- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
Itt tudsz utána nézni
Az az egyik alap feltétel, hogy új fajta csomagnak kell lennie minden előfizetésnek. Tehát ha van még régi pl Next S csomagod, akkor nem lehet igénybe venni.Amúgy bocsi rosszul írtam, nem 25 hanem 20% a kedvezmény.
-
thamasz
senior tag
-
ttt1
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #433 üzenetére
Nekem 15 éves "csotrogányom" van kp-re vettem. Megy, keveset fogyaszt és nem amortizálódik az értéke, Jah és elvisz A-ból B-be megbízhatóan. Ha cserélni kell rajta 20-30 e-ért valamit akkor cserélem. Szerinted vegyek hitelre 3-5 misis autót sok törlesztővel és ha elromlik valami akkor meg nézek mint maci a málnásban? Örülök, hogy te lenézed ezeket az embereket (engem). Elárulok 2 munkahelyem van, de mégsem fogom 300 e-ért megvenni a telót..
-
Pano
addikt
Elvileg ugye Telekom azért csinálja így, mert sokszor ment a vita, hogy az újak olcsóbban kapnak készüléket meg előfizut, mint a régiek. Ezért a Telekom fogta magát és most mindenki ugyan olyan feltételek mellett vehet készüléket és telefont, a meglévők meg kapnak kedvezményt ha több előfizud van, vagy több szolgáltatásod van. Nekem két mobil előfizetés van a nevemen, ezért a havidíjból lejön havonta -25%.
-
HaliGab23
senior tag
Fikázták itt páran a várható üzemidőt, elárulom, hogy Note 9-em hardcore felhasználója vagyok, napközben olyan helyen, ahol rossz a térerő és végig mobilneten vagyok, csak 17h után wifin és a 4000es akkuval hoz 5-7 óra kijelző időt, és este 22-23h-kor teszem töltőre 10-15% maradék töltöttséggel.
Szóval az S10+ várhatóan tudni fogja ezt.
-
thamasz
senior tag
Milyen lehet egyébként ez a Galaxy Buds füles, amit adnak az előrendeléshez? Nálam ez is szempont lenne, ha jó a hangminősége, az előrendelés felé billentené a mérleget. Jó lenne esti TV nézéshez is, a mostani in ear bluetooth fülesem elég gyengusz. Ha jól láttam 129 USD lesz az ára a kütyünek?
-
hitchins
őstag
Kivancsi leszek a kamera tesztekre. Vajon a szeles latoszogon kivul s10e hozni fogja a s10, s10+ szintjet?
Egyebkent szerintem egesz jonak tunnek ezek a telefonok. S4 ota nem volt samsungom es nem is igazan vagytam ra de lehet teszek egy probat.
6gb ram talan mar eleg lesz hogy ne laggoljon fel ev utan -
Samott
addikt
válasz
#33253120 #481 üzenetére
"Persze azt én sem vitatom, hogy a készülék teljes áránál többnek érdemes meglennie mielőtt belevág az ember egy ilyen részletfizetési műsorba."
Akkor van meg kerdesed? Szerintem joval tobbel kell rendelkezni, nem csak tobbel. Ambivalens erzeseim vannak a 0%-os THM hitelek kapcsan, mert valami atveres biztos van benne, vagy a reszletre vasarlot sz.pathatjak meg (esetleg ha csuszik a fizetessel?) vagy mindenki mast aki teljesaron, rogton kifizeti. Pedig neha van ilyen, nem csak telefonnal Tv-vel egyebekkel a Mediamarktban is.
Nem tartom a telefonvasarlast olyan draga es fontos dolognak, hogy reszletekkel legyen erdemes szorakozni ennek kapcsan. Kamatot fizetni ra meg egyenesen orultseg.
-
thamasz
senior tag
válasz
#33253120 #481 üzenetére
"Sokadik hűségnél kapsz annyi kedvezményt díjcsomagváltás nélkül is, hogy mellé a kamatmentes részlet szinte csak bónusz."
Ez melyik szolgáltató? 20 éve vagyok T-s, mindig hűséggel vettem új készülékeket, de sosem kaptam nagyobb kedvezményt, mint aki az utcáról jött be. Egyedül a kamatmentes részletfizetés amit adnak előnyként. -
válasz
Ja, aztán jön a CHF. A kocsit is cash-re vettem - igaz, nem 20, csak 2éves volt.
-
total90
veterán
Note 8-ról majdnem a Mi Mix 3-ra váltottam, de most az S10 nagyon bejön. Kompakt és bitang erős.
Megéri váltani vajon? -
thamasz
senior tag
Korábban írtam, ha T-nél az 5990 Ft-os előfizura veszem az S10-et, 11710 Ft 22 havi kamat mentes részlet fizetéssel. A kisbetű az, hogy az 5990 Ft minimum költési szintet bevállalom 2 évre. Mivel úgyis kell egy előfizetés, ez nekem nem gond. Felfelé bármikor lehet módosítani az előfizetést, ha kevésnek bizonyulna, majd vissza is lehet csinálni 5990 Ft-ig. Magasabb előfizura pont a minimum költési szint bevállalása miatt nem kötnék hűséget, mert annyival nem csökken a havi részlet fizetés, hogy nekem megérje. Biztos van akinek szükséges a korlátlan csomag.
-
törölt tag
Saját példámat leírtam a 109-ben is.
Sokadik hűségnél kapsz annyi kedvezményt díjcsomagváltás nélkül is, hogy mellé a kamatmentes részlet szinte csak bónusz.
És itt térnék vissza arra, hogy ügyesed kerülöd a válaszadást a 427-es hozzászólásban feltett kérdésemre. Most a készülék értékétől, és a megtakarítás mennyiségétől függetlenül egy kamatmentes részlet szerintem mindig nagyobb szabadságot ad, mint egyszerre megszabadulni egy nagyobb összegtől. Persze azt én sem vitatom, hogy a készülék teljes áránál többnek érdemes meglennie mielőtt belevág az ember egy ilyen részletfizetési műsorba. -
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #470 üzenetére
Végignézve a videót és alul a kommenteket, az S10e pont akkora mint az S7, ami meg pont akkora mint az S6 ami van nekem. Szóval pont jó méret nekem.
Az XR-t is megvizsgáltam régebben, de nagynak találtam.
Mondjuk az S6 kijelzője sokkal nagyobb felbontású és ppi-ban nagyon brutál, kicsit túltolták azt anno, még azóta sem csináltak nagyobb ppi-os telót.(talán igen, de nem jellemző, 577 ppi density
-
<Lacy85>
addikt
Azt hittem, hogy ez a más zsebében matatás, meg az "én tudom, ki mit engedhet meg magának" már kikopott a fórumról, de ahogy elnézem, még mindig betéved 1-2 diplomás közgazdász, aki kiszámolja, mit vehet meg magának a nép.
Szolgáltatóknál kamatmentes részletre egy közepes csomagban havi 10 ezerért kihozod az S10-et.
De ha esetleg tudsz várni pár hónapot, akkor ezt megúszod havi 6 ezerből. Kb. ősz óta ennyi az S9.
Havi 200+ ezerbe azért be lehet szorítani 3 pizza árát, nem? -
AMD Power
titán
Egy S10e vagy egy sima S10 el tudnek kepzelni.
-
válasz
ZavaBalazs #463 üzenetére
Bocs, igen, csak lejárt a szerkesztési idő.
-
Samott
addikt
válasz
TheBikerider #441 üzenetére
Mi volt a kerdes? Hogy atlag jani mit vegyen? Hat amit megengedhet maganak, ami nem tetel szamara. Friss adat: tavaly az atlagfizetes 220e netto volt. Abbol meg elni is kell szoval mondjuk ennyi penzbol egy Huawei P20 Lite fole nem nyujtozkodnek (vagy mondjuk egy Xiaomi Mi A2 Lite). A telefon nem letkerdes, nem erdemes tul sok penzt elszorni ra.
-
akooos
veterán
válasz
ZavaBalazs #456 üzenetére
Experience storeban is csak fehér, fekete, zöld van.
S10e-ből van sárga, az nagyon vagány amúgy.
-
MrBazsi
senior tag
csak én nem találom az értesítési ledet egyik variánson se?
-
Whist
aktív tag
Na, emberére talál az iXR az S10e személyében.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Viktor0610 #462 üzenetére
[link] - ezek szerint a plusból igen, de nekem a sima kellene.
na mindegy, a zöld/fekete közül jó lesz valamelyik. -
válasz
A Telenornál lesz kizárólag.
-
válasz
Kék színben csak később lesz, ha lesz egyáltalán nálunk.
-
Egyértelmű, de az is egy zavaró kötöttség, amit semmibe se kerülne mellőzni; mikor megkérdezték az LG-t a dologról, azt mondták, a gomb a Google Asszisztens miatt került a telefonra, tehát kizárólag erre használható; majd megjegyezte gyorsan azt is a kedves illetékes, hogy ha mégis rengetegen panaszkodnának, akkor azért engedik majd az átkonfigurálást. De nem üvöltötték le a fejüket elegen, hőzöngött pár tucat ember, majd vége is lett az ügynek.
Mindent a júzerért ugye...
-
Button
aktív tag
Reménykedtem, hogy ezek a lyukas izék csak kamuk..
De sebaj, legalább lenyomja a szép S9 árát -
ZavaBalazs
őstag
nem tudjátok, kékben előrendelhető valahol olyan helyen, ahol törésre/ázásra adnak biztosítást rá? media marktban kapnék ilyet 2 évre 40 ezerért, de náluk csak fekete-fehér-zöld van.
-
Remus389
veterán
Egyetértek, mindenki arra költi a saját pénzét amire csak szeretné!
Ha valaki buta és erőn felül költekezik, akkor majd háztartási kekszen és vizen él egy darabig, de megtanulja legalább, ha ezután sem, akkor az az ő baja, életképtelen.
De tény, mindenki arra költi a saját zsetonját amire akarja, ha én 600 ezres krokodilbőr cipőre vágyom, pont leszarom az okoskodók mit gondolnak erről.
-
Wow... "let you remap the Bixby button".
Alap lenne mondjuk!
-
Pano
addikt
Hihetetlen, hogy bizonyos emberek még mindig azzal vannak elfoglalva, hogy egyesek mire vagy mire nem költik el a SAJÁT pénzüket.
Ha megdolgozott érte ő dönti el mire költi. Ha tábortüzet akar rakni belőle, akkor azt csinálja. Ha én belepofáznék abba, hogy ő miként döngeti az asszonyt, fel lenne háborodva milyen pofátlan vagyok, de kb egy kategória az egész: semmi közöd a másik bizonyos dolgaihoz.Ne mossuk össze azon embereket, akik önerőn felül vesznek fel hitelt (hogy ha valami történik akkor nagy megterhelés lenne nekik fizetni, vagy kifizetni), mint azok akik részletre vesznek valamit és jöjjön bármi, akkor is fizetőképesek maradnak, vagy a "dolgot" teljesen képesek ebben az esetben kifizetni.
Ha valaki engem gyerekként akarna kezelni, nem állnék jót magamért.
-
-
konwktor
tag
Mikor várható teszt kb?
-
-
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #432 üzenetére
-
-
<Lacy85>
addikt
Nyitó árak szolgáltatónál nem is olyan vészesek.
Telenornál az M-es csomagommal 190 az S10e, 220 pedig az S10.
Ennél szerintem rendhagyó leszek, és nem az S10+-t fogom venni. A 6,1-es kijelző bőven elegendő.
Vagyis majd egyszer az lesz. Egy ideig még nem szándékozom kikukázni az S8+-t.
Lassan 2 év után is maximálisan elégedett vagyok vele.
Később meg legalább olcsóbb is lesz az S10. -
-
Samott
addikt
válasz
Mas nyomorultak lehuzasabol. Kerdes hogy a szerszam melyik oldalra akarsz kerulni. Aki kapja vagy aki fizeti a hozamot?
-
Samott
addikt
válasz
TheBikerider #432 üzenetére
Nem tudom mibol vetted azt, hogy nem szabad 300e forintert telefont venni. Azt mondtam ha 600e megtakaritasod van, akkor beteg dolog elverni a felet egy sz.ros telefonra.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Nekem az ilyen beszólásoknál mindig azok jutnak eszembe, akik 20 éves csotrogánnyal rohangálnak, de büszkén virít rajtuk a matrica, hogy "ez legalább ki van fizetve". Mindig jókat mosolygok ezen a szellemi nihilen.Ha így gondolkozna a nagy többség, akkor még mindig vadásznánk és gyűjtögetnénk.
(#431) Samott
És szerinted a Bank miből adja a hozamot?
-
Most itt kb.300ezerFt ról van szó,ez 600ezer fele pont.Ugye?wow..
(hogy kiszámoltam)
Tehát,ha szerinted “beteg” dolog venni egy új Samsungot 300ezerért,akkor mit vegyen az Átlag Jani ezen a pénzen?Vagy egyáltalán szabad vennie bármit is ennyiért?Pedig Átlag Jani nagyon szeretné ezt a telefont... -
B-L-A-C-K
titán
Mondok egy másik példát. Mint írtam nem vagyok hitel párti, egy munkáltató hitelem van, ~2M, 20 évre havi 8e, kamatmentes, és fix, azaz 15 év múlva is 8 ezret fizetek. Na most erre nem lett volna szükségem felvenni, viszont hülye lettem volna nem kihasználni, mivel 8 ezret nem érzek meg havi szinten, így mondhatni 2 millió ölembe ugrott. Te gondolom ezt se használtad volna ki akkor...
-
Samott
addikt
válasz
#33253120 #427 üzenetére
Beteg dolog barkinek a megtakaritasai felet egy sz.ros telefonra kolteni (belegondoltal egyaltalan amikor leirtad?). (max 3 havi nettobol veszunk autot - hogy erezd a merteket)
Szerk: es akkor csodalkozunk a hitelvalsagon, meg adosmentes kell. Hihetetlen milyen felelotlenek az emberek.
-
törölt tag
Megtennéd, hogy nem kevered a hitelt a részlettel?
Nem érzem magam jómódúnak, de nem okozna problémát megvenni egy ilyen készüléket.
Ha ennyire vágod ezt a dolgot, akkor fussunk neki. Melyik életképesebb gazdasági modell:
1; Átlag János a megtakarítása 50-70%-át egy összegben költi el egy telefonra, és bármilyen esemény van, akkor a maradék 30-100% összeggel rendelkezik a két év alatt. (Feltételezve, hogy folyamatosan folytatja a megtakarítást)
2; Átlag János kihoz a szolgáltatótól 24 hónap kamatmentes részletre egy készüléket, és a megtakarításai megmaradnak, esetleg lassabb ütemben nőnek (eddigi megtakarítás- törlesztő) amíg a részletfizetési periódus tart. Viszont bármilyen nem várt kiadás esetén van mihez nyúlnia. -
-
válasz
TheBikerider #411 üzenetére
És tudsz pont arra a 2 hónapra biztosítást kötni, amikor el szándékozol törni a telót?
-
babosmiki
addikt
Na megfogdostam őket Győrben a Store-ban én is! Ami egyből feltűnt az S9+ hoz képest: érezhetően könnyebb a 10+, sokkal kb felével kisebb lett az edge a széleken kb mint a note 9 en!, az oldalsó káva még kisebb lett!
, a kamera lyuk nem zavaró. Viszont amiért valószínű, hogy a sima 10-et választom majd az az, hogy a kijelző hossza magassága pont akkora mint az S9+ nál, viszont a telefon sokkal kissebb, kompaktabb annál. Élőben nagyon ütősek a készülékek, főleg a zöld színben.. A 10e nagyon kompakt, viszont a két nagytesóhoz képest sokkal kevésbé ütős elsőre, olcsóbbnak is hat persze, és a 10 csak alig nagyobb nála szerintem simán megéri majd a felárat.. Még annyi, hogy a gear sport órámat is simán tölti a 10, 10+! Ez nagyon állat!
Viszont az "e" - ből ez a funkció is kimaradt...
-
törölt tag
válasz
t72killer #361 üzenetére
Én pl sokadik hűségemet tolom, és mindig 0Ft kezdővel, 24 hónapra hozok ki telefont. Ahogy a 109-es hozzászólásban leírtam, ciklusról-ciklusra eljutottam addig, hogy az akkor 280e Forintos S9+-t kihoztam kamatmentes részletre 180e körül. Hűségkedvezmény, online rendelési kedvezmény, havidíjkedvezmény, és ilyesmik csökkentették az árat. Adtak mellé ajándék 5e Ft kupont is, de azt elfelejtettem levásárolni....
Úgy kb a második-harmadik ciklus óta érzem egyre jobban, hogy megérheti készüléket venni részletre, szolgáltatótól. De igen. Jellemzően az első ciklusban nehéz jó telefont venni jó áron.
Ha törik, lopják, akkor meg teljesen mindegy, hogy részletre, vagy egyszerre fizetted ki. -
B-L-A-C-K
titán
Senki se mondta hogy nem tud, csak valakinek kényelmesebb hogy 300 ezret nem vesz ki a pénzéből, inkább havi 10-15 ezresével fizeti, amit mint írtam észre se fog venni.
Amiről te próbálsz beszélni, az az amit már leírtam, hogy aki keveset keres, és úgy vesz fel 300 ezres telefonra hitelt, azt én is ellenzem.
Na meg másnak lehet ez a hobbija, sok olyat ismerek aki nem cigizik, nem bulizik, inkább ilyenekre költ.
-
Samott
addikt
válasz
B-L-A-C-K #358 üzenetére
Ha normalisan keres de nem tud kiadni 300 ezret egyeben akkor nincs penze ilyen telefonra. Pont. Rakjon felre a normalis fizetesebol es akkor nem fog hitelbol hitelbe ugralni. Addig nyujtozkodjon amig a takaro er.
Ugyanez igaz autora, tv-re notebookra (kiveve ha penzt keres vele, pl. taxis, futar). A lakhatas az mas tema, azt tenyleg nagyon kevesen engedhetik meg maguknak egyben. De ha a sajatjaban el es hitelt torleszt az is "megtakaritas" az alberelethez kepest.
-
nozs23
addikt
Mondjuk a notch is az állapotsávban van, nem? Néztem én is videókat, eléggé megvastagodott ezzel az statusbar, kvázi kevesebb a hasznos felület böngészés, appok használata közben, mint a korábbi készülékeken, S9-en fele ekkora ez a rész.
-
válasz
t72killer #407 üzenetére
Évente...de ha 2 hónap múlva töröd össze? Akkor nem fizettél ki annyit...
Egyébként melyik kijelző kerül ennyibe(kb.83e)?És ha rámegy egy kocsi?Vagy beleejted a Dunába?vagy mittudomén...sorolhatnám....akkor az üveg csere mennyi is?
full megsemmisül...akkor aztán kurva fontos,hogy 83ezer az üveg...
-
petymeg
addikt
válasz
Rinocerosz #398 üzenetére
Én ebből a megfontolásból nem kötöttem lopásra (csak törésre) biztosítást a Note-ra, hogy úgy is meg lehet találni GPS alapján. Állítólag a rendőrség elég nagy hatékonysággal megtalálja a lopott telefonokat. Mindenesetre azért nem próbálnám ki...
-
babosmiki
addikt
Jó az irány de akkor lesz teljes, ha nem lesz lyukas a kijelző..
-
válasz
TheBikerider #403 üzenetére
Azaz lopás nélkül a 2évre kötött biztosítással egy törés effektíve 83eFt-ba fáj. Fantörpikus, kb pont ennyi egy új üveg...
-
lalakov
senior tag
Azt meg tudja valaki mondani, hogy ezek valódi Dual sim-es telefonok(SIM+SIM+SD) vagy a második foglalat az memkártya vagy sim?
-
petymeg
addikt
A fejlesztés, az új technológiák, a prémium anyaghasználat indokolja az árat.
Meg a nemzetközi gazdasági helyzet és a mexikói burgonyavész is mind dob rajta. Meg a kokain, a ribik és a yachtok se ingyen vannak, ugye.Majd kb. fél év múlva leakciózzák őket 250-300.000-re, ami még így is pofátlanul magas ár lesz.
Én megfogadtam hogy száznál többet sose adok telefonra és így küzdök a nemzetközi tőkésréteg egyre pofátlanabb kapzsisága ellen, de nem bírtam ellenállni sajnos.
-
válasz
t72killer #401 üzenetére
Csak az én esetmeről tudok beszélni(iXs)...2300.-Ft“lopás”nélkül,vagy 2900.-Ft. “lopás”-sal együtt,bruttó,havonta...
Önrész 28ezer Ft.
Bármikor lemondható,vagy egyikről a másikra váltható.
Annak éri meg,aki nem cserélgeti havonta a telefonját,hanem legalább 2évre tervez...szerintem.“...aki szemrebbenés nélkül előránt 300 rugót, valszleg kevésbbé fáj neki, mint aki "gazdálkodik" ekkora összeggel....”
Szerinted. Szerintem meg mindenkinek fájdalmas.
-
tothl
addikt
Most kell amúgy is szolgáltatót váltanom.
Szerintetek egy vadi új vodás előfizetéshez ilyen drágább készülékvásárlással együtt hitelügyintézés is társul ?
/már ha hitelre akarom, de telóért ennyit egyben a hideg ráz kiadni/A 10 g netes verzióval kacérkodom, igaz most korlátlan van de ez most meg fog szűnni, kihullik alólam a flotta....
-
válasz
TheBikerider #379 üzenetére
És mennyivel tolja meg az 1000+EUR-s számlát egy értelmes biztosítás?/ mennyi az önrész?
#362: aki szemrebbenés nélkül előránt 300 rugót, valszleg kevésbbé fáj neki, mint aki "gazdálkodik" ekkora összeggel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A szokásos S10 és S10+ páros mellett akad egy 5G-s verzió is, de a legütősebb az S10e lehet, főleg azért, mert kompakt, mégis erős.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest