- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nem látok bele az érintett cégek napi működésébe (talán jobb is így:-) ), nyilván több oka lehet:
1. X bolt a saját szakállára akcióz
2. a második adag készletet már olcsóbban adja a Bravophone
3. nem fogyott egy darab sem, ezért központilag olcsósítottak, de a viszonteladók saját hatáskörben érvényesíthették ezt maguknál vagy sem
4. különutas deal, ha olcsóbb lehet a Nokia 8, akkor átveszünk X ezer Nokia 2-es készletet
5. bármi, ami a fentiektől eltér:-)Nekem egy feladatom van itt: amikor írjuk a cikket, akkor megtudjuk a gyártói, hivatalos árat. Megtudtuk. Ha ekkor X boltban 20%-kal olcsóbb (tehát a megjelenéskor), akkor ott valami nem kerek, de szerintem ebben egyet is értünk. Hogy utána ki és mit variál akár a hivatalos készleten ücsörögve, arra már nincs rálátásom. Nem is lehet.
-
T. I.
senior tag
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nézd, ha hozzászólsz egy cikkhez, akkor a hozzászólásod tartalma alapvetően a cikk szerzőjének szól.
Ha úgy szólsz hozzá egy témához előzmény nélkül, hogy arra reflektálsz, ami korábban vita tárgya volt, akkor relatív evidens, hogy ebben a témában foglalsz állást, a megfogalmazásod pedig ebből fakadóan számomra támadónak tűnt.Értem, hogy nem annak szántad, te is értsd, hogy a fentiek miatt viszont eléggé olyan volt.
Ezzel talán le is zárhatjuk, noha nem gondolom, hogy a szövegértésre tett dehonesztáló megjegyzésed és a "tökizés" túlságosan szofisztikált lenne.
Várható, hogy a tovább csökken BF miatt a termék ára, meg hát egyébként is ez a tendencia, ettől még 200 a gyártói hivatalos ár, de mindenképpen üdvös, hogy elég hamar elkezdik letolni.
-
mjani1172
addikt
Szerintem ez az egész Nokia nem ér meg ennyi indulatot.
De ez a konkrét vita kivülről nézve parttalan, hiszen mindkettőtöknek igaza van.
1. Amit Bog írt, az úgy jó ahogy van, megírta a cikk írásakor érvényben lévő hivatalos árat.
2.Te azt írtad hogy azóta már bezuhant a hivatalos ár is. Ezt is el tudom képzelni, nem néztem utána de hihető.Szvsz elbeszéltek egymás mellett.
Ui:Azért egy kicsit több tisztelettel beszélhetnél, főleg a házigazdával.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Tökinek hívjad a hörcsögödet, bakker.
Mivel én írtam le többször is, hogy 200k a hivatalos ár, ezért igen, nekem címezted.
Ha nem linkelsz (vagy nevezel meg) konkrét forrást az árcsökkenés kapcsán, akkor talán nem véletlen, hogy azt gondolom, hogy a levegőbe beszélsz.
A szövegértésemre tett megjegyzésed különösen vicces egy újonctól. Viszont felfoghatom személyeskedésnek, ha olyan a kedvem és akár szankcionálhatom is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest