- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Ejnye. Nem olvasol csak írsz. Én 2 rendszert hasonlítottam össze. Az, hogy telefon típusokat is írtam, részletkérdés, E52 helyett írhattam volna akár pl. E51-et is, amit már szaré-húgyé dobnak utánad, vagy N95-öt, de mondhattam volna bármely más S60-as Nokiát. A lényeg a rendszer, a használhatóság, és a sebesség. Röhej hogy már ott tartunk, hogy 2 magos meg retek tudja milyen 3D gyorsítós telefonokat kell gyártani, csak hogy a rendszer fusson normálisan. De az akku meg marad, 1500mAh és csókolom.
Persze vannak Androidos telefonok óccsóé' is, de az meg olyan is. Még lassabb és döcögősebb, hogy az ember még jobban idegbajt kapjon. Persze akinek az kell, vegye, vigye. Mondom, én próbáltam 3 db androidos telefont (ja és a P500 végképp nem olcsóbb mint mondjuk az E52, sőt) de valahogy nekem a klasszikus, nem tapicskolós cuccok jobban bejönnek. Az S60 renszer meg jól meg van csinálva, bárki bármit is mond.
-
Káosz Kölyök
csendes tag
megfáradtam a vitába
Szerintem más az elvárás egy "okos" és egy nem okos telónál. Okos telónál fontos, hogy legyen WIFI, 3G, GPRS, lehessen vele netezgetni "fészbukolni" appolható legyen és még sok minden.
Ellenben a nem okos céltelefonoknál mint szerintem ez is a bejáratott megszokott menü rendszer a hangsúlyos a gombsor a hosszú üzemidő mert aki megveszi nem akar vele netezni nem akar vele leveleket olvasgatni és nem akar vele fészbukoln ellenben azonnal megszokott módon akarja használnii. Na most ha meggondolod ezen feladatokra már 5 évvel ezelőtt is voltak nagyon jó masinériák. Itt innovációt várni keresni felesleges. Akinek tényleg ilyen igénye van okostelefont vesz.
Itt olvastam annó egy tesztet a Motorola ZN5 telóról. Semmi extra zárt rendszer de egy jó kamera volt benne. Na pl azt a telefont most is szívesen zsebre tenném. Pedig már vagy 3 éves. De én még most is megvenném újba ha látnám.
Nekem volt Androidos masinám napi 20 - 40 hívást bonyolítok kb és nem ment valami túl jó (enyhén fogalmaztam a pokolba kívántam). Az én használatomhoz jobban igazodik egy pl olyan telefon mint ami a tesztben is szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest