a desirét. Csak most ment lejjebb az ára a T-nél és a műszaki adatok alapján gondolom, hogy jó bírna lenni. Igaz, már 1 éves modell.
Nem tudok dönteni, melyiket vegyem. A ZTE most lesz frissítve, elvileg a 2. generáció lesz kapható. A Vodánál már az van. Nem mintha ettől sokkal gyorsabb lenne. -
gabor_01
senior tag
válasz
viking19 #1329 üzenetére
Melyik részét nem érted?
A fényképezőgépet rádugom a telefonra (vagy kiveszem a kártyát belőle és egy kártyaolvasóba teszem, amit utána a telefonra dugok). Beolvasom a képeket a telefon memóriájába, vagy egy mikrosd-re. Utána lehúzom a vázat és egy pendrájvot dugok a telefonra. Rámásolom a képeket a telefonból. -
gabor_01
senior tag
válasz
viking19 #1327 üzenetére
Nekem nem visszalépés, mert nem játékra használom.
Mint telefon (X10miniPro), elég szegényes volt, telepíteni kellet még a névjegyzéket is, hogy használható legyen. 8 hónap után hagytam abba a megszokását
Voip hívásra pl. nem igazán volt jó minőségű program.Az Android ettől függetlenül nyilván a jövőt jelenti.
A ZTE majdnem olyan jó, mint a többi. Az árához képest viszont erősen megfontolandó.
A Desiré ami igazából a droidos sort vezetné nálam egyenlőre.
A W7 meg zsákutcának tűnik.
A C7 egy csomó olyat tud, ami elsőre csoda a Symbian világában:
Pl.: USB host, digi vázam kártyáját át tudom másolni pendrive-ra, ha laptop nélkül utazom el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest