Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wa2x_
veterán
Hátha valakit érdekel innen is egy kis mobilfotós verseny: [link]
-
Allee Nokia Care, pár hete megrendeltem egy hátlapot, azt mondta a srác, hogy 4-5 rongy lesz max, megyek be, mert jött az sms, hogy megérkezett és közli velem, hogy 7500... hát mondom elmész te picsába, akkor marad a régi.
Tud vki olyan helyet, ahol lehet ezeket próbálni vásárlás előtt?
-
Sziasztok!
Létezik olyan funkció a 808-nál, hogy nyomonköveti az útvonalamat és kirajzolja azt a térképen? Később szeretném visszalátni, hogy merre jártam.
Másik, hogy van egy másik mobilszám és annak a GPS koordinátáit visszaigazoló program van e?
Üdv,
Vik -
válasz
Quasi_modo #9383 üzenetére
Nem sürgőőőőős???
A cég még el sem adott egy darab telefont sem. Senkinél sincs tavaly óta egy készülék sem a proton kívül.
Nekem nem sürgős - de nekik?
Kétlem!
-
MR007RM
addikt
Az új vezérigazgató a Nokia volt elnöke Risto Siilasmaa. Hátha jobb irányító lesz mint elődje. Aszem ő finn, talán máshogy fogja megbecsülni és végezni a munkáját. Szimpatikusnak tűnik.
-
KSparrow
őstag
ja, meg végre elolvastam az indexes cikket, a trójai faló-hasonlat nagyon ott van szerintem.
-
KSparrow
őstag
Új Nokia logo ?
Ez pedig a Nokia reakciója az új android KitKat-re.
Mondjuk ezen hirdetés után -
Dhampir
félisten
Azt a röhejes ezekben a Lumiákban, hogy az egyik modell megkap bizonyos frissítéseket, míg a másikból kimarad... Nem tudhatja az ember, hogy milyen támogatásra számíthat pár hónap elteltével a drága telefonjára.
-
attisx
addikt
"A Microsofté lesz a Lumia és az Asha név, de a Nokia brand a Nokiánál marad. A Microsoft azonban tíz évre bérbe vette ezt is a meglévő és a jövőben fejlesztett S30 és S40 szériás telefonokra. A csavar, hogy a Nokia ezen a néven kiadhat nem telefon termékeket, és 2015. december 31. után akár mobilokat is. Ez azt jelentheti, hogy a Microsoft nem használja a Nokia nevet az ezután fejlesztett okostelefonokra, de az alacsonyabb kategóriás készülékeknél igen."
Érdekesss, naggyooon érdekesss...
-
süti5
őstag
Érdekes cikk, sok infóval.
-
Dhampir
félisten
válasz
MR007RM #9368 üzenetére
Állítólag bármilyen okostelefonra rögzíthető.
-
Dhampir
félisten
-
attisx
addikt
válasz
Quasi_modo #9363 üzenetére
Még nem...
-
hito
nagyúr
válasz
Quasi_modo #9360 üzenetére
Mindig visszaváltottam rá, nem tudtam tőle elszakadni.
-
attisx
addikt
válasz
Quasi_modo #9360 üzenetére
Gondolom, ugyanazt, mit a 808-akkal is...
-
Na - szép!
Mi lett ebből a fórumból!
-
stickrs
senior tag
a gyári digitális óra kijelzővédőnél nem lehet valahogy beállitani alvó üzemmódot bizonyos időre,pl estére?
-
KSparrow
őstag
válasz
Quasi_modo #9340 üzenetére
nekem egy esetben fagy. Ha a prohardver teljes oldalt hozom be a gyári böngészőn. Mondjuk nekem mindenre az az alap, opera minit csak nagyon ritkán indítom.
Elop segített ellopni. Nekem az az igazság, a 808 a tökéletes telefon. De ezt már annyiszor írtam.. Hogy utána mi lesz, nem tudom. Valószínű Lumia 920 / 1020, de akár Android is lehet, az Lg optimus g egész tetszik. Bár hiába, egy egyszerű lap, semmi egyénisége nincs a telefonnak, ellentétben bármely Nokiával. -
válasz
Quasi_modo #9348 üzenetére
Helyesbítek: Biztos, hogy nem lesz olyan jó....
Csak egy mezei 8 MP autofókuszos....
Párom akar a Blackberryje mellé egy 808-ast.
Nézi itt a képeket... -
Sajnos igazuk van, hogy a Nokia márkanevet kukázni fogják...
A Lumia ugyanis jobban hangzik. Továbbá élből magasabb számban ismerik el mint a Nokiát.
Microsoft Lumia.. Nekem ettől még nem jön be.
-
MR007RM
addikt
Előző este azt álmodtam hogy elejtem a telóm és 2 darabra esik szét. Meg azt hogy pattogzik le róla a festék. Most legalább tudom a mai hír kapcsán miért.
Lehetett számítani a történtekre, de az a illúzió, talán történik valami kedvező fordulat, olyan jó volt. És az a geci Elop még jutalmat is kap a munkájáért. Felszámolóbiztos úr.
Minden a szabadalmak megszerzésére irányult, és akkor kezdődött mikor a Nokia már kezdett magához térni (N8,N9,808). A következő mobilom Jolla féle lesz az biztos.
-
süti5
őstag
válasz
Gyári netprogival tipikusan fagyós. Tudom, ne használjam....
-
cyberkind
félisten
válasz
De még az N8 se nagyon, legalábbis nálam !
-
süti5
őstag
válasz
Quasi_modo #9338 üzenetére
Én azt megértem, ha valaki szereti a nokiát/symbiant, nekem viszont ez az első ilyen telóm.
Amit viszont látok, hogy semennyivel sem stabilabb/különlegesebb, mint mondjuk az android vagy a win. Lehet én is jobban szeretném, ha nem fagyott volna le jónéhányszor és nem lennének gondok bizonyos gyári appokkal.
Összességében viszont nagyon szeretem a telót, de ebben nagy része van a kamerának. -
cyberkind
félisten
válasz
Quasi_modo #9336 üzenetére
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
stickrs #9334 üzenetére
Biztos, hogy benne van. Majd pont a legnagyobb ászukat nem veszik meg.
#9315) süti5 Mit kell ezen annyira szomorkodni? Talán azt, hogy a Nokiának volt egy sajátos arca. Lehet, hogy az most eltűnik.
(#9319) woland_y2k kinaiak altal tamogatva Azt hiszem sok szempontból tökmindegy, hogy ki adja a pénzt.
-
cyberkind
félisten
Arra mennyi remény van hogy látunk még a Nokia után a Microsoft féle Nokiától ilyen Pureview technológiákat ?
Vagy minden marad a régiben, csak biztosabb a háttér ? -
Suscrofa
csendes tag
Sziasztok!
Régi 808-as vagyok, csak eddig reg nélkül olvastalak benneteket.
Két kérdésem lenne. Újra kellett telepítenem, és nem találom hogyan tudom a képernyővédőre visszavarázsolni a digitális órát. Emlékszem volt valami megoldás rá, és működött is.A másik, hogy lesz ma nálam egy 1020-as. Ha valami felmerül bennetek,hogy nézzem meg, akkor szóljatok. Nem vagyok egy nagy guru, szóval csak finoman.
-
süti5
őstag
Mit kell ezen annyira szomorkodni?
A 1020 se lett rossz, pedig mindenki oda meg vissza volt, hogy microsoft és itt a világ vége.
Én speciel örülnék, ha minőségi telefonokat gyártana a nokia egy ismert oprendszerrel, amire nem kell vadászni az appokat (melyeket manapság ki sem adnak symbianra).
Egy átlag usernek mint én is, tök mindegy, hogy mennyire hackelhető a rendszer, úgysem ezzel foglalkozik, hanem legyen stabil, jó minőségű, nekem a jó kamera is számít, és sok app.
Majd ha szar telefonokat adnak ki szar oprendszerrel, lehet sírni, addig meg minek.... -
novinyul
veterán
Ennyi volt
[link]
-
KSparrow
őstag
Képeim 1-2 volt már feltéve ide, most összeszedtem, ezeket mnd a 808-cal csináltam.
-
Wa2x_
veterán
válasz
Vikthor #9303 üzenetére
Mostanában nagyon sok van, még nálunk a sivár réten is van, ahol legközelebb kb. 2 km-re van víz.
-
MR007RM
addikt
pókgyüjtemény a flickr-ről
Nem semmi. Feladták a leckét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB 8GB RAM
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest