Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Sziasztok! De rég jártam erre
Rögtön egy kérdéssel indítok. Nem magyar piacos (nincs rajta magyar nyelv) 808-ra lehet magyar nyelvű szoftvert telepíteni? Nem lesz belőle gond?
-
hito
nagyúr
Jó, akármit csinálok nem megy, szoftverproblémák lesznek. Néhány mondatban le tudná valaki írni, hogy hogy kell 808-at újraszoftverezni?
-
hito
nagyúr
válasz
TommyX_ #12913 üzenetére
Ujraszoftverezes nem volt meg csak gyari beallitasok visszaallitasa. A rom pachert beallitasait mindenhogy probaltam mar. Eddig mindegyik 808-amon mukodott es mindig ugyanugy csinaltam. Egyebkent a leiras szerint a rom pacher auto inditasat le kell tiltani. De ettol fuggetlenul probaltam mar igy is, ugy is, semmi eredmeny. Maradt a szoftverezes, hatha az segit. Majd irok a fejlemenyekrol, koszi a hozzaszolast!
-
hito
nagyúr
Most már nagyon ott vagyok, hogy földhöz verem ezt a szart!
Hiába telepítem a 12Mp-es modot a telefontra, semmi nem történik. Ez lenne az 5. 808, amire feltenném. Mind a négynél sikerül, úgyhogy tudom hogy mit csinálok, de itt semmi nem történik
Hacket, rom pachert felteszem, utána megfelelő mappába bemásolom a txt fájl és kurv@ra semmi nem történik!!! Van valami más módszer a 12Mp elérésére?
-
hito
nagyúr
A fülhallgató problémája megszűnt valakinek esetleg egy "jack 4 to 3" adapter közbeiktatásával? Karácsonykor vettem magamnak 10év után (eddig mindig jó volt, ami telefonhoz volt alapból) egy fülest, természetesen akkor még nem tudtam, hogy 808-am lesz megint. Csatlakozáskor kiírja a szokásos szöveget, miszerint a tartozék nem kompatibilis a készülékkel.
-
hito
nagyúr
Na, okosodtam, köszi az infót mindenkinek
parkasz: a nyelv miatt úgyis szoftvereznem kell, úgyhogy szerintem a napokban feldobom ezt a mókolt romot és írok tapasztalatot. Bár szerintem sok különbség nem lesz, legalábbis én nem fogom érezni a különbséget, mert elszoktam a symbitől és nem fogom látni, hogy miben más mint az eredeti.
-
hito
nagyúr
Hogy tudom megtanítani a telefont magyarul?
Alapból nincs benne. Csak újraszoftverezés segít?
-
hito
nagyúr
válasz
silmatauki #12762 üzenetére
A fotózással abszolút egyetértek, viszont videózni azért a 1020 megfelelőbb, már csak az optikai stabi miatt is
Állókép minőségben a 808 még mindig párját ritkítja, más szóval még mindig a legjobb. Szerintem.
-
hito
nagyúr
Sziasztok (ismét)! Sikerült találni egy még február 11-ig gyári garis 808-at és 30eFt-ot ráfizetnének a 2016. áprilisáig gyári garis 1020-amra (Camera Grippel). Két kérdésem lenne:
- szerintetek megéri-e ennyi ráfizetés esetén a csere
- ha valami baja lesz, hogy működik most a gari? Van még 808 vajon, amire a Nokia cseréli, egyáltalán van-e alkatrész utánpótlás, esetleg ha annyi a telefonnal, akkor másik típusra cserélik-e? -
hito
nagyúr
válasz
Quasi_modo #12563 üzenetére
Akkor jó. Csak múltkor postolt kórházas képeket, most meg másfél hónapja nem lép be. Én meg már összekombináltam a kettőt. Nagyon nem lett volna jó.
-
hito
nagyúr
Gyerekek! Tud valaki valamit MR007RM-ről? Nézem már, hogy mi ez a nagy csend részéről és azt látom, hogy majdnem másfél hónapja nem lépett be. Csak nincs valami gáz vele? Mégis csak a közösség része.
-
hito
nagyúr
válasz
koboldozat #12537 üzenetére
Innentől engem nem nagyon érdekel:
"A szerződés szerint 2016 kezdetétől tehetné meg ezt, persze az olyan jelzések nélkül, mint a “PureView”, vagy “ClearBlack”, mely a MS tulajdonában van."
Hacsak nem hoznak valami még jobban, ami lenyomja még a PV-t is képalkotásban. Valljuk be, nem sokan használnánk innen a 808-at, ha nem olyan kamera lenne benne, mint amilyen benne van. Telefonként sem tuolsó a Nokia (sőt), de azért a lelke a 808-nak a kameramodulja és technológiája.
-
hito
nagyúr
válasz
koboldozat #12509 üzenetére
Na ez hasznos infó. Köszi! Meg mindenki másnak is a hozzászólásokat.
-
hito
nagyúr
Üdv!
Ti milyen headset-et használtok? Ez csak a gyári hozzá adott fülesével működik együtt?
Csatlakoztattam hozzá egy eredeti Nokia Pop WH-510 headsetet és közölte, hogy a tartozék nem kompatibilis
Van valami megoldás erre, vagy hardveresen tényleg nem kompatibilis a Nokia készülék a Nokia headset-tel?
-
hito
nagyúr
válasz
koboldozat #11552 üzenetére
De a 808-cal wifin keresztül megosztott mobilnetet Te sem fogod használni
-
hito
nagyúr
válasz
Roshan #11549 üzenetére
Ez esetben tenyleg nincs, de ha mukodne se tudnal csatlakozni, mert wifin keresztul megosztott 808 fele halozatot nem tudja ertelmezni a win8.1. Ezert kerdeztem. Azt hittem az a baj, hogy nem latja a halozatot a gep, nem olvastam elozmenyt. Mindenesetre hiaba orvoslod a hibat, a win8.1 nem fogja latni a wifin osztott 808 halozatot. Bt-rol nem tudok nyilatkozni, nem probaltam.
-
hito
nagyúr
Camerapro-val szórakoztam valamelyik nap, érdekes dolgot tapasztaltam:
41Mp-es kép mérete 80%-os minőséggel 3,4MB, 100%-os képminőségű tömörítéssel 32MB (ugyanazt és ugyanúgy fotózva)
Brutál a különbség, majd megnézem, hogy a minőség mennyit romlik.
-
hito
nagyúr
Aki hülyének nézett, attól a virágokat az öltözőmbe várnám!
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
válasz
McLaca #10328 üzenetére
Nem értek egyet. De nem szeretnék ezen vitázni. Ti a saját érdekeitek tükrében és alapján nézitek a dolgot, én pedig az alapján, hogy - függetlenül attól, hogy a cső melyik végén állok - hogy lenne igazságos.
Semmit nem vásárolsz, cserélik a készüléket. Ne keverd bele, hogy nem tudják arra cserélni mint amit vettél. Vagy netán ha ugyanarra cserélték volna akkor is követelnéd, hogy onnantól megint 2év gari? Ne hülyéskedj már!
-
hito
nagyúr
válasz
Kobak77 #10322 üzenetére
Nekem meg az a véleményem, hogy ha egyszer vettél egy készüléket amire vállaltak 2év garanciát, és időközben cserélték, akkor miért tolná ki a gyártó a garanciát? Semmi értelme.
A készülék megvásárlásával "vásároltál" 2év szervízhátteret is, ezt kell teljesíteni a gyártónak. A cseredarabot nem megvásárolta, hanem kapta, így szerintem az eredeti vásárláshoz igazodik a garancia. Ha ettől eltér az ügyfél javára, az egy korrekt dolog, de semmiképpen nem kötelező szerintem.
-
hito
nagyúr
válasz
koboldozat #10204 üzenetére
808-on szeretnél képet manipulálni?
A hűtőt nem szeretnéd a 808-cal helyettesíteni? Képszerkesztésre PC. Én még a Note 10.1-gyel sem szerkesztek képet, pedig az nagyon nem egy ligában játszik sem a 808 hardverével, sem a symbiannal, és még toll is van hozzá.
-
hito
nagyúr
válasz
Quasi_modo #10133 üzenetére
Sajnos ahogy mondod.
-
hito
nagyúr
Gyerekek, azt hiszem a Nokia-nak végleg befellegzett. A honlap egy kalap kaki, 808-at meg se találni. Allee-ban lévő üzlet "kifosztva", már csak dísz az egész, vakolat is omlik az üzletben, kb. szarnak az egészre. Ügyfélszolgálat telefonszám kikapcsolva (777-4819), nincs is ilyen hívószám már. Totális összeomlás, ezek után asszem a 1020-at is ki fogom hagyni. Egy zs kategóriás kínai gyártónak nagyobb supporja van mint az ergyik legnagyobb mobilgyártónak (hajdanán). Gusztustalan és szomorú történet ez
Semmi jóra ne számítsatok velük kapcsolatban.
-
hito
nagyúr
válasz
sadboy #10127 üzenetére
Rendben, köszi mindenkinek
Közben a kontaktjaimat sikerült beszinkronizálni. Feltöltöttem céges outlook-ba a g.kontaktjaimat, onnan meg exchange fiók beállításával már szépen behúzta a névjegyeket.
Próbáltam elkerülni ezt a verziót, mert a személyes névjegyeimet nem szerettem volna céges fiókba beszinkronizálni, dehát nem ment másképp.
-
hito
nagyúr
Mostmár tényleg szétb@x az ideg.
Win7 a névjegyzék importálása CSV-ből közben H betűnél kiírja, hogy több ilyen is van, mit csináljon (felülír, átugrik, mégsem, stb...). Bármit csinálok hibaüzenettel a H-nál leáll. Ezen kívül a kurv@ 808-at nem tudom PC Suite módban csatlakoztatni, mert közli, hogy NEM PC SUITE MÓDBAN VAN
Pedig rohadtul abban van. Telepítettem minden drivert, felismeri, mégis közli az eszköznél az OVI, hogy Nokia Device, ha meg rákattintok akkor azt írja, hogy nem pc suite módban van
Most komolyan egy ********** névjegyzékért kell eladnom??? Mert egyszerűen LEHETETLEN megoldani. Miért ******** ki ilyen szinten a userrel? Minden sync lehetőséget megszüntetnek, hogy venned kelljen a ROBOTOT!
Ez annyira gusztustalan! 3000Ft-ot adok annak aki a szemétláda kontaktjaimat átteszi a 808-ra. Nem egyenként!ű
4napja ezzel ********-ok!
-
hito
nagyúr
Új hardverapró/mobilaréra fórum óta nektek is szarakodik az Opera és a gyári browser? Hiába lépek be, frissítés, vagy topicváltás után megint azt mutatja, hogy nem vagyok belépve. És ha utána megint belépek, akkor sem vagyok belépve. Sütik és előzmények törlése segít ilyenkor, de mindig ezt csinálja.
-
hito
nagyúr
Tegnap meg ma egy picit felhúzta az agyam a 808. Google névjegyzéket próbálok átvarázsolni rá. Eddig ugyebár ment a gmail exchange-nek való beállításánál a szinkronizálás. Azt megszüntették (a gugli). Utána volt valami Contact Transfer alkalmazás, mára eltűnt az Ovi-ból. Sebaj, legvégső megoldásként maradt a droidos készüléken való nevjegyzék fájlba való lementése. EZT IS SZÉTCSESZTÉK
Hiába nyomok rá, miután átteszem a memóriakártyát a 808-ba és lementem a fájl, egy darab névjegy kerül mentésre. Hiába jelöltem ki a készüléken, hogy az összeset tegye be a fájlba, valószínűleg be is teszi, de a 808 nem tudja értelmezni. Pedig csináltam már ilyet és akkor működött. Tud valaki bombabiztos megoldást a gugli névjegyzék 808-ra való áttelepítésére? 2napja szívok vele és csak a névjegyzékért kell bekapcsolva tartanom magamnál az S4 zoom-ot.
KSparrow: hol van ez? Nagyon ismerős.
-
hito
nagyúr
válasz
Quasi_modo #10051 üzenetére
Tehát van egy gyári szoftver, amit ha akarok felteszek (bár nem tudom milyen régi, milyen hibákat tartalmaz és azóta miket javítottak a szoftban, amiben már nincs benne a 12Mp) és van egy olyan patch, amit bármilyen hackelt rendszerre (ez az a szignós dolog?) feltehetek?
-
hito
nagyúr
Azt hallottam a fotók, videók topicban, hogy van valami visszavont szoftver, amiben 12Mp-es képméret is elérhető. Honnan tudnám leakasztani azt a szoftvert? Phoenix-szel feltehető?
-
-
hito
nagyúr
válasz
Quasi_modo #9999 üzenetére
Nekem 1órája!
Bocs, srácok, lenyúltam a 10000. hsz-t
-
hito
nagyúr
válasz
Quasi_modo #9995 üzenetére
4. Viszont biztos nem az utolsó.
KSparrow: kb.
-
hito
nagyúr
válasz
Vikthor #9992 üzenetére
Nem és nem is fogom valószínű
Túl nehéz az elválás, függőséget okoz. Hidd el, amilyen beállításokat tud és amilyen szinten lehet variálni, Te sem válnál meg tőle olyan könnyen. Ennyi mindent telefonos kamerában még nem lehetett állítani egyik készüléknél sem, és van egy olyan érzésem, hogy nem is lehet egy darabig.
Mivel bukás volt, így a Samsung sem fogja eröltetni ezt a vonalat, tutti nem lesz utód sajnos, más gyártó meg esélytelen hogy előrukkolna egy ilyen koncepcióra épülő készülékkel. Nekem szomorú történet ez
-
hito
nagyúr
Fél órája megint 808PV tulaj vagyok
Sikerült leakasztani egy gyártói garis példányt, el se hiszem. Fekete és gyönyörű állapotú, még egy évig Nokia garis
-
hito
nagyúr
válasz
KSparrow #9987 üzenetére
Erről van szó, én is ezt mondtam, nem szadab elfogadni
Nehogy már egy 41Mp-es, telefon helyett ami veszteségmentes zoom-ot tud, adjanak egy 8Mp-es telefont ami nem tud veszteségmentes zoom-ot, úgy, hogy van olyan telefonjuk a 1020 személyében, ami szintén 41Mp-es és tud veszteségmentes zoom-ot.
Patkányság lenne tőlük és szerintem nem szabadna elfogadni.
-
hito
nagyúr
Típusazonos készülékre kell cserélniük, márpedig ha a kamerát nézzük a 41Mp-lel, akkor csak egy készülék jöhetne szóba. Szerintem simán ki lehet balhézni a 1020-at, ráadásul ész érvekkel. Semelyik másik nem tud veszteségmentes zoom-ot, egyik se 41Mp és azzal érvelve, hogy annak idején pont ezért vásároltad ezt, 1020-at kell adniuk, mese nincs. Szerintem.
-
hito
nagyúr
Ha tönkremegy és gyári garis, akkor megkapod a jelenleg létező második legjobb fotós telefont cserébe a gyártótól. Nem olyan rossz üzlet az, főleg ha a két telefon közötti 100eFt-os különbséget nézzük.
Gyártói garisat gondolom 1020-ra cseréli a Nokia ha nem javítható, nem?
-
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #9844 üzenetére
Abszolút reális áron adtad. Mindenki számára korrekt üzlet volt. Az alatt olcsó, afelett drága. És ennyiért adtam el a bolti garisomat, igaz azon még másfél év gari volt. A gyári garisom jóval többért ment el. Hiába, nagy különbség van a gyári és a bolti garis ára között.
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
válasz
Quasi_modo #9803 üzenetére
"Komoly zenében viszon nálam Bach mindent visz."
Mert Ő a zene Mozart-ja!
Viccet félretéve szerintem sincs nála nagyobb. Feleségem gitártanár/művész. Rengeteget hallgatok tőle Bach-ot gitáron, valami elképesztő, főleg ahogy ő játsza 25 szólamba a gitáron.
Nekem mondjuk a szívem csücskei a XX.sz.-i spanyol zeneszerzők: Albeniz, Tarrega, Pujol, Granados.
-
hito
nagyúr
válasz
Dhampir #9561 üzenetére
Kifejezetten kamera miatt tesztelgetnék telefonokat, így szerintem a 720 ki is esett. Nézd meg ezeket pl. (botrány) De nem létkérdés a dolog, csak a 920 szimpatikusnak tűnt és eddig túl drága volt csak tesztelgetés miatt venni.
-
hito
nagyúr
920 project kukázva, köszi a figyelmeztetéseket!
-
hito
nagyúr
Kezd használtan értelmes ár környékére kerülni a 920. Mit gondoltok a kamerájáról? Lehet veszek egyet, csak úgy tesztelgetni. Nagyon jókat hallani az éjszakai képességeiről.
-
hito
nagyúr
válasz
Quasi_modo #9542 üzenetére
Miért ne? Nem ragaszkodom annyira tárgyakhoz.
És most az S4 zoom jobban bejön. Ha majd hiányozni fog (ennél is jobban) akkor veszek.
-
hito
nagyúr
válasz
Quasi_modo #9540 üzenetére
Nem tudom, de elobb utobb ugyis bekovetkezik
I lovin it
-
hito
nagyúr
Srácok! Van egy eladó hibátlan, mikrokarc mentes gyári, fehér 808 házam. Akit érdekel keressen!
-
hito
nagyúr
válasz
Quasi_modo #9360 üzenetére
Mindig visszaváltottam rá, nem tudtam tőle elszakadni.
-
-
hito
nagyúr
Elég sok kép összejött már az S4 zoom vs 808 témában, eddig azt látom, hogy a 808 természetesebb valamivel, viszont az S4 zoom sok tekintetben jobb benyomást kelt. 808-ban pl. az ND-t auton hagytam, S4 zoom-om bekapcsoltam a HDR-t és a 808-cal készített képek túl sötétek lettek, nem jók. Ha használja az ND szűrőt akkor sokszor túlsötétít, míg az S4 zoom HDR képei sokkal jobbak ebből a szempontból. De ez csak egy dolog.
-
hito
nagyúr
válasz
stickrs #9238 üzenetére
Nem a fenét nem kényelmetlen.
De valamit valamiért.
minolta5: Miért Te talán a szövetség ládájába cipelteted 4 rabszolgával, vagy mi? Miért ne lehetne farmerzsebben horadni? Majd letérdelek a telefon elé napjában háromszor
Azért van hogy használjuk. Semmi baja nem lesz a zsebtől, attól még lehet rá vigyázni. Én minden telefonomat zsebben hordom, az a titka, hogy abba a zsebbe mást nem teszek és szép marad még hosszú távon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ukrajnai háború
- Milyen notebookot vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Formula-1
- 3DMark 11 eredmények
- PlayStation 5
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest