- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
"baromi nehéz neked úgy igazat adni, hogy a stílusod finoman szólva is útszéli."
Baromi nehez egy vicceskedo, alulinformalt, tobbszorosen elfogult szerkesztot nem utszeli stilusban kritizalni...
"A linkelt hír mai, korábban a Symbian teljes kivezetéséről volt szó, azóta ez finomodott."
Olvasni luxus, mint mondtam tobb honapja tudott, egy mobilportal foszerkesztojekent ilyen hirt figyelmen kivul hagyni tobb honapon keresztul es valotlan dolgokat allitani, tobb mint amatorseg. Azert linkeltem mai hirt, hogy eszrevedd tobbszorosen cafoltak teged... raadasul meg friss infoval is.
"Ettől még kissé eufémisztikus a Symbian rendszert bárhol is fényezni, mert jelenleg masszívan le van maradva, addig biztosan, amíg a pár napja bejelentett telefonok nem lesznek kaphatóak."
A rendszert nem fenyeztem parbeszedunkben ( felesleges is errol beszelni, mert elfogultak vagyunk a temaval kapcsolatban )... maradjunk a temanal.
"Másrészt írtam már, nem kötelező itt legyél, és ha nem veszel vissza a stílusodból, akkor ezen könnyű szívvel segítek is."
Nem miattad vagyok itt elhiheted ( kind es Dante cikkeit olvasom foleg ok rendesen irnak tanulhatnal toluk, a triumviratus irasai minosithetetlen Bravo magazin szintu szenny ) , es ha azert raksz ki mert kritizallak ( beismerten jogosan ), az megintcsak teged minosit. En egy olvaso vagyok akibol elsz, ha kirakod az olvasot mert kifogasolja a munkad az eleg szerencsetlen tortenet, nem gondolod?
-
drzsoo1
aktív tag
Az azért még viccesebb, hogy 2016-ig prognosztizálnak. Mégis, hogy gondolkodhatnak ilyen naivan? Vagy csak minket néznek hülyének? Kedves Nokia, lehet hogy addigra csak egy leányvállalat leszel mikrofosnál, ís nem is nokiának fognak hívni! mikrofos csinál egy platformot jövőre a nokia fapadosoknak és beleintegrálja a wp8 ba. Az 5 évvel ezelőtti telefonokra már mint múzeális tárgyakra gondolunk, nincsen üzlet ezeknek aterméktámogatásában. A hír is csak arról szólt, hogy a Microsoft komponensek jobban fussanak symbianon, nem arról hogy a két platformot közelebb hozzák egymáshoz. A microsoft integrációnak üzleti. fronton van jelentősége, de arra ott lesz a WP7 Nokia vonal. Kedves misály, ennek a hírnek ezért nulla az információértéke a symbian életciklus szempontjából.
-
=Mentor=
őstag
Legjobb védekezés a támadás
Azt hiszem túlzás nélkül állíthatom, hogy általában tényekkel és érvekkel támasztom alá a mondandóm, ha neked ez tollkordás, ám legyen...
Maga a készülék természetesen nem tökéletes, de egy kétkártyás, ebben a kategóriában nagynak számító érintőkijelzős mobilért ne legyen már sok hoszonakárhányezer forint (mert ennyi lesz rövid időn belül). Az anyaga amúgy nem gagyi műanyag és tartalmaz fémet is.
Azzal van itt a legnagyobb baj, hogy ha valaki rákeres erre a készülékre és elolvassa tesztet, az lesz az első gondolta minek vennék meg egy rakás sz@rt...
-
Misály
addikt
~3 honapja honapja volt egy interju Elop urral az accenture-os kiszervezes kapcsan hogy 2016-ig biztosan tartani fog a fejlesztes. Szerintem ez annyira nem kicsi hir hogy csak ugy elnezzunk felette, foleg egy piacvezeto "szak"lap-nal. Meg jo hogy faszan felretajekoztatjatok a jonepet...
Ulj le egyes.
-
sanyci
senior tag
Én arra gondoltam, ha a kompatibilitási listában van BÁRMILYEN microUSB töltő, vagy pl. régi 3,5mm-microUSB adapter, akkor mennie kéne MINDEN/BÁRMILYEN microUSB-s töltővel, a fent jelzett korlátokkal (majdnem teli akksi, HUB, stb.)
Pl. soakn mondják az S^3-as telókra, hogy nem lehet őket microUSB-ről tölteni, pedig csak arról szól a dolog, hogy ha szinkronizálásra, vagy MassStorage-re rádugod a gépre, és még szinte teli az akksi, akkor nem kezd el tölteni, mert várható, hogy hamar lehúzod, amint végeztél a szinkronnal/másolással. De ha már porzik az akksi, akkor mindenképp tölteni kezd.
De egyes HTC-k is így viselkednek, bár ott mág fennál az is, hogy 650-800mAh óra alatt az Android-os kürtyük észre se veszik, hogy töltőn vannak, míg a Symbianos már 350mAh-tól tölt, ha "éhes"...
DE ha már él az EU szabvány, de a Nokia figyelmen kívül hagyná, az azért elég gáz lenne!
-
Misály
addikt
Majd ha Neo gyart oprendszert akkor nem foglak ( habar az elcsepelt poenjaid miatt igy is nehez
)
Rusi: sokadjara irom le de ugy latszik a logika nem erossege a kozossegnek, araknak hivatalos gyartoi arakat nezzuk, az hogy a szurkeimportos pincegsm mit mond itthon, az nem szamit ( mivel tobbek kozt nem ide szantak a keszuleket, meg lokalizacio sincs elvegre ) es tortenetesen a samsung es a nokia emlitett ket keszuleke kozott 1500 rupia ( 6500 huf ) van a celpiacon... erdekes modon a 400k-s iphone-nal ezt valahogy figyelembe lehetett venni...
sanyci: a telefont nem europaba szantak...
-
sanyci
senior tag
sajnos a gyári kompatibilitási lista nem elérhető, így - amíg nem kerül egy a kezembe - nem tudok jobban utána nézni...
Viszont, ha nem tölt microUSB-ről, akkor épp ideje feljelenteni a Nokiát az EU illetékes hatóságainál, mert 2011. január 01-től kötelező, vagy még tart a türelmi idő???
-
Misály
addikt
Tortenetesen megneztem az egykartyas verzio videobemutatojat majd elolvastam a tesztet, nem kis kulonbseg van hangnemben... pedig a keszulek nem valtozott semmit.
Arrol nem is beszelve hogy hogyan vegyek komolyan ( objektivnek ) egy embert aki android logoval hasonlit a forumban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest