Hirdetés
- Stabil pályára állt az Android 16
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
cyberkind #9499 üzenetére
Egyiknél sem vásároltam még, de a VIP-Phone "megbízható boltként" szerepel az Árukeresőnél, ahol véleményeket is elolvashatsz róla. Szokták egyesek még a PartNero GSM-et is ajánlani, ám ezt sem ismerem, személyes tapasztalattal nem rendelkezem róla.
2 év bolti garival hetvenezerért is lehet (vagy csak lehetett?) kapni a Lux GSM-nél a Westendben. -
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #9494 üzenetére
Az E-re. A progi is oda van installálva. Valszeg van valami hiba a rendszeremben. Mindegy, ha majd muszáj lesz újra rakok mindent.
(#9495) KSparrow: Szépek! Na és a csavar, virág és naplamentével hogy állsz?
(#9497) sadboy: Bakker, remélem nem indulsz a versenyen.
Ha igen, ezen elgondolkodhatsz.
-
sadboy
aktív tag
Első módosított képem lehet kicsit túlzás de nekem tetszik [link]
-
KSparrow
őstag
-
attisx
addikt
válasz
Quasi_modo #9491 üzenetére
Kösz a pontosítást! (A angolul használom a telefonom...)
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #9485 üzenetére
Ha egyszerre sokat fotóztam a Camera Pro-val utólag mindig csökkent.
(#9490) attisx: Be van kapcsolva. Most kilőttem.
-
sadboy
aktív tag
válasz
Quasi_modo #9488 üzenetére
azért nekem már volt idén újrarakva a sw, neki van legrégebb óta a telefon így nem kizárt hogy tele tudja szemetelni a gyári böngésző bár én megpróbálkoznék az előzmények és a cashe törlésével. Meg időnként az üzeneteket sem árt törölni.
-
stickrs
senior tag
nekem 326 mega szabad van a c-n..én mondjuk a gyári böngészőt nem használtam 1általán,szval ha az csinálja,akk nekem azért nem fogy.
-
törölt tag
válasz
KSparrow #9482 üzenetére
Ez a 808-as annyira jó képeket csinál, és már egész jó áron megvehető. A tervem az, hogy előkapom a vázon lévő telótartomból és lövöm a képet. Most egy samsung S3 mini-t használok, de a sürű erdöben igen gyakran dobja a GPS jelet ráadásnak a fényképezője ami egy 5 megapixeles autofocusos valami meglehetősen sokszor trágya képet produkál (arról nem is szólva, hogy ha a GPS és a az adatforgalom be van kapcsolva full feltöltéssel délután 2 - 4 óra között lemerűl és kikapcsol, borzasztó rövid az üzemideje). Lehet igazad van kis lovét meg lehet takarítani az N8-al.
-
törölt tag
Sziasztok. Vennék egy ilyen telót bringázáshoz (bringázás közben szeretnék jók képeket csinálni). Az Endomondo mükszik rajta? Esetleg valakinek van vele tapasztalata? Előre is köszönöm az infókat.
-
Dhampir
félisten
Hátha valakit érdekel a Jolla Magyarország Facebook oldala.
-
attisx
addikt
Jolla/Sailfish szimpatizánsoknak: The End Of Nokia As We Know It…
Különösen érdekes az utolsó 2-3 bekezdés...
(Persze ez csak egy rajongói vélemény, nem a Jolla hivatalos álláspontja.)
-
MC Pite
veterán
A szürke N8asom kijelzője megkarcolódott, miután a *** szerviz levette a fóliát, mint mindeig minden nokia telefonról idáig
Nem is tudo miért hittem el hogy ezúttal nem veszik le a drága, fasza fóliát róla. (Tök mindegy mivel megy be a szervizbe, itt épp kameramodul csere volt.)
Nem volt mély, fóliát rátéve nem látszik szerencsére. De képzeled a fejemet mikor megláttam. És mondhatjátok hogy ezt meg azt csináltok a szervizessel, q..a lepereg róluk, tagadnak. Ahogy persze a hiba kijavításával is hazudtak, azért utaztam fel potyára bp-re hogy kiderüljön az ND szűrőn lévő foltot sw gyalulással próbálták orvosolni -
süti5
őstag
Nyilván ízlések és pofonok, régebben pl. divatban volt az autóknál a motorháztető elejét védő bőr, az ún. hood-protector, az is biztos védi a kocsit és nyilván van kavicsfelverődés ott, de mindenki döntse el, hogy bevállalja-e a kockázatot vagy - szerintem - elrondítja a kocsit ilyen védő izével.
A mi esetünk is hasonló, szerintem is elcsúnyítja a telót a tok - gyári is -, cserében nyilván védtelenebb lesz leeséskor. Ha karc, ütés, cseppálló cuccot keresnék, én eleve olyat vennék, ami ezt tudja minden becsomagolás nélkül. Volt pl. ericsson R250 pro-m, na az bírta a strapát, nem kellett tokba tenni
-
MC Pite
veterán
Szerintem meg én az aktív életstílust képviselem, más meg esetleg kevésbé.
Vigyázok a cuccaimra - azért is van tokban. De ha én zúzok, vagy valahonnan lemászva (akár kocsiból) kiesik, akkor kiesik.
Ezen az alapon sose kell biztonsági öv (max mielőtt balesetezni szándékozol). -
süti5
őstag
válasz
MC Pite #9463 üzenetére
Havi 1-3 leejtés? Én komolyan nem vagyok óvatos, de még egyszer sem ejtettem le a majdnem 1 év alatt...
Figyelni kell rá és ennyi. Nem azt mondom, megeshet, hogy leejti az ember, na de nekem ez ugyanolyan, mint ha valaki vesz bőrülést a kocsiba aztán szövetet húz rá, hogy ne koszolódjon -
KSparrow
őstag
válasz
MC Pite #9458 üzenetére
Bolhapiac.
(#9460) thom79: Nekem is porosodik, tény, de én is kiveszem, megtakarítom, figyelek rá. És én is inkább tokban tartom, eddig kétszer esett, akkor is szőnyegre, max fél métert, de féltem. Ja, meg egyszer becsúszott a kádba. Nem volt benne víz, de a tokot megkarcolta. Ha a telefont karcolta volna meg, hát felkötöm magam.
-
MC Pite
veterán
Szerintem meg a leejtés rontja annyival a telefon formáját, hogy inkább rakok rá tokot
Nem egyszer kipottyan autóból kiszállva a betonra, tökig koszos kézzel óvatosan megfogva, vagy akár túrázásnál, bringázásnál. Havi 1-3 leejtés elég neki hogy fél év alatt 2× kellejen burkolatot cserélned. Nem beszélve arról hogy elég fejnehéz, a kamerát nagyobb eséllyel csapja oda. -
süti5
őstag
Továbbra is az a véleményem, hogy nem kell neki tok
Képernyő gorilla glass, egy fólia rá és még jobban védve van. A többi meg nemigen kopik, szerintem simán néz úgy ki a mobilom mint egy tokban tartott, mert ott meg - ahogy írtátok - bemegy a kosz a teló és a tok közé és dörzsöli, ahogy mozog.
A zsebben hordott is dörzsölődik, de ugye zsebben nincs kosz és nem kemény felülettel dörzsölődik, hanem szövettel.
Arra vigyázok viszont én is nagyon, hogy abban a zsebben semmi más ne legyen, kulcs, aprópénz ilyesmi.
Nyilván leeséskor jó a tok, ezért viszont nem rontom el a formáját -
MC Pite
veterán
válasz
MC Pite #9454 üzenetére
Jobb később mint soha: (már megrendeltem, egyel puhább mint amire számoltam, de nem az a nyúlós, tapadós szilikon)
[videó]szerk: Dehogynem védi a kamerát, lesd meg jobban! Bringázás, meló miatt fontos hogy azt is védje, ill körbe a telefont, ezért nem jók a felpattintósak nekem. Poros lesz, hja.
szerk2: Hol vettél annyiért headsetet?
-
KSparrow
őstag
válasz
MC Pite #9454 üzenetére
ez jól néz ki, csak nem védi a kamerát, ami meg a legfontosabb része lenne. Én ráhúztam volna az egészre, és csak a lencsének hagytam volna meg.
Én nagyon szertem a gyárit, jó, hogy ki van vágva a hangszórónál, letámasztónak is jó, csak az az egy vele a nyűg, hogy ha pl bicajozom, akkor egy kézzel nem tudom rá visszatenni a kupakotTegnap meg a kertben dolgoztam, földet lapátoltam. mondom kipróbálom, mit tud ez a BH-214 vevőegység, a mackógatyán nem volt zseb, felcsíptettem a kütyüt, majd vígan hallgattam róla zenét lapátolás közben, a telefon meg a teraszon pihent az asztalon. Nagyon fain, A2DP-vel adja a jelet a telefon, a BH-214 meg szépen szól, sztereó. Legjobban elköltött 275 forint
-
MC Pite
veterán
válasz
KSparrow #9453 üzenetére
Többe kerül felvinni Bp-re mint a tok
De gyanítom a következő is így fog járni, másmilyet meg nem látok a speedshopnál. Mindegy, megnézem megvannak-e a cuccai, és ha bp fele járok bepróbálom, max eladom.Két féle van, a hátra pattintós, de ott az alja és a teteje lightosan védett, pofára eséskor kijön a tokból, ill a gyárihoz hasonló, asszem TPU szilikon, ami félkemény műanyag, asszem ilyet rendelek.
-
MC Pite
veterán
Srácok, a gyári tokom megnyekkent, mit ajánlotok helyette, hátlapra pattintósat ebayről?
Ennek az lett a vége, hogy a kamera takaró erősen van a helyén, és a sok nyitás (meg talán a paypass matrica kártya) miatt elvállt a gumi oldalsó rész a műanyagtól.
-
KSparrow
őstag
válasz
Quasi_modo #9446 üzenetére
nekem nincs mit rejtegetni...
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #9443 üzenetére
Ez nálam a C. Hát ide jutottam, de nem búslakodom. Szépen működik a teló.
(#9447) cyberkind: Hát nem könnyű programnyelv lehet, a Nokia feladta, így a titkosszolgálatok is lehet bedobták a törülközőt. Talán csak mi itt egy páran akik még bírják.
Kemények vagyunk.
-
sadboy
aktív tag
válasz
Csak azért írtam be mert szerintem érdekes információ.
-
cyberkind
félisten
válasz
Szerintem úgy hogy a Symbian-hoz már kevesek !
-
sadboy
aktív tag
Belelát a mobilokba az amerikai nemzetbiztonság Ugyan tömegesen az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) sem képes az okostelefonok memóriájában kutatni, ha szükség van rá, akárr Google, akár Apple szoftvert használó okostelefonról is kinyernek fontos adatokat. A német Spiegel hírmagazinhoz eljutott, kiszivárogtatott információk szerint a szuperbiztonságosnak tartott Blackberry rendszert is feltörték az amerikai titkosszolgák. Dolgukat segíti, hogy a legtöbb felhasználó egyáltalán nem ügyel az adatvédelemre, és még okosmobiljának kezelésével is nehezen boldogul.
-
crane75
senior tag
válasz
KSparrow #9432 üzenetére
Szia, lehet, hogy dilettáns a kérdés.de korábban felmerült, hogy a gyári böngésző azért szemetelget a c meghajtóra. Te tapasztaltál ilyesmit? Én csak az Operát merem használni, viszont néhány esetben hiába állítom be alapértelmezettnek, mégis a gyári böngészővel nyit meg linkeket.
-
Wa2x_
veterán
-
KSparrow
őstag
válasz
Quasi_modo #9434 üzenetére
Nekem tökmindegy, nálam nagyobb Nokia-függő nincs, más márka nekem szóba se jöhet.
Lehet majd 10 év múlva Micro-Phone-om lesz, vagy Jolla, ha sikerül megvetni a lábát a piacon. de valami köze mindenképp lesz a Finn óriáshoz.
-
zorzy4
addikt
válasz
Quasi_modo #9434 üzenetére
Én is erre gondoltam. De lehet addigra olcsó lesz a megmaradt 1020.
-
KSparrow
őstag
válasz
Quasi_modo #9425 üzenetére
Én azt tervezem, hogy majd lesz 1020-am, de nem a 808 kárára. megmarad másodtelónak, és lesz nálam 82 megapixel
De ez még vagy 3 év.
Amúgy én annyira szeretem, zenére tökéletes, kamera álomjó, használatra is knyelmesÉs másodtelefonnak bármi jó mellé, nem kell semmit tudjon, a 808 mindent tud. Ha nem töltöm be a teljes prohardver oldalt, akkor nem fagy a gyári böngésző sem, pár napja volt, hogy újraindult de már két hete nem kacsoltam ki akkor, szóval ennyi nekem belefér
Két naponta etetem, de 4 órát ment nemrég úgy, hogy ment végig a GPS, és úgy is elmente volna a két napot.
-
válasz
nem fognak sokan, mert nagyon drága és nem jobb a képe sok esetben.
-
TommyX_
őstag
válasz
Akik ide írnak, abból szerintem senki nem fog, olyan tulajokra gondoltam, akik nem írnak ide a fórumra, de 808-t használnak.
-
sadboy
aktív tag
válasz
Psychopeti #9418 üzenetére
Ha nem lépsz ki a lejátszóból csak háttérbe teszed akkor megjegyzi.
-
Psychopeti
senior tag
Sziasztok
Valami ingyenes video player-t tudnátok ehhez ajánlani, mert ami van gyári nem jegyzi meg sosem hogy hol hagytam abba a filmet
A segítséget előre is köszönöm.
-
Dhampir
félisten
-
TommyX_
őstag
válasz
cyberkind #9406 üzenetére
Kérdés, hogy mennyire fog leesni. Én eddig 35-40k-ért láttam legolcsóbban egy törött plexis pannonos 808-t, 60k-ért egy bolti garist.
Igaz volt eladó 808 nokia garival 65k-ért, de az elég hamar elkelt.
Kíváncsi leszek, mennyi 808 tulaj fog megszabadulni a telefonjától az 1020 kedvéért. -
Dhampir
félisten
-
sadboy
aktív tag
Két új képem [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stabil pályára állt az Android 16
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akvarisztika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Witcher topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest