- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
"baromi nehéz neked úgy igazat adni, hogy a stílusod finoman szólva is útszéli."
Baromi nehez egy vicceskedo, alulinformalt, tobbszorosen elfogult szerkesztot nem utszeli stilusban kritizalni...
"A linkelt hír mai, korábban a Symbian teljes kivezetéséről volt szó, azóta ez finomodott."
Olvasni luxus, mint mondtam tobb honapja tudott, egy mobilportal foszerkesztojekent ilyen hirt figyelmen kivul hagyni tobb honapon keresztul es valotlan dolgokat allitani, tobb mint amatorseg. Azert linkeltem mai hirt, hogy eszrevedd tobbszorosen cafoltak teged... raadasul meg friss infoval is.
"Ettől még kissé eufémisztikus a Symbian rendszert bárhol is fényezni, mert jelenleg masszívan le van maradva, addig biztosan, amíg a pár napja bejelentett telefonok nem lesznek kaphatóak."
A rendszert nem fenyeztem parbeszedunkben ( felesleges is errol beszelni, mert elfogultak vagyunk a temaval kapcsolatban )... maradjunk a temanal.
"Másrészt írtam már, nem kötelező itt legyél, és ha nem veszel vissza a stílusodból, akkor ezen könnyű szívvel segítek is."
Nem miattad vagyok itt elhiheted ( kind es Dante cikkeit olvasom foleg ok rendesen irnak tanulhatnal toluk, a triumviratus irasai minosithetetlen Bravo magazin szintu szenny ) , es ha azert raksz ki mert kritizallak ( beismerten jogosan ), az megintcsak teged minosit. En egy olvaso vagyok akibol elsz, ha kirakod az olvasot mert kifogasolja a munkad az eleg szerencsetlen tortenet, nem gondolod?
-
Misály
addikt
válasz
Arthuro_Adam #70 üzenetére
Nem erzed a mely hallgatast? Szerintem ez boven eleg...
-
Misály
addikt
válasz
MadcapLaughs #64 üzenetére
...a "legalabb" szorol meg ne is beszeljunk, a lenyeg az hogy halott rendszer amire senki nem fejleszt, csak ilyen holmi microsoftek...
-
Misály
addikt
~3 honapja honapja volt egy interju Elop urral az accenture-os kiszervezes kapcsan hogy 2016-ig biztosan tartani fog a fejlesztes. Szerintem ez annyira nem kicsi hir hogy csak ugy elnezzunk felette, foleg egy piacvezeto "szak"lap-nal. Meg jo hogy faszan felretajekoztatjatok a jonepet...
Ulj le egyes.
-
Misály
addikt
"Ez pedig gyári gari ide vagy oda, de sok"
Ebben egyetertunk. Indiaban pl 5000 rupia ami tortenetesen 21000 forint, ugy meg a talan kategoria, bar par okos ugyis elkezdi hogy azert kapsz hasznalt ZTE-t.
Bog:
"Egyébként - a tényeknél maradva - nincs arról szó, hogy a Nokia ne igyekezne. A Symbian sorozatuk is lehet versenyképes egy normális árral, október 26-án pedig hivatalosan is bemutatják a WP7 kollekciót (reméljük nem csak egy modell lesz) Londonban, ott leszek. Arról van szó, hogy az utóbbi közel egy évben nem nagyon volt komoly dobásuk az N9-et leszámítva, amit sajnos nem akarnak folytatni. Nekem most az a benyomásom, hogy épp összeszedik magukat és jövőre megint tényezők lehetnek - most nem azok, legalábbis a már piacra került és kapható modelljeik alapján."
Ebben is tokeletesen egyetertek...
scyrallus :
"Berögzült egy kép sokak fejébe, amit kialakított magáról a gyártó (sok, tényleg kitűnő készülékkel), és megszokásból meg sem nézik más gyártó készülékeit. Csak közben eltelt az idő..."
khm ... andorid = okostelefon most ez a sztereotipia el, ez ilyen
-
Misály
addikt
Majd ha Neo gyart oprendszert akkor nem foglak ( habar az elcsepelt poenjaid miatt igy is nehez
)
Rusi: sokadjara irom le de ugy latszik a logika nem erossege a kozossegnek, araknak hivatalos gyartoi arakat nezzuk, az hogy a szurkeimportos pincegsm mit mond itthon, az nem szamit ( mivel tobbek kozt nem ide szantak a keszuleket, meg lokalizacio sincs elvegre ) es tortenetesen a samsung es a nokia emlitett ket keszuleke kozott 1500 rupia ( 6500 huf ) van a celpiacon... erdekes modon a 400k-s iphone-nal ezt valahogy figyelembe lehetett venni...
sanyci: a telefont nem europaba szantak...
-
Misály
addikt
Tortenetesen megneztem az egykartyas verzio videobemutatojat majd elolvastam a tesztet, nem kis kulonbseg van hangnemben... pedig a keszulek nem valtozott semmit.
Arrol nem is beszelve hogy hogyan vegyek komolyan ( objektivnek ) egy embert aki android logoval hasonlit a forumban.
-
Misály
addikt
"Most azért nehogy hasra essek az új Symbian telóktól, egyedül az N9, ami tényleg egy komolyabb dolog, csak kár, hogy azt meg amolyan "dísznek" szánják."
Es miert a szubjektivitasodrol kell olvasni egy "szakmai" lapon ahelyett hogy mondjuk egy weblogban irogatnad ezeket? Mert ilyen hangnemben tesztet irni korulbelul a gizmodo-n lehet, azoknak meg aztan ismerjuk a hozzaertesuket. Kurvuljatok csak az kell a nepnek.
Es mielott megkoveznenek a site rajongoi, nem csak EGY adott markanal veheto eszre a troger hozzaallas...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest