- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
válasz
Káosz Kölyök #113 üzenetére
"én csak telefonálni akarok gyorsan és sokat! Ennyi!"
Remek.
Akkor mi a fenének olvasol telefonteszteket?
Veszel egy Nokia 6310i-t,vagy egy Motorola V3-at oszt jónapot',nem kell innováció,nem kellenek megapixelek,touch & type,millió színárnyalat,nem kell semmi,telefon,csörög,felveszed,beszélsz, lerakod,ennyi.
De ha követed a fejlesztéseket,az új készülékeket,ha figyeled mit tesznek a vásárlók elé,akkor ne csodálkozz hogy úton,útfélen a sárba döngölik a Nokiát,és ebben semmi csodálkozni való nincs.
Mert lássuk csak,az S40 oké,nekem is volt 6500 slide,6700 classic,imádtam őket,rengeteget eladtak belőlük.
És?
Most hol vannak ezek a nagymenők?
A hülye Symbiant kellett rátolni a 6500 slide utódjára,nem is kellett a kutyának sem,a 6700 meg egyszerűen megszűnt,kész,vége,elfelejtették az utódot.
Csinál ilyet normális gyártó?
És közben fossák ki ezeket a gyenge,lassú,műanyag szarokat,horror áron (bakker,2 mp kamera,meg 65K színárnyalat 2011 ben 32 ezerért?...no comment)
Az meg hogy vettél életedben 3 alap kategóriás droidot,amik persze hogy lassúak voltak,és azt hiszed láttál már mindent,nos ez kissé röhejes,egy SGS plus 80 ezerért-úgy agyonveri a legújabb 100 ezres Nokiát is (mondjuk az E7-est)mint a szart,és akkor az SGS2-t ne is említsük,ha csak életedben egyszer kipróbálod,MINDEN amit előtte használtál csiga lassú fosnak fog tűnni,ezt garantálhatom.
Azt mondod hypeolják az IOst,a BB-t meg a Droidot?
Azért haver,mert ezeket veszik a népek,ezek csinálnak stexet a befektetőknek,ez hozza a nagy profitot,nem a szutyok kategória,hanem a nagy vasak,nézd meg az Apple-t,egyetlen készülékkel úgy odavágott a teljes okostelefon piacnak hogy abba beleremegett a világ,a nagy Nokia a mai napig rezonál a jobb horogtól amit a Symbiannak adtak,és ha így haladnak mennek is a levesbe,a mikrofos megveszi az egész bagázst,lesz saját telefon márkájuk a fasza WP7-el,az S40 jó lesz a harmadik világnak,a Symbian meg kuka.Azért rohadt dolog egy bizonyos márkáért rajongani,mert ha kedvencünk szarik értékelhető készülékeket gyártani,amit a profitadatok,illetve maga a piaci részesedésük is egyértelműen jeleznek,akkor is muszáj erőltetni a hülye "nem is igaz,a Nokia a király" tipusú bullshitet,ami tíz évesek közt nem olyan gáz,de bizonyos kor felett nagyon is ciki.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Káosz Kölyök #120 üzenetére
Mármint akik még mindíg a "piacvezető" gyártó termékeit vásárolják, azokra "Hülyékre" gondoltál?
Egyébként totál nem értelek. Kicsit begőzöltél. Adott egy zárt platformmal rendelkező telefon, amely arra amire kitalálták, nem teljesít megfelelően. Ha csak a telefonálást és üzenetközvetítést nézzük, már ott is elbukott. (ld. email, mellesleg a 6303i céges telefonok email kliense dettó ugyanilyen szar). Emellett hardver, összeszerelési hiányosságok is vannak. Amire kitalálták, arra ez így pont nem alkalmas, ráadásul még aránytalanul drága is.
Az ennyi pénzért okosat is lehet venni kérdés pedig nálad annyit jelent, hogy az okosat következetesen nem lehet telefonálásra használni???!!! A nyílt platform egy plusz lehetőség, semmi több. A felhasználói funkciók többsége ugyanaz mint a zárt platformnál, és semmivel sem megy azokon gördülékenyebben mint egy okostelefonon. Ennyi pénzért igenis kapsz olyan okostelefont, ami minőségben ennél jobb, az alapfunkciókat ennél jobban nyújtja, és ez mellett akár okosítható is.
Én pl milestone-on napi kb 80 hívást bonyolítok, sokkal gördülékenyebben, mintha egy gagyi Nokiát használnék.
A piacvezető Nokia szinte mindenben alulmaradt a konkurenciához képest. Nem gyárt minőségi hardvert, a platformok gyakorlatilag az 5 évvel ezelőtti szintet nyújtják, mindehhez képest még drágák is.
-
johny dragon
aktív tag
válasz
Káosz Kölyök #126 üzenetére
Csak vigyázz, mert lehet, betiltatják addigra.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Káosz Kölyök #124 üzenetére
ó, én egyáltalán nem akarok mindenkinek okostelefont adni a kezébe. van családom, látom, hogy kinek mi kell. anyám összecsukható samsung, hugi szétcsúsztatható (a sharp gx25-öt cseréltük erre), a fater most döntött úgy, hogy iphone4, de eddig nokiás volt. a nagyanyámnál meg ott dorombol egy emporia, ahogy kell. egyébként ha a híváskezelő gombokat hiányolod, akkor azért egy wave1-et kipróbálhatsz, nagy megelégedéssel használja a barátnőm, aki 6300-ról váltott. egyébként ebben speciel egyetértünk, szerintem én minden androidos cikkemben leírom, hogy mi a büdös francért nincs rajta híváskezelő gomb. és meg lehet csinálni, lásd huawei u8500 - ami azért más okokból retek kissé. nekem nagy tepsi kéne, híváskezelő gombokkal és kicsúszó qwerty-vel. az os szinte mindegy is, a számomra fontos appok megvannak ios-en, androidon és wp7-en is. kár, hogy ilyen nincs.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Káosz Kölyök #120 üzenetére
Legyél már egy kicsit te is objektívebb. Ha egy valóban használható, jó árú, minőségi módon összeszerelt hagyományos telefont kapunk, akkor az a helyén van kezelve. Samsung C3322, mondjuk. Tudjuk értékelni azt is, hogy van, akinek az összecsukható jön be, lásd Motorola Gleam. Kicsit sarkos az a megállapítás, hogy kizárólag az okostelefonok bűvkörében élünk. Kicsit... nagyon sarkos.
Jelen esetben egy viszonylag túlárazott és közepesen szar Nokiáról van szó. Amelynek nyilván lehetnek olyan tulajdonságai, ami miatt neked, vagy bárki másnak ez jön be, de nagy általánosságban erre mondhatjuk azt, hogy nem egy jó vétel.
btw: le vannak rendesen húzva a szar okostelefonok is. Most volt semmire sem jó Wave578, Alca890, SE W8... hogy csak a frisseket említsem. Kicsit röhejes, hogy van egy cikk, amivel adott esetben 2-3 ember nem ért egyet, s rögtön az jön le, hogy mi itt mind hülyék vagyunk.
-
matyi012345
őstag
válasz
,,Kösz de én csak telefonálni akarok gyorsan és sokat! Ennyi! Ez a telefon ebben nagyon is jó szemben egy takony olcsó Androidos hulladékkal."
és?! akkor vegyél meg egy 5000 FT-s telefont arra az is jó.
,,De árulja már el nekem, hogy egy olyan telefonnal mit kezd egy olyan ember akinek napközben nincs ideje kihasználni az "okos" funkciókat. Elárulom semmit, és az érintőkijelző miatt még hátráltatva is lesz"
a fejedhez nyomják a fegyvert hogy vegyél okos telefont? ha nincs időd napközbe netezni akkor szintén ottvan az 5000 FT kategória. hátráltatva leszel az érintő miatt? Halkan súgom meg, hogy ez is az
"amiben messze menően szarabb mint egy Nokia az maga a telefonálás. Egy Androidos telefonnal nem lehet gyorsan telefonálni ha elveszed a füledtől 2 - 3 másodperc mire él az érintő kijelző aztán tudod csak megnyomni a piros gombot."
3 androidos telefonom volt eddig és tapasztalatból tudom mondani hogy ez egész egyszerűen nem igazDe persze igazatok van, biztos azok a hülyék akiknek 100+ telefon megfordult a kezükben és napi szinten foglalkoznak velük. pppeeeeersze.
éljetek csak a Nokia világában
egyébként nem feltétlenül ti vagytok a hibásak, ez valami olyasmi mint ahogy az ms be betonozta magát a destop piacra anno. azóta ",,csak az ms létezik". Csak hogy az ms azóta is fejleszt és teljesít és időközönként lerak valamit az asztalra, de a Nokia nem
-
RaveForce
veterán
válasz
De árulja már el nekem, hogy egy olyan telefonnal mit kezd egy olyan ember akinek napközben nincs ideje kihasználni az "okos" funkciókat. Elárulom semmit, és az érintőkijelző miatt még hátráltatva is lesz.
az a fogalom,h célcsoport nemtudom mond-e neked vmit...
-
johny dragon
aktív tag
válasz
Káosz Kölyök #89 üzenetére
Igen, de ez nem iPhone, nem a menübe jutsz első körben...
-
johny dragon
aktív tag
válasz
Káosz Kölyök #85 üzenetére
1. A melós telefon még mindig fizikai munkához valót jelent. Szellemi munkához az okostelefon való. Ha nem töltögetsz le vele percenként fészbúk-értesítéseket, egy napig egy olcsóbb bírja.
2. És a menübe hogy jutsz be, nagyokos?
3. A megfizethető ár igaz, de az ár/érték arány... -
johny dragon
aktív tag
válasz
Káosz Kölyök #83 üzenetére
1. Egy percig sem írtam, hogy melóhoz való egy okostelefon. Azt írtam, hogy melóhoz nem 30 ezres mobil való, hanem 8 ezres. Meg leírtam, hogy ezeket nem kell naponta tölteni.
2. Ezt hogy vezérled gombokkal? Mert D-Pad az nincs rajta. -
johny dragon
aktív tag
válasz
Káosz Kölyök #69 üzenetére
Az 1 napos üzemidő egyébként nem olyan elterjedt az alsó kategóriában (30valahány ezer) lévő Droidos cuccoknál*, plusz ugye a kézméret nem a munkától függ, fizikai munkához, ahol sérülésveszély van, low-end telefont viszünk.
*Galaxy 3 két nap, LG Optimus két nap, X8 két nap, Galaxy mini 3 nap, ráadásul ez még olcsóbb is. -
rainmen
aktív tag
válasz
Nem a témához tartozik, de vezetés közben NEM veszünk fel telefont...
Se hívás fogadás se hívás kezdeményezés. Ugye? -
válasz
Izé, ne zavarjon, de ez is érintőkijelzős telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest