Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz
PietPunto #4784 üzenetére
Én, lévén egy avítt, vén f@sz, beérem azzal, hogy sakkozni, "tengeri csatázni", memória játékozni tudok rajta. Azt is csak nagyon ritkán. Mert ha PC, laptop közelben vagyok, akkor azon művelem, ha művelem. Ha meg nem, akkor vagy bringán megyek valahova, vagy dolgozom, esetleg olyan helyen vagyok, ami nem egészen alkalmas terep klf. játékok puttyogtatására. A szemem sem a régi, még a céhetes kijelzőjén sem igazán szórakoztat hosszú távon a sakk, vagy pl. az aknakereső. Amire nekem kell pillanatnyilag egy telefon: e-mail, dokumentumokba való belepillantás, tárolás, zenehallgatás, alkalmi fényképezés, esetleg valamilyen film megnézése, tv nézés, pl. híradó, ha nem vagyok otthon de wifi közelben vagyok (SPB TV progi), aktuális időjárás és előrejelzés, kevés netezés, navigálás. Erre a C7 a bellével még megfelelő, főleg a 700-as az 1.3-as processzorral, fp2-vel, bár ott a kisebb kijelző hátrány. (Meg mindkettőnél hátrány az autófókusz hiánya, de videót a C7 nagyon jót csinál.) A kezelést mindkettőnél megkönnyíti az Andromenü extra buttons és a settingbar. Plusz egyebek, black list, total forward, reminder, callsafe, Handysafe stb. Volt már a kezemben androidos. Tény, hogy némelyik gördülékenyebb, gyorsabb: de ezzel együtt változatlanul úgy érzem: nekem pl. mi a f@sznak lenne rá szükségem, amikor - főleg a 700-as az 1.3-as procival - kielégíti jelen igényeimet? Nem akarok játszani, csilivili progikat, témákat, háttereket felrakni. Ugyanakkor úgy érzem, mint konzervatívabb (?) felhasználót leírtak. Még az Ovi Store is egyre bizonytalanabbul működik, tetejében a programok 85%-a ugyanarról a csontról rág, vagy értelmetlen baromság - természetesen a mostani trendnek megfelelő marketing szöveggel. A nokiának - szerintem - ennyire nem kellett volna lemondania a symbiánról; ésszerűen tudomásul venni, hogy ebben a szegmensben kevesebb az igény, de azért még van. Kísértetiesen hasonlít a rádiósok attitűdjéhez: hard rock, progresszív rock csak elvétve. Rap, tuctuc, édibédi. Mint szokták volt mondani a kollégáim: előbbi csak rétegzene... hát, akkor feküdjünk bele a koporsóinkba és olvasgassuk Buzatti: Hajtóvadászat öregekre c. novelláját, amit részemről - nem mellesleg - kötelező olvasmánnyá tennék a középiskolákban.
Végső konklúzió: én lesz@rom, melyik ismerősöm milyen androidossal, esetleg mekfossal vakít. Nekem ez a telefon még megfelel, nincs mit rajta szégyenkezni. A vásárlói társadalom azt diktálja, mindig újabbat, lehetőleg mindig egy picivel modernebbet, jobbat (?) vásárolj és mindig egy picivel előbb, mint arra ténylegesen szükséged van. Hát, nekem diktálhatja, én a Fight Clubbal vagyok... Javaslom, te se "pirulj" az ismerősök előtt, hogy még nem zizzentél, kattantál rá újabb készülékre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest