- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Hát nokia az már biztos nem :)
Passz, nincs favoritom. A mai piacon nincs olyan gyártó portékája, amit azonnal megvennék szívesen. Nyilván nem a pénz összekuporgatására értem. Windows mobil évek óta döglött, Apple hivatalból kilőve, samsung-ot nem csípem, kínai telefonok tiltólistás, Pixel túlárazott hulladék, így nem sok minden maradt. -
hari73f
aktív tag
Én inkább csak kíváncsiságból tettem,
hogy működik-e ez a módszer a Nokia8 telefonon.[sok telefont szoftverelek/szoftvereltem már egyébként.]
nekem amúgy sem kritikus a security patch,
VPN adblock tűzfalat+ ESET vírusirtót használok.De van aki egész nehezen éli meg a
biztonsági frissítések elmaradását...
ha visszaolvasol itt.amúgy meg mindig értelmesebb tevékenység ..a telefonnal
mint a facen lájkokat nyomkodni az ismerősök reggelijére -
ricsip
addikt
Minden hónapban jön ki valami gány Android security-bug, amire azonnal ugranak a szervezett bűnöző gazemberek. Általában reklámokba ültetve terjed rengeteg szar, észre se veszed és backdoor került a telefonodra, pedig csak az index.hu-n betöltődött valami ártatlannak tűnő reklám. Mivel pedig alapból a telefonod nem rootolt, meg se tudod nézni mi folyik a színfalak mögött.
-
ricsip
addikt
-
spileraaa
senior tag
akkor ha jól értem értesítési led nincs?
a másik megvan?eddig se nagyon figyeltem a xiaominal sem hogy jelez valamit vagy sem
amúgy xiamikhoz képest menyire jó telefon? mert én mostanáig míg nem jött ez az utolsó frissítés megvoltam elégedve vele igaz 3-szor kellet képernyőt cseréljek
mert most itt elég jó árban van
[link] -
Azért nem ilyen.katasztrófa....
Jó a xiaomi is,de azért ez egy picit màs.
Őszintén....nem nagyon fotóztam a xiaomi val,ezzel többet,de annyival nem jobb...ez egy erősebb hardver azért....jobb teló a Nokia. Összességében...
Javítom....nem jobb,hanem erősebb és màs....
Mindkettő jó.
Ez kisebb egy kicsit,jobb a fogása nekem.... -
-
-
Bec
tag
-
vrezso
csendes tag
Ez tény, egyértelmű. A miért? lenne a lényeg. Arról beszélünk ugyanis, hogy az adott készülék gyakorlatilag már a mo-i hivatalos csatornákon történő eléréskor elérhető néhány hivatalos forgalmazónál 5-8% "engedménnyel". Én tudom a választ, de az sajnos nem publikus. Egy a lényeg, az ünnepi időszakra szvsz egész jó ár/érték arányú lesz a készülék, csak nyitott szemmel kell járni
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nézd, a hivatalos ár az, amit a gyártó kommunikál felénk full hivatalos csatornán (értsd: sajtóközlemény), illetve az az ár, amennyiért a gyártó hazai, közvetlen és hivatalos partnerei a telefont belistázzák (lásd: edigital). Tökre nem értem, hogy miután ténylegesen el lett magyarázva itt is, hogy miért ezt az árat vesszük alapul (ahogyan az Apple, Sony, Samsung és Huawei termékeknél is), akkor miért kell ezen lovagolni. Nem én veszem ezt elő állandóan, hanem egy-két nullareges újonc, akik látták az árukeresőn, hogy a JóskaPista GSM bolti garanciával odaadja 160-ért. Igen, a Samsungot meg a Sony-t is meg lehet úszni olcsóbban, de az összehasonlítás és az értékelés alapja a hivatalosan kommunikált, magyarországi, gyártói ár, ha van ilyen. Nem mindig van.
Amikor nincs (bőven van ilyen is), akkor azt nézzük, hogy mennyiért lehet úgy hozzájutni bruttó, hogy abban hivatalos garancia is van (Xiaomi), vagy mennyibe kerül, ha bedobod a kosárba egy kínai webshopban + áfa, ha pedig ez sincsen, akkor jön az, hogy úgy amúgy mennyiért lehet hozzájutni.
Ezúttal szerintem totálisan egyértelmű, hogy mi a hivatalos ár. És értetlenül állok azelőtt, hogy vannak, akik ezzel kapcsolatban kötekednek.
Mindehhez adalékként még az is hozzátartozik, hogy egy csomószor szoktuk jelezni, hogy szerintünk a hivatalos ár sok. Még a Nokia is futott egy kört, hogy lehet-e picivel olcsóbb, de speciel az ASUS pont a Zenfone 4 cikkünkre mutogatva fogja elérni a HQ-nál, hogy legyen olcsóbb a termék. Ezeket nyilván nem verjük nagydobra, mert nekünk aztán tökmindegy, de bőven ismerjük a piacot és látjuk, hogy mik azok a termékek, amik túl vannak árazva. A Nokia 8 speciel nem ilyen, mert akkor nincs plecsni, de lehetne olcsóbb, hogy jobban fogyjon.
Engem igazából eléggé zavar, hogy idejön XY és olyan szöveget tol le, hogy "eddig tartott a hivatalos ár 200.000 Ft kezdetű szöveg". Mintha ez egy "szöveg" lenne, amit megszülök a hasamra csapva, csak azért, hogy szopassam a Nokia 8-at, miközben rohadtul nem, abból indulok ki, amit a gyártó kommunikál felém és szerintem elég logikus, hogy ezt tartom mérvadónak. Fel nem foghatom, hogy mi a francért kell ebbe belekötni, pláne azok után, hogy tök világosan le lett írva, hogy miért annyi, amennyi.
(Nyilván beleállok valamibe, amiben nekem van igazam.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged