- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Csak röviden:
Baromi nehez egy vicceskedo, alulinformalt, tobbszorosen elfogult szerkesztot nem utszeli stilusban kritizalni...
Másoknak általában sikerül, a hiba a te készülékedben van.
Azert linkeltem mai hirt, hogy eszrevedd tobbszorosen cafoltak teged... raadasul meg friss infoval is.
Észrevettem, reagáltam, fogalmam sincs, hogy mit akarsz még ezen túl. Tényleg.
es ha azert raksz ki mert kritizallak ( beismerten jogosan ), az megintcsak teged minosit. En egy olvaso vagyok akibol elsz, ha kirakod az olvasot mert kifogasolja a munkad az eleg szerencsetlen tortenet, nem gondolod?
Azért raklak ki, mert ez a stílus itt nem megengedett. A kritika miatt még nem raktam ki senkit, még akkor sem, ha totálisan nincs igaza (lásd: =Mentor=). Van egy pont, amit stílusban már nem tolerálunk, azt pedig pláne nem, ha idejössz fikázni úgy, hogy nemes egyszerűséggel Bravo magazinnak titulálod az írásainkat. Nem kell elolvasnod akkor.Btw: nem, nem te vagy az az olvasó, akiből élünk. Nem fizetsz a lapért, a tartalomért, idejössz, olvasol, fikázol, ennyit csinálsz. És demagóg az egész érvrendszered, alapvetően nem a kritika miatt tiltalak most ki szépen, hanem azért, mert sokadszorra minősíthetetlen módon fikkantasz.
-
Arthuro_Adam
őstag
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nekem úgy rémlik, hogy amikor legutóbb rákérdeztem a Nokiánál, azt mondták, hogy a de, ezeket a dual SIM cuccokat akarják hozni Európába is. Azóta persze lehet, hogy változott.
Egyébként - a tényeknél maradva - nincs arról szó, hogy a Nokia ne igyekezne. A Symbian sorozatuk is lehet versenyképes egy normális árral, október 26-án pedig hivatalosan is bemutatják a WP7 kollekciót (reméljük nem csak egy modell lesz) Londonban, ott leszek. Arról van szó, hogy az utóbbi közel egy évben nem nagyon volt komoly dobásuk az N9-et leszámítva, amit sajnos nem akarnak folytatni. Nekem most az a benyomásom, hogy épp összeszedik magukat és jövőre megint tényezők lehetnek - most nem azok, legalábbis a már piacra került és kapható modelljeik alapján.
-
Rusi
senior tag
Nos, az, hogy nekem épp egy olyan kép az avatarom, ami, annak kb. nulla köze van az itteni munkámhoz. Való igaz, szeretem az Android platformot, ezt sosem tagadtam, ám ez nem befolyásol a cikkírásban. Nézd meg pl. a Nokia E7, E6, Dell Venue Pro írásokat vagy épp a BlackBerry Pearl 9105-öt. Egyik sem Android, mégis mind olyan készülékek, amik jók, tetszettek és ezt persze a cikkben is leírtam.
Mellesleg a C2-03 áráért kapsz Samsung Star II DuoS-t is, ami kb. három nagyságrenddel jobb készülék ennél. -
Bog
HÁZIGAZDA
Történetesen ez így van jól. Egyrészt adott embernél kihúzhatja jobban a gyufát valami (én pl kifejezetten szeretem a touchandtype platformot), másrészt pont az a lényeg, hogy más nézőpontból is szülessen vélemény.
Egyébként engem se vegyél komolyan, csak a Mátrixban létezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest