- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz
Ricardooo #3580 üzenetére
Sorry; utálom a szmájlikat, igen ritkán használom őket. Általában az írásjelekre szorítkozom. Nálam pl. a ... - a kontextustól függően - mindig valami hangulti tartalmat (is) fejez ki. Megértelek, hogy sz@r kedved volt; te meg azt értsd meg, álmomban sem gondoltam arra, hogy rosszindulatú, segítségmegtagadó kijelentésnek fogod kódolni. Ne feledd, hogy én az utolsó, szmájlival ellátott kijelentésedre reagáltam. De, engedd meg, hogy valamit megjegyezzek: ha valamiben nem vagy biztos, még mindig ott a lehetőség, - még akár kicsit támadó éllel is -hogy megkérdezd: "Ezt pontosan hogy érted?"
Az állandó aláírásomnak pont azért választottam az uram, ne engedd, hogy félreértsenek idézetet. -
old rocker
veterán
válasz
Ricardooo #3525 üzenetére
Azt szokták mondani, a humorérzék is intelligencia kérdése; de ha ennyire nem tudsz dekódolni egy vicces, sőt, önironikus bejegyzést, neked elmagyarázom, mielőtt még jobban megsértődnél: az, hogy én három hordóért sem vállalnám, az nem arra utalás, hogy tudnám, de NEKED nem csinálnám meg. Arra - szerintem elérthető, önironikus célzás - hogy ha három hordó sört adnál, akkor sem tudnám megcsinálni, mert segg vagyok hozzá. Remélem, most már kisimultak a lelki ráncaid...
Kop: Az akkumulátora általában 2-3 napig bírja; a csengetés meg olyan hangos, amilyenre állítod. Megnyugtatlak, meg fogod hallani... (Gyenge használat mellett lehet, hogy 4 napig is elmegy egy lökettel.)
-
dewil666
őstag
-
spurika
senior tag
válasz
Ricardooo #3509 üzenetére
Sajnos te is bele szaladtál egy külföldi készülékbe.Volt már sok ilyen gond a héten,és úgy érzem lesz is még egy pár.Irtam már több topicban hogy otthon házilag nincs mit tenni sajnos.Ha EU garancia van a telón és találsz egy korrekt szervízt akkor rá nyomják neked ingyen.Ha még se 5000 ft akkor sajna.Mondanám hogy dobd el hozzám de messze vagy.
Vagy már veled is beszéltem privátban.
-
attisx
addikt
válasz
Ricardooo #3477 üzenetére
Van: ClearBlack
(#3478) kp78 Semmiképpen sem normális jelenség, de hogy mi okozza lövésem sincs...
-
spurika
senior tag
válasz
Ricardooo #3436 üzenetére
Hiába írom le,kell a szoftver is hozzá.Az meg egyenlőre nincs a sarki fűszersnél sem.Ha nem jó kezekbe adod akkor nem leszel beljebb mert akkor is el kell majd vinned a képviselethez ha a macher elront valamit a felhúzás közben.
Folyt: arról nem is beszélve hogy akkor legközelebbi frisítésnél nem kell várnod az idióta szolgáltatókra,elsők között kapod a frissítést.Én tudom 2 gyári független készülékem is van.
-
spurika
senior tag
válasz
Ricardooo #3434 üzenetére
Nokia márkabolt 5 ezer forint egyszer ráteszik a magyart és utánna így is marad minden frissítésnél.Vagy ha van valaki aki megcsinálja neked most,de ha nem megfelelő akkor a következő Belle frissítésnél újra vissza ugrik.Mondanám hogy hozd el de látom pesti vagy,amúgy szivesen meg csinálnám neked se ingyen se pénzért.Otthon te ezt nem tudod meg csinálni.
-
Omaga96
csendes tag
válasz
Ricardooo #3249 üzenetére
Szia.
Na ez elég gáz. Én ugyanigy jártam decemberben. Nem tudtam semmit tenni vele. Bevittem szervizbe, és kb. egy óra mulva mehettem vissza érte. Ujrahuzták a teljes szoftvert. Hazajöttem, minden ok. De nyafogott a frissítésért, igy frissitettem a navit is. Ujra előjött ez a hiba. Harmadik próbálkozásra lett jó. Azota nem frissítem a Navi programot. Gondolom te is ezt tetted mielőtt előjött volna ez a hiba. Irány a szervíz, mert ez szoftver hiba.
-
karldergroße
senior tag
válasz
Ricardooo #3223 üzenetére
Szerintem semmiképpen nem éri meg a gányolt belle-t feltenni, ha az annát bejárattad és hibátlanul működik. Egyrészt ki tudja, milyen ez a verzió, másrészt a belle maga nem sokkal jobb, mint az anna, inkább a külső megjelenésben hoz újat (pl. Kezdőképernyők, stb.), de igazából nem váltja meg a világot.
-
szp1
addikt
válasz
Ricardooo #3219 üzenetére
Nekem fent van a CB téma több hete és tényleg kb 30%-al nőtt az üzemidő. Ez most nem reklám, hanem tény. Persze változatlan használati jellemzők mellett.
A fizetősben azt hiszem külön ikonkészlet is van....
Szerintem egy csomó felesleges keret és sallang eltüntetése a titok nyitja. Persze ez csak AMOLED kijelzőnél hozza a tutit, hiszen ahol kell a háttérvilágítás ott édesmindegy ( LCD ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest