- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
válasz
old rocker #3656 üzenetére
Van fenn Lumia/WP7 demo is...
-
Pierre75
senior tag
válasz
old rocker #3652 üzenetére
Én is hezitálok a váltás kapcsán. Jelenleg elvagyok, nem szívesen bolygatnám a rendszert.
Viszont abban tudna vki segíteni, hogy vhol olvastam, beállítható a telefonbeszélgetés felvételének indítása a hangerőgombok közti funkciógombbal de az nekem csak hosszú nyomás után várja a hangutasítást. Néztem a beállításokat, de nem találtam erre vonatkozó részt. Külön sw kell hozzá vagy vmi elkerülte a figyelmemet? Hogyan oldják meg az olvtársak?
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3650 üzenetére
Mit is szeretnél pontosan végre hajtani?
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3633 üzenetére
telefonról egyből netre?vagy pc hez?My Nokia ott meg leled
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3629 üzenetére
Na kérlek szépen az van amit tegnap én magamtól is ki találtam.
Febr.7.én kapták meg a Nokiától,a teszt csoport tesztelik és a héten vagy jövőhét elején van kint.Belerakják a tidididí induló szoftot és egyéb semmirevó dolgaikat és jön.
2 hét szokott lenni azért is írtam neked tegnap,de konkrétumot még nem tudnak. -
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3629 üzenetére
Amit nem tudok pontosan soha nem írom ki.Tájékoztató jellegű adat de talán péntekig meg van.Holnap délelőtt ki írom ha leszel.
-
attisx
addikt
válasz
old rocker #3618 üzenetére
A ClearBlack miatt ne aggódj, az van Béla edisönbe' is. IMHO sokkal jobban néz ki, mint Annán...
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3618 üzenetére
Végülis ha szereted és gond nélkűl üzemel,már pedig len úgy szokott akkor hagyd.Viszont a térkép frissítések is később csak bellével fognak tökéletesen működni.Ezt is ma tudtam meg.
-
Ricardooo
tag
válasz
old rocker #3577 üzenetére
Neked meg annyit szeretnék írni erre az intelligencia szintre,hogy értem én a poént,csak tudod van egy olyan eszköz mint a SMILEY, és ez nagyon hasznos mert ki tudod magad fejezni monitoron keresztül is.
Ajánlom figyelmedbe használd.
Aki nem gondolat olvasó az sajnos nem fogja érteni a poénodat mindenféle jelzés nélkül. -
Dhampir
félisten
válasz
old rocker #3574 üzenetére
Jobb az E6-nál vagy az E7-nél?
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3558 üzenetére
Előfordúl néha az emberrel hogy félre olvas,illetve ért valamit.
Szerintem ez pillanatnyi iged állapot kérdése és Ricardooo barátunk mint hogy írta is szivesen földhöz vágta volna akkor a készüléket ha nem vette volna sok jó magyar forintért.
Tehát éppen annyira volt boldog mint akinek a zsebébe szartak -
Ricardooo
tag
válasz
old rocker #3524 üzenetére
Köszönöm a pozitív hozzá állást,de téged amúgy se kértelek volna meg.
ennyi. -
Ricardooo
tag
válasz
old rocker #3521 üzenetére
És aki nem boltba vette?
Én most biztos nem adok ki több ezret....
Biztos van itt olyan emberke aki megtudná csinálni nekem egy sörért -
dave_gahan
aktív tag
válasz
old rocker #3380 üzenetére
Én is így vagyok ezzel... A brightness control kb. uazt tudja, mint a Belle új feature-e, a 3 kezdőképernyő éppen elég, a gyorsasága elmegy, wifi, Térképek, stb. minden pöpecül működik. A menübe való összeömlesztés nem túl szimpi. Kicsit tartok tőle, h vmi elbarmolódik, de ugyanakkor kíváncsi is vagyok a Belle-re, eddig sem szerettem lemaradni a frissítésekkel. Egyelőre még elolvasom a további tapasztalatokat, aztán meglátom.
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3399 üzenetére
Csak azt nem értem ha bezárta a romániai gyárat akkor minek kell innen is elbocsájtani az embereket.Ők is át akarnak állni a kínai munkaerőre vagy mi?
-
kircso13
senior tag
válasz
old rocker #3399 üzenetére
Nem lepődtem meg ezen, kíváncsi leszek mikor kapom meg az A4 es "audit"
-
Pierre75
senior tag
válasz
old rocker #3347 üzenetére
Írták vhol, hogy nekünk legalább plusz 2 hét, mert a Tré még belepiszkál.
-
gelbelex
őstag
válasz
old rocker #3302 üzenetére
-
kp78
addikt
válasz
old rocker #3302 üzenetére
Formában vagy látom
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3218 üzenetére
Hát igen,nem véletlen nem adta el én sem a C7-et.Handy taskam progit én is használom,habár a bellével még kicsit rafinált a dolog.A setting bar a bellén már gyárilag rajta van,lecsúsztatásával én is bármit be tudok állítani,és feltolom és kész.Nem tudom gondolkodom hogy lehet hogy meghagyom a 700-at én is.Majd meglátjuk nehéz ügy.
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3194 üzenetére
Ezt mondom éni hogy nekem se volt egyikel sem semmi gondom ilyen téren,sőt sokszor inkább sűrűn tapadtak volna a nethez egy két alkalmazás miatt.
-
kp78
addikt
válasz
old rocker #3169 üzenetére
Communicator már nekem is van a 22-es szofttal, így az a korábbival jött.
Mintha Shazam is lett volna, csak letöröltem.
Szó mi szó, semmi eget rengető nem hiányzik a 25-tel. -
Dhampir
félisten
válasz
old rocker #3130 üzenetére
Neked és szp1-nek is köszönöm a válaszotokat, ez sajnálatos.
-
kp78
addikt
válasz
old rocker #3117 üzenetére
Viszont Neked is, és minden fórumozónak!
-
kircso13
senior tag
válasz
old rocker #3097 üzenetére
nem dual simet keres
-
dewil666
őstag
válasz
old rocker #3097 üzenetére
Ez teljesen értelmetlen amit írtál!
-
_voodoo_
tag
válasz
old rocker #3048 üzenetére
Esetleg tudtok megbízható szervizet, ahol mondjuk nem lesz tele ujjlenyomattal meg porral a kijelző? (t-s a teló, garis) Vidéken vettem, de ide nem szívesen vinném be...
-
attisx
addikt
válasz
old rocker #3038 üzenetére
-
attisx
addikt
válasz
old rocker #3029 üzenetére
A félreértéseket elkerülendő: Kijelentem, hogy az Öreg Rokker nevezetű egyén saját ötlettől vezérelve, ingyen és bérmentve teszi, azt amit tesz. Tőlem semmilyen ez írányú felkérést, utasítást nem kapott...
-
attisx
addikt
válasz
old rocker #3017 üzenetére
"a tvvideó és a video lejátszásnak tudnál eltérő ikont?"
Utánanézek...
-
attisx
addikt
válasz
old rocker #3013 üzenetére
Egyszerű a képlet: AMOLED + sok-sok fekete felület = alacsony fogyasztás...
BTW, gondolkodom rajta, hogy az ikon készlet terén is végre hajtok majd némi "megszorítást": [link]
-
Daffni2
addikt
válasz
old rocker #3013 üzenetére
Tud a srác na!
-
attisx
addikt
válasz
old rocker #2984 üzenetére
Öreg Rokker & TaylorPro
-
user01
aktív tag
válasz
old rocker #2967 üzenetére
...megcsináltam a felkínált űberf@sza térkép frissítést...
...észrevettem, hiába lépek ki belőle, a handy taskman futó alkalmazásnak látja. Bezárni nem tudja...Az ActiveFile filemanager be tudja zárni..., legalábbis N8-on..
-
kp78
addikt
válasz
old rocker #2961 üzenetére
Nyilván akkor Neked nagyon hasznos program.
Naptárban én is szorgalmasan írom a teendőim, amik alatt viszont nem gond ha megszólal.
De ha tényleg frankón szinkronizálva megy a naptári teendőkkel, akkor jó program. -
kp78
addikt
válasz
old rocker #2959 üzenetére
Nekem nincs szükségem rá, hiszen mindig máskor kell némítanom, nem tudom előre programozni. Két érintés a képernyőn nekem belefér, ha némaüzem kell.
Este meg lefekvés előtt benyomom a psszt! névre keresztelt üzemmódot, amiben csak az adott csoport hívásai jönnek be, és kész. -
dave_gahan
aktív tag
válasz
old rocker #2737 üzenetére
Kipróbáltam a Pocket Sensor-t, de sajnos számomra csalódás. Landscape módban ugyanis nem működik, hogy ha vki két kézzel fogja a telefont (pl. ír vmit qwerty-n), akkor - jogosan - ne sötétedjen el a kijelző, hiszen ilyenkor könnyen takarásban lehet az érzékelő.
Igen ám, de én bal kezes létemre mindig jobb kézben fogom a telefont, s jobb hüvelykujjal nyomkodom, vagy jobb kézzel csak fogom és bal mutatóujjal bökdösöm (csupán telefonáláskor veszem át bal kézbe és emelem a bal fülemhez). A lényeg, hogy ebből kifolyólag a telefont mindig jobb zsebbe rakom, de ezen mozdulat közben a kijelző mindig átvált fekvő módba és mire a zsebemhez ér a készülék, már inaktiválódik a Pocket Sensor.
Vagyis amire kitalálták (ne kelljen mindig a billentyűzár csúszkát használni) arra nálam nem használható... 1 rugó az ablakban... -
Joe bácsi
őstag
válasz
old rocker #2920 üzenetére
Nekem az E52-vel sem volt bajom hangzásban.
-
Tyren
aktív tag
válasz
old rocker #2912 üzenetére
Jó kérdés, hogy ezt miért nem reklámozták, de lehet, hogy talán jobban akarták hangsúlyozni az N8 előnyeit.
Minden esetre a mobil világ egyik legnagyobb találmánya a Gorilla Glass. Nekem enélkül már nem is kéne teló. -
attisx
addikt
válasz
old rocker #2905 üzenetére
"se a telefon specifikációja nem tesz említést."
Tesz az, csak jó helyen kell nézni: [link]
-
Daffni2
addikt
válasz
old rocker #2895 üzenetére
-
szaki04
senior tag
válasz
old rocker #2897 üzenetére
pedig csatlakozik... én sem értem ezt.
-
kp78
addikt
válasz
old rocker #2887 üzenetére
Nekem most a Steel black classic dflt van beállítva.
Nagyon tetszik, hogy a főképernyőn nincsenek "szövegdobozok", és átlátszó minden. -
Georgie1224
tag
válasz
old rocker #2884 üzenetére
Megoszthatnád, hogy mi a neve, hogy esetleg más is megnézze
.
-
attisx
addikt
válasz
old rocker #2881 üzenetére
Előfordulhat...
-
Tyren
aktív tag
válasz
old rocker #2874 üzenetére
attisx és old rocker:
Köszönöm, de ezek azok, amik nekem nem működtek. A sima felülírás nem oldotta meg a problémát, akármivel is írtam felül.
Csak az működött, ha a linkelt verzión lévő dolgokat előtte egyesével törölgettem. De most úgy néz ki, hogy jó. -
Tyren
aktív tag
válasz
old rocker #2869 üzenetére
Okay, én most térkép nélkül vagyok. Néha el tudnám küldeni Nokiáékat a jó... Nem azért csengettem ki sok10ezerFt-ot ezért a telefonért, hogy nézegessem az asztalon. Ha nem tudják azt a ******** frissítést letesztelni, akkor inkább ne adnának ki semmit.
Ennyire nem lehetnek kétbalkezes egy banda.
Tud valaki megoldást erre a térképes mókára? Feltelepítettem a betalabs-os térképszoftvert, de azzal is ugyanaz a helyzet. "Maps: Feature not supported". Rátoltam egy térképet a Nokia Suite-val. Az sem segített. Rákeresve a problémára annyit találtam, hogy másnak is van és a Nokia azt üzeni hogy majd javítják. Remélem a Belle-vel együtt fog jönni a javítás, valamikor 2050 táján. -
Tyren
aktív tag
válasz
old rocker #2869 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy azt hogyan is kell? Mert én ha megkeresem az Ovi Maps-et, akkor csak azt ajánlja fel, hogy program indítása, vagy vélemény írása. Hol tudom letölteni hozzá a térképeket?
Ha Nokia Suite-tal megnyitom a térképek fület, akkor meg kiírja, hogy valami baj van, indítsam újra a gépet, vagy telepítsem fel a legújabb szoftvert. Mindkettő megvolt, semmi javulás.
Külföldön vagyok, ez így nem igazán vicces, mert itt még szervízbe sem tudom/akarom elvinni. Nem is tudom, hogy itt van-e rá garancia.... -
Szemi88
tag
válasz
old rocker #2842 üzenetére
Letöltöttem a programot apumnak! Határozottan megérte! Most már szereti használni a C7-et mert eddig az volt a baj, hogy kicsik a betűk.
-
Szemi88
tag
válasz
old rocker #2838 üzenetére
Szia!
Ez a progi (Font Magnifier) melyik betűket növeli? Pl nevek, sms szövege, menü szövege?
Köszönöm válaszod!
Ha ezeket mind akkor Apumnak meg fogja érni az 1000 ft!
Üdv: Gábor
-
zzola
titán
válasz
old rocker #2825 üzenetére
HA Te mondod öregem...
-
zzola
titán
válasz
old rocker #2803 üzenetére
Ez a szlogen ismerős. Tényleg vigyázni kell vele, mert a kamerája 1 fos!
Sorry... -
Tyren
aktív tag
válasz
old rocker #2781 üzenetére
Hát Nokia szervízben nem tudom, hogy foglalkoznak-e ilyennel. Valami kamu-GSM-be, pedig félve vinném be.
-
Daffni2
addikt
válasz
old rocker #2775 üzenetére
-
Szemi88
tag
válasz
old rocker #2777 üzenetére
Esetleg az nem megoldás, hogy a product kódot átírni magyarra, és úgy újratelepíteni a szoftvert?
-
dewil666
őstag
válasz
old rocker #2772 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem jó a példád!!! Mert nem agy C1-el jöttem ebbe a fórumba(Lagzilajcsi) hanem egy C7-el (hard rockkal). Engem nem csak az érdekel mikor jelenik meg a következő album hanem mi lesz a dalszöveg
Míg Androidos telefonom volt(nem szerettem) a megfelelő fórumba írva(itt a PH-n) mindig segítettek és nem írtak ilyeneket hogy keressem meg magam, mennyek másik fórumba. Vannak akik már megtalálták amit én keresek és segítettek hogy én is 1-2-re megtaláljam.
Igazából nincs nekem bajom ezzel a fórummal sem csak azt gondoltam kicsit részletesebb. -
blueMerle
veterán
válasz
old rocker #2742 üzenetére
Ez teljesen olyan volt mint egy reklám
Amióta a Tomi mosóport használom..
-
Tyren
aktív tag
válasz
old rocker #2720 üzenetére
Még annyi, hogy szvsz a GPS nagyon húzza az akksit. Nekem kb 2 napot megy el a teló normál használat mellett (nincsen rutinom, hogy mikor töltöm, szól akkor felrakom, van hogy csak fél órára, ha nincsen több időm), de múltkor pl kirándultam egyet és reggel 8tól délután 6ig ment a navi, hát akkor azért erőteljesen merült az akksi. Kicsit féltem is, hogy nem fogja nap végéig kibírni (nem emlékszem végül mennyi maradt benne)
Csak azért írtam, mert hátha Párízsban te is használod és amiatt lehet más
-
szp1
addikt
válasz
old rocker #2710 üzenetére
10-30 perc net ( wifi + 3g, opera mobile ), telefonálás, mérges madarak 20 perc átlag naponta : így estére 50% körül van. Ha csak 2g-n használom, akkor el lehet érni a 3 napot, de az nagyon ritka.
Én naponta, este felteszem a töltőre. -
karldergroße
senior tag
válasz
naponta...
-
kp78
addikt
válasz
Nekem semmit sem változott az üzemidő Anna királynétól, előtte is két napig lihegett el, meg most is. A telefonálási szokásaim pedig nem változtak Annától. (nem izgultam rá annyira, mint VIII. Henrik
) Sok-sok hívás, némi wifi, 5-10 sms. Na jó kicsit mégis csak változott, mivel az elmúlt 3-4 napban bejött némi angry birds is
-
szp1
addikt
válasz
old rocker #2707 üzenetére
"eddig csak kártyával lehetett fizetni"
Nálam kezdettől fogva a telefonszámlához csapja a fizetnivalót ( 2010 november ).
Telenor számlás. -
Dxx
tag
válasz
old rocker #2704 üzenetére
Mindig azt írja kis keretben hogy: "Kapcs. Sikertel. Kapcs. nem érhető el"
Aztán megadom a Felhasználónév+ jelszót. Ekkor is írja a kis keretben a szokásosat Plussz még pirossal hogy:"Kapcsolati hiba miatt nem sikerült befejezni a műveletet. Próbáld újra később." -
Dxx
tag
válasz
old rocker #2702 üzenetére
Több változat volt már rajta, most ez a Nokia Store van.
Nekem az az érzésem hogy nem a wi-fit szeretné használni a belépéshez hanem valami 3g hálózatot. Nekem pedig nincs semmilyen mobilnet előfizetésem és még ráadásul le is van tiltva az e fajta net, csak a wi-fi-s működik. Nokai Store-ba pedig nem akar telefonról belépni.
De végülis nem egy katasztrófa. -
Dxx
tag
válasz
old rocker #2700 üzenetére
PC-n nincs semmi gond ott betudok lépni, telóról nem megy.
Végül is nem egy nagy érvágás. -
PietPunto
tag
válasz
old rocker #2680 üzenetére
Amúgy nem értem hogy az újabb Anna frissítéssel miért nem oldották meg a Mobil Tv ikon eltűnésének problémáját, úgy látom nemcsak nekem zavaró a hiánya. Remélem a Belle-nél nem lesz ilyen gond.
-
kp78
addikt
válasz
old rocker #2651 üzenetére
Bár nem emlékszem, hogy bármit töröltem volna
De akkor nem rakom újra, mert megint összekeveri az ikonokat nekem. -
Damage401
senior tag
válasz
old rocker #2609 üzenetére
Várj várj
Elinditom a Mobil TV alkalmazást. Következő opciót kapom:
" A TV-nézéséhez csatlakoztassa a TV-fülhallgatót, vagy keressen BTtartozékot.
Nofene akkor rossz az alkalmazás?
Várj grátisz megnyitom hogy veszek ilyen cuccot:finlandról csak a DVB-H fülest add e de hogy megtudjam venni azt már nem adja ki .Hát hát. Tudsz ajánlani valami okosat ? BT nem én gondolom hanem az alkalmazás
-
old rocker
veterán
válasz
old rocker #2609 üzenetére
tényleg, nem mintha kellene most, de nekem az anna elvitte a mobiltv ikont is.... (trémobilos készülék.) És változatlanul bosszant, hogy a naplóban a részletesben az adatforgalmat nem lehet nézni.
-
attisx
addikt
válasz
old rocker #2592 üzenetére
Így van.
-
steiner1313
csendes tag
válasz
old rocker #2560 üzenetére
Köszönöm, működik. Sajnos ezt az infót sehol se találtam.
-
válasz
old rocker #2553 üzenetére
Elvagyok vele, mondjuk amióta az iPad megvan, nem "okostelefonozok" annyit - négy dolgot csinálok vele: 1) Opera Minivel fórumozok és Google+-ozok, 2) olvasgatom a HVG-t, 3) telefonálok és 4) fényképezgetek. Ezeket az utolsó kivételével mondjuk a C7-tel azonos kvalitásban tudja, a fényképezője meg nagyon jó.
Külsőre egyébként rühellem a C7-et, nekem nagyon nem jön be. Az N8 külseje viszont a Nokiától szerintem az egyik legjobb esztétikailag (az N950 übereli csak) és minőségre is (ebben azért nem).
Egy kicsit kár a dual touch hiányáért (vö. C7), de mivel nem csinálok semmit a telefonnal, már nem akkora érvágás.
Mondjuk Annával inkább csak megtűrjük egymást, a Belle viszont már a kileakelt változatban is nagyon sokat dob rajta.
-
zzola
titán
válasz
old rocker #2544 üzenetére
Én manapság Phoenix-el frissítettem...
-
Tyren
aktív tag
válasz
old rocker #2544 üzenetére
Gratulálok, hogy megjavult.
Ez a RAMblow miben jobb, mint az alap task manager? Érzehetően gyorsul? Mert én eddig nemigen kaptam "nincs elég memória" üzeneteket.Más:
A beépített fényképezőgép programmal az a bajom hogy mindig mikor bekapcsolom, akkor automatán van a vaku és szinte mindig használni akarja, de én meg nem, szóval előtte ki kell kapcsolni, de a következő indításnál megint be lesz kapcsolva. ezzel lehet együtt élni, de tud valaki rá megoldást?
Kipróbáltam egy ShutterPro Lite nevű fényképező programot, de rémes. Bár megjegyzi, hogy kikapcsolom a vakut, de lassú, hibaüzenetet dobál és rossz a képminőség.Néha jó lenne lefényképezni 1-1 lapot, amin írás van, de ha fényképezőgéppel csinálom, akkor azt nem lehet elolvasni. Ha valami direkt scannelésre való progit használnék és nem a beépített kamera programot, akkor az javítana az eredményen? Esetleg javaslat?
-
Sifre
senior tag
válasz
old rocker #2500 üzenetére
Kérlek értsd meg, hogy TaylorPro nem amiatt dobta le a szíjat, hogy nem megy csukott szemmel + félkézzel a frissítés (nekem sem), hanem mert nem érted meg hogy a Phoenixes frissítéshez NEM kell internet és pontosan olyan eredményt ad, mintha a Hivatalos Hozzáértő Szent Nokia Care-ben csinálták volna.
-
tzatzikiii
tag
válasz
old rocker #2500 üzenetére
Ohatatlan.
Engem nemem es korom miatt neznek mindig mindenhol hulyebbnek, pedig eldicsekedhetnek frissen szerzett dr-emmel, oszt' hagyom inkabb a rossebbe.
De ez erosen off. Viszont tenyleg tanusitani tudom, hogy korultekinto advanced usereknek is gondjuk lehet az Ovisuite-os frissitessel, nekem is Qo es Adobe banta (pedig _tenyleg_ letoltottem a 2/2-t...), nehez volt, sokat szarakodtam, es igy se tokeletes. Mondjuk en mar megszerettem az Annat, de nem ad annyi pluszt egyelore, mint amennyi bosszusagot eleinte okozott. Varom a (T-s?) bugfixet, no meg a Belle-t.
-
oceanearth
őstag
válasz
old rocker #2494 üzenetére
Álljatok már le óvodások. Ha nem vettétek volna észre TayloPro 1000x többet tett ebben a témában, mint ti valaha fogtok. Ti folyamatosan a hülyeségeitekkel nyavalyogtok míg ő valóban segít. Ahelyett, hogy baromságokat írnátok és baszogatnátok, megnézhetnétek a honlapját, ahol számos kérdésre választ ad. Leírja, hogy lehet otthon szoftvert frissíteni meg a telefont "okosítani". Ahelyett, hogy pont őt oltanátok le, aki valóban ért hozzá, inkább nézzetek magatokba és maradjatok csöndbe. Pont az ilyen 2 diplomás emberek miatt tart itt az ország, akik azt hiszik, hogy ők szarták a spanyol viaszt és 2 diplomával még szoftvert frissíteni sem tudnak... Persze ők nem hülyék, a telefon a szar, meg minden más, ők soha nem hibáznak, ők az istenek.
Nem azokat kéne baszogatnod, akik tényleg segítenek egy témában és valóban hozzáértők... -
TaylorPro
addikt
válasz
old rocker #2490 üzenetére
Hülyékkel nem vitatkozom mert legyőznek a rutinjukkal! Az offolást meg jó lenne ha abbahagynád.
-
TaylorPro
addikt
válasz
old rocker #2488 üzenetére
Nem unod még a nyekergést és az offolást? Szerintem egy okos telefon nem neked való. Plusz nem kellene mindent elhinni amit a szervizben mondanak. Például, szerver kimaradás miatt frissítés közben elszállhat a teló. Baromság! Addig el sem kezdi a flasht amíg le nem töltött minden fájlt. Az a baj hogy a szervizben is annyit értenek a Symbianhoz mint te. A másik dolog. Frissítés után tilos a fájlokat és a beállításokat vissza menteni mert megborítja a rendszert! Flashelni meg Phoenixel kell, ennyi.
-
sunone
aktív tag
válasz
old rocker #2480 üzenetére
én egy belvárosi nokia care-ben akartam újrahúzatni a szoftvert, de csak több napos határidővel vállalták.
kőkorszak. -
PietPunto
tag
válasz
old rocker #2480 üzenetére
Én amikor legutóbb voltan a Nokia szervizben akkor nem mondták hogy gáz lenne ha otthon frissítem. Mondjuk az 5630-asom kb 2 havonta frissítettem
ezt közölte is a srác hogy látja hogy igazán naprakészen tartom a firmware-t. Mindenesetre biztos vagyok benne hogy az Anna-nak kijön 1-2 hónapon belül a frissítése, ami megold sok mindent.
-
karldergroße
senior tag
válasz
old rocker #2474 üzenetére
A naplóban valóban eltűntek az adatforgalom egyenkénti feljegyzései, viszont az összesítettet mindig mutatja a napló adatszámláló részében, én mindig ott szoktam megnézni, hol tartok.
-
szp1
addikt
válasz
old rocker #2474 üzenetére
Valószínűleg így van, mert a telenoros telón az összes alkalmazás és funkció érintetlen és működik az Anna frissítés után. Az adatszámláló is.
-
Tyren
aktív tag
válasz
old rocker #2471 üzenetére
Hát az enyém ahogy elnéztem méri az adatforgalmat. Ezek szerint ez is csak T-s telón van?
Amúgy:
"milyen "okostelefon" az, amelyiken nem lehet az adatforgalom mennyiségét nyomon követni?"
Tudtommal az androidban nincsen beépített adatforgalom mérő. Szóval csak mi vagyunk hozzászokva a jóhoz. -
PietPunto
tag
válasz
old rocker #2460 üzenetére
Hirtelen csodálkoztam rajta hogy a napló beállításoknál mire is gondolsz ezzel kapcsolatban. De most nézem hogy Anna drága nálam sem naplózza le az adatkommunikációs forgalmat. Gondolom ezt is egy újabb szoftverfrissítéssel orvosolni fogják. És ahogy már másoknál is nálam is eltűnt 1-2 T-Mobile-os ikon, számszerint 3.
-
oceanearth
őstag
válasz
old rocker #2460 üzenetére
Nem tudja valaki, hogy saccperkábé a netrádió mennyire eszi az adatforgalmat?? Egy átmulatott éjszaka után egyszer csak kapok a tré-től egy sms-t, hogy az adatforgalmam elérte a csomagban foglalt 80%-át, ami elvileg 800mb. Aztán kezdett derengeni, hogy mintha éjjel netrádióztunk volna a telómról és kinyomtuk hifire. De fogalmam sincs, hogy mennyit használhattuk :S
-
Daffni2
addikt
válasz
old rocker #2456 üzenetére
Abban igazad van,hogy nem figyelmeztetnek sehol.
A biztonsági mentésnél külön be lehet állítani mit mentsen, többek között a beállítások mentését is. -
kp78
addikt
válasz
old rocker #2457 üzenetére
Isten ments, hogy a T-t hibáztassam bármiért is
Az imént dobott fel a szoftverfrissítő egy Áruház frissítést.
-
kp78
addikt
válasz
old rocker #2443 üzenetére
Nem szeretném védeni a Nokiát, de ahogy olvastam az N8 és C7 topicot, főleg a T-s felhasználók szívnak. Ez részben lehet a Nokia hibája, de a T-s módosítások is bekavarhatnak. Tiéd milyen telefon?
-
Tyren
aktív tag
válasz
old rocker #2433 üzenetére
Nem tudom, hogy neked mi okozhatott ekkora problémát.
Nekem is voltak kisebb döccenők, de mondjuk a legsúlyosabb az volt, hogy eltűnt az eddig használt témám. Aztán pár nap alatt bekalibráltam (mármint folyamatosan, mindig kicsit) a készüléket és most szerintem gyorsabb, mint az Anna előtt.
Nem, mondom, hogy jobb lett a teló, de rosszabb sem. -
oceanearth
őstag
válasz
old rocker #2433 üzenetére
Sajnos régi szoftot még Phoenixel sem tudsz visszarakni. Én úgy tudom, hogy downgradelni csak szervízben tudnak.
-
Daffni2
addikt
válasz
old rocker #2431 üzenetére
Biztonsági mentés-Visszaállítás
-
kp78
addikt
válasz
old rocker #2405 üzenetére
Szerintem logikátlan is, és választ sem kaptam, hogy melyik gyártó tudja is ezt
Ezért kár sz@rozni a Nokiát.
Lassan úgy lesz a Nokia, mint a nyuszika: van rajt sapka, nincs rajt sapka... -
sunone
aktív tag
válasz
old rocker #2403 üzenetére
sms-t kellett emailre atkuldeni, de csak atmasolassal, szerkesztessel ment el, ha egybol kuldeni akartam, csodaszep de hasznalhatatlan multimedia uzenetet eroltette a keszulek.
Boff.
(elnezest azoktol akik nem irc-n szocializalodtak vagy gyorsabban irnak ekezettel mint anelkul a C7-esrol. ) -
Najz
tag
válasz
old rocker #2250 üzenetére
értem!
akkor inkább a használt piac lesz ha úgy döntök mondjuk 50 60ért már galaxy s-t is lehet kapni ami azért klasszisokkal jobb szerintem -
Apolloop
csendes tag
válasz
old rocker #2250 üzenetére
ha esetleg arra vetemednél, használat lehet kapni 40.ért... am a független tényleg olyan 60 fele mozog.
-
karldergroße
senior tag
válasz
old rocker #2213 üzenetére
Természetesen nem arra gondoltam, hogy garanciában kicserélik nekem az előlapot. Sokkal inkább azt szerettem volna megtudni, hol kell elvégeztetni ahhoz ezt a műveletet, hogy a garancia ne sérüljön (természetesen pénzért.) Tippek esetleg, hol lehet Nokia C7-es előlapot (keretet) venni?
-
kp78
addikt
válasz
old rocker #2196 üzenetére
Azért az E52 sem egy dslr, nem?
Sajnos nem tudom, mi kéne a Nokiának, hogy rájöjjön, hogy igenis kell az embereknek a fókuszos kamera.
E7-be is képesek voltak beletenni ezt az EDOF f@st, pedig az mondhatjuk, hogy zászlóshajója a Nokiának.
Amúgy távolra valóban nem rossz, de közelre semmire sem való.
N8-ról nekem hiányoznak a fizikai hívásfogadó gombok, ezért lett C7.
Amúgy teljesen elégedett vagyok vele, csak ez az egy hiányossága van számomra. -
attisx
addikt
válasz
old rocker #2194 üzenetére
Csak vigyázz vele, mert a C7 is qrvajó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest