- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
VPN, az ellen nem tudnak mit tenni, olyan, mintha fizikailag ott lennél
egyébként régebben próbáltam még, a Nexus One megjelenésénél, ott akkor még úgy ment, hogy elég volt a megfelelő régióban tartózkodni (IP alapján), és lehetett a magyar bankkártyámmal fizetni Google Checkout-on keresztül, és szállításicímnek is meg lehetett adni magyar címet. mondjuk nem vettem végül meg úgy, de engedett továbblépni a rendelésben.
-
-
mcsabi84
senior tag
Fene se tudja akkor mi legyen. Leginkább olyan opciót kéne választani, ahol itthon tudom kifizetni forintban a szállítást. Mert gondolom annak a 279 fontnak + a 10 font szállítási díjnak a kiutalási díja se lesz olcsó, ha nem kéne még fizetni rá egy postázást, annak örülnék.
-
berik899
tag
Szerintem meg nyugodtan kérdezzen aki akar, lehet hogy már elhangzott de ő más kontextusban kíváncsi a dologra vagy egyszerűen nincs ideje végig olvasni mi történt eddig. A fórum arra van hogy kérdezzünk, ha meg annyira fárasztó válaszolni akkor hogy lehet az hogy válasz helyett mindig inkább jön a kioktatás hogy olvass vissza. Közben ugyan annyi erővel le is írható a válasz. A másik megoldás meg az hogy simán átsiklik a dolog fölött akit zavar a dolog.
-
törölt tag
800GB azért tényleg elég sok
nekem mondjuk "csak" 100+GB van zenéből, ha a soundtrack-ek is számítanak, akkor olyan 130-140 körül. de ugye ez sem férne el egy telefonon, még ha 128-as lenne a tárhely, akkor sem. viszont jó dolog minél többet felrakni, íg ynem kell gyakran cserélgetni, egy biztonsági mentésnek elmegy a telefonon levő példány is, és tényleg azt hallgathatom, amihez éppen kedvem van. -
Idiofil
aktív tag
Ezen kár vitatkozni. Én tökéletesen elvagyok a kis (120) SSD-vel meg egy kis régi vinyóval (~240) és mindent megnéztem amit akarok és mindent meghallgattam amit akarok. Az, hogy ki mekkora helyet érez elegendőnek, az legyen már saját döntés.
Nagyon sok embernek elég a 8 Giga és sok embernek a 64 is kevés lenne.... -
Idiofil
aktív tag
Persze, teljesen egyénfüggő, csak azt akartam mutatni/mondani, hogy szerintem egy átlag usernak 2 GB zene/hét bőségesen elegendő és van létjogosultsága egy 8Gb-os, nem bővíthető telónak
Persze nem lesz rajta sok film, zene, Fifa, NFS, Navi mert annak tényleg semmi a 8Gb, de számomra ezek nagy része felesleges.
-
Idiofil
aktív tag
Tekintve, hogy 1 napnyi zene 2-2,5 GB teljesen élvezhető minőségben, így ettől többet telefonra felrakni felesleges. Így ha hétvégente forgatom a zenéket a telón, akkor is tökéletesen elég munkába be és hazajáráshoz, utazáshoz, futáshoz, egyéb tevékenységekhez zene.
Ez ~3.5 óra zenehallgatás naponta, ami bőven több, mint elég.Egyik ismerősömmel beszéltem, aki mondta, hogy EU-n belül nem nagyon szoktak problémázni. Ő is garanciáztatott már külföldi telefont és szó nélkül ment a dolog. Olyanról hallott, hogy EU<->USA, EU<->ASIA, USA<->ASIA vonalon problémáznak, de mivel ezek teljesen más régiók, így nem is csoda.
-
assemble
addikt
Eleg pongyolan van megfogalmazva, onmagaban az hogy 10 oraja vette le, nem jelent olyan sokat. Ha csak az asztalon hever es mondjuk nincs is mobilhalozaton vagy wifi-n, 2 hetig is birnia kene az aksinak. Ha pedig a 10 ora alatt vegig wifi-n/mobilneten volt es vegig jaratta a kijelzot, esetleg komolyabb jatekokkal jatszott, akkor az a 10 ora egy kisebb csoda lenne, fele/harmad annyi ideig sem szoktak birni a mai telok ilyen kijelzovel. Igazabol amitol a leginkabb merul szerintem egy mai telefon, az az hogy hany oraig jart a kijelzo, az mar inkabb jelentene tobbet, de meg ott is baromi sokat szamit a fenyero meg ha kozben a tobbi hardvert leterhelte az is szepen meg tudja dobni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest