- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyci
senior tag
válasz
johny dragon #80 üzenetére
Az 1. pont az???
Vagy a 3., 4., 6.???
Esetleg mind????Sajnos lehet csilli-villi, meg divatos, de amíg így lesz, addig sajnos csak symbian-os telóm lesz, pedig én próbálkozom (félévente veszek egy-egy más csúcstelót, de mind megy egy hónap után a levesbe...)
-
törölt tag
válasz
johny dragon #91 üzenetére
mert különben perek lennének...
-
Káosz Kölyök
csendes tag
válasz
johny dragon #87 üzenetére
eddig vitáztam veled. A személyeskedést utálom. Finom kritika ok. Egyéb nem. De egyébként feloldod a bill zárat
-
Káosz Kölyök
csendes tag
válasz
johny dragon #84 üzenetére
Példának okáért nagyobb a kijelzője mint egy 8000 ft olcsó telefonnak. A 2 SIM is nagyon jó. Egy céges egy magán. Ez a 2 ok simán jó egy melósnak. D-pad miért kell a menü használathoz? 1-es gombra is bejön egy menüpont 2-es gombra is s.i.t aztán azokon tovább úgyszintén. A fontosabbakat seperc alatt megtanulja az ember.
Ráadásnak kompromisszumokkal ugyan de vannak okos telefon tulajdonságai mindez megfizethető áron. Bár ez tényleg nem domináns ennél a telónál.
-
Káosz Kölyök
csendes tag
válasz
johny dragon #81 üzenetére
ne haragudj, van volt szerencsém pár olcsó okos telefonhoz. Nekem nem fogod megmagyarázni, hogy melóhoz jobbak mint ez a teló. Ugyanis ennek van gombsora. Még azoknak nincs. Ennek van egy kiforrott menü rendszere amit simán elvezérlek a gombsorral (igen én nem bökdösném annyit a kijelzőt mint a tesztelő). Ezen kívül naponta lebonyolítok vele 20 - 40 hívást (flottában ingyen hívjuk egymást és hívjuk is). Próbáltam okos telefont és nagyon hamar be kellet szereznem egy töltőt a kocsiba. Nem azonos a felhasználási terület közel sem. Egy melós munkás szaladgálós ember előrébb van egy ilyen telóval mint egy olcsó okossal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest