- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Grafy12 #5169 üzenetére
csak itt kb
majd oszd meg a product code-ot én is leszedem -
old rocker
veterán
válasz
Grafy12 #4412 üzenetére
Ja, hát ez a debella. Nekem az sem tetszik, hogy az Annával az üzeneteket megnyitva a könyvtárba érkeztem: beérkezett. küldött stb. Most rögtön az érkezettbe, onnan lehet tapicskolni, hogy lássam a tasakokat. Az óra, dátum kijelzés megváltozatlanul nem tetszik. Illetve, hogy csak az órát lehet elérni, a naptárhoz külün ikon vagy widget kell.
-
Dxx
tag
válasz
Grafy12 #4229 üzenetére
Az enyém nem az volt szerintem, hanem az történt, hogy amikor be volt dugva a headset és a telefon a farmer nadrágom zsebében volt. leültem, ekkor valószínűleg egy nem várt oldalirányú nyomás hatására lett vele valami (eltört, elhajlott, benyomódott vagy az isten tudja mi) Ezután csak úgy volt hajlandó szólni, hogy ha egy bizonyos irányba kisebb erővel nyomtam, később már így sem. A vesztét én okoztam.
-
old rocker
veterán
válasz
Grafy12 #4216 üzenetére
Ha rákeresel itt az Arénán a tesztekben a hétszázas Nokia tesztjére, ami bellás: valami ilyesmit kifogásoltak a névjegyzékkel kapcsolatban... A tervezők mindig kitalálják, mi a "jó" nekünk.
Én az ilyen kis nüánszok miatt nem cserélem le az annát.
Telepítettem korábban a SettingBar-t; most az első oldalra felraktam a favourite apps widgetet;
már az első két oldalról elérem a napi "használni valókat". A harmadik oldal a netté és a multimédiáé, jóformán sosem kell menübe lépnem. Elég gyors, jó, lehetne egy picit pörgősebb; az akksi 2-3 napig bírja. -
dave_gahan
aktív tag
válasz
Grafy12 #4112 üzenetére
4046.
"Talán tényleg kevesebbet fogyaszt vmivel, de erre nem esküdnék meg. Csak a Belle óta használom az App Stop-ot, így nem tudom, h Anna-n mennyire hajalmosak beragadni programok, én a Belle-nél rendszeresen használom, mert bizonyos progik (pl. óra, üzenetek) kilépéssel sem mindig záródnak be."Az App Stop-ot neked is ajánlom, ami elsősorban bekapcsolás után hasznos, mivel egy halom progi indul el a háttérben, olyanok, melyeket a gyári task managerben nem is látni - nos ezeknek a session-öknek a 80%-át simán ki lehet lőni. Nálam is előfordult, h egy kora esti töltés ellenére éjszaka úgy leszívta az akksit, h reggel nem ébresztett...
-
spurika
senior tag
válasz
Grafy12 #3894 üzenetére
Igen ezt én is tanusíthatom.6700 készüléknél ami régebben a barátnőmé volt ugyan ez a probléma lépett fel.Lehet nevetséges egy zsebkendő darabot rakta a hátlap és akksi közé.Aztán természetesen vékony öntapadós direkt telefonokhoz gyártott pára fogót ragasztottam fel a hátlapra.
Válasz:[link] üzenetére.
Nem véletlen írtam valamelyik nap hogy szemét.Legfőképpen mondom ezt annak tudatában hogy utálom a közösségi oldalakat.
-
spurika
senior tag
válasz
Grafy12 #3600 üzenetére
Igen nekem is feltünt hogy nem annyira szomjas a 700.De mivel Belle vel vettem nincs hozzá hasonlatom.Lehet ki próbálom Annával is.
Jó csak egy tréfa volt,viszont az tény hogy az elmúlt évben rengeteg kritika érte az okos telefonokat a fogyasztással kapcsolatban.Nem is csoda hogy oda figyeltek rá nagyon a fiuk. -
Tyren
aktív tag
válasz
Grafy12 #2864 üzenetére
Átérzem a helyzetedet, én az E52-mel voltam ugyan így. Csak olyan embereket ismerek, akik életük legjobb telefonjának tartották, meg olyanokat, akik a legrosszabbnak. Mondjuk így is valami bivaly lassú az egész Nokia gépezet, de azért az az 1-2 plusz hét tesztelés a telókon, vagy egy plusz minőségi ellenőrzés az talán elkéne, mert az azelőtt a teló előtt el sem tudtam képzelni, hogy ilyen előfordulhat a Nokiánál, a C7 vásárlásánál meg minden bajom volt, hogy működni fog-e.
Amúgy az Ovi Store-t már napok óta nem tudom elérni PC-ről. A telefonon működik a kliens, de a böngésző nem hozza be az oldalt. Amúgy már él az Ovi nélküli Nokia Store is új designnal de csak a kezdőképernyő működik.
Nem azért, de ez így elég amatőr... Nem igaz, hogy egy hétvége alatt egy teljes átállást nem lehet lezavarni. Gondolom nem 2-en dolgoznak rajta, pedig pont úgy néz ki...
A PC-s új Nokia Suite pedig habár gyorsabb, de mintha az ikonok konkrétan pixelesek lennének. Vagy csak nálam?
Azt hiszem itt be is fejezem a hisztit -
Tyren
aktív tag
válasz
Grafy12 #1106 üzenetére
Te tényleg kifogtál egy elég bajos pédányt, ez nagyon szomorú és kétségkívül a Nokia hibája, hogy ilyenek is vannak. Ugyanakkor ez szvsz a kisebbség. Én az E52-vel szenvedtem nagyon sokat, míg a többség nagyon jól elvan vele.
Nem mindegy, hogy milyen harveresen a telefon, ha nem akadozik? Legalábbis nekem nem akadozik. Bekapcsolás után kell neki pár perc, míg feláll a rendszer, de kibírható. Nekem többet jelent, hogy napon belül szinte képtelenség lemeríteni, és akkor sincsen baj, ha este elfelejtem felrakni töltőre.
Hogy a symbian elavult lenne? Miért is? Vannak hátrányai, de a kezelőfelület letisztultsága nálam inkább előny. Nekem jobban tetszik mint az andorid. Plusz ezt az oprendszert még legalább 1 évig folyamatosan frissíteni fogják. Ha most veszel egy androidos telót, akkor lehet, hogy két fél évente jelenik meg új android, de max az 1.-t fogják kiadni egy most vásárolt telefonra, az egy év múlva megjelenőt biztosan nem (kivéve, ha a nexus telókat veszed, de az kicsit más árkategória). Szóval effektíve a symbian inkább up-to date lesz. -
blt.62
őstag
válasz
Grafy12 #1106 üzenetére
Akkor a C7 felejtős,vagyis a nokiák? Samsung Wavet néztem még,az nagyon tetszett,és nekem annyiban jó is lenne hogy egyáltalán nem töltögetek programokat rá sohasem,általában elég az ami gyárilag rajta van,így nem igazán érdekel hogy jön e ki újabb Bada. Az a telcsi így is tökéletes,állítólag.
De ha bedagad az agyam akkor veszek egy SE W995-t és kivárok. -
loncsika
tag
Akkor ez szívás...most hogy említed, engem is dobált le a netről is, becsukta magától az ablakot, meg ilyenek.
Ez szép. 80 ezres teló két év hűséggel...
Igaz, nekem eddig nem kapcsolt ki, csak megnémult párszor. Ez is elég pont. 2 év alatt ha ennyi problémája lesz, akkor majd kicserélik, illetve szerintem kérem vissza a pénzt és egy másik telót, mert ez már a 2. telóm a c7-ből, az első egy napot bírt, a végén be sem lehetett kapcsolni.
Majd írok a fogyvédelemnek, mit lehet tenni ilyenkor, megkérdezem, mert ezzel a típussal én nem akarok 2 évet kínlódani.
Már tök gáz, mert azt hittem, eddig én baltáztam el valamit, mondom biztos előbb ér az arcom a telóhoz, ezért némul meg, lenémítom valahogy. De hát nem olyan kicsi a fejem, hogy az érzékelője ne sötétítse el a képenyőt...
Szóval ezen vakerálok már egy hónapja, hogy nem tudom kezelni a telót...csak hát arra gondoltam, ennyire hülye csak nem lehetek már...
Gondoltam kísérletezgetek még egy darabig, de szerintem péntekig meglátom, aztán go garanciális szervíz.
-
Georgie1224
tag
Nekem csak annyi lenne a kérdésem feléd, hogy milyen szolgáltatót használsz (pannon, voda, T)?
Előfordulhat, hogy a cég által kért sok tahóság miatt fuccsol be a rom, mert annyi korlátozást raknak bele, hogy az ügyfél minél nagyobb adatkapcsolatit csináljon, meg hasonlóak, hogy előfordulhat azért xart be az új telód is.
Nekem Telenor-os C7-em van december óta.
Nekem csak az újraindítás után 15-20 alkalmazást a könyvtárából kivág, de csak mindig ugyanazokat. Az azok előtt feltelepített, és utánuk felrakottakat nem.
Igen vicces, de nem tudom mi okozza.Ha még van türelmed, szerintem vágd a szolgáltató képébe a telót, és kérj újat.
Hidd el nekem a telefon egy elég jó cucc. Te 2x is belefutottál problémás készülékbe az tényleg sajnálatos, de ne add fel. -
drzsoo1
aktív tag
A telenortól kapott teszt telefon ugyanezt csinálja! Mindezt úgy hogy használtan kaptam. Állandóan kifagy, néha spontán újraindul fagyás után. Fotóalbumot nem nyitja meg, látja a file-okat de nem tudja megnyitni csak gondolkodik. Hangfile-okkal ugyanez a helyzet. Bluetooth-tal átemelte az előző gépről a kontakokat, azaz csak átemelte volna, fele ott maradt, mindenféle logika nélkül. Az N8 fórumozók ugyanígy panaszkodnak, sajnos ez a ROM úgy szar ahogy van.
-
kp78
addikt
"...összesen talán7-8 progi volt, több nem is lehetett mert nem mentek fel rá!"
Szignózásról hallottál már? Nem lehet, hogy az "aláírások" hiánya miatt nem mentek fel?
-
holodp
aktív tag
-
Tyren
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest