- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Azon kívül, amit Dare2Live mond, hogy használt telót hasonlított újjal, a fényerőket is úgy lőtte be, ahogy szerinte "optimális". Látszik is a videón, hogy a Mate20 Pro-nak nagyobb a fényere mint a többi telefonnak, nem is szerepelt valami jól. Ezt a két tényezőt összeadva szerintem ez a teszt így kuka.
De nyilván én is csak keresem a kákán a csomót, és természetesen, csak neked lehet igazad...
Az előző tesztben, amit te is említettél, ott műszerrel mérte a srác a fénykibocsátást, és az alapján állította be őket. Ez a korrekt megoldás.
-
Dare2Live
félisten
Ordít = Tökéletesen látható a képeken, hogy új készülékeket vet össze használt, sokszor erősen használt készülékekkel. És itt nem csak arra gondolok, hogy S8 pl törött. Amikor a GGon videon látni a használatot akkor azt már használták és sokat.
Nehéz aksit tesztelni. kb új készülék kell legyen aksi pár hét után már veszít kapacitásából. Fényerőt fixre be kell lőni, ez tesztek 90%nak nem jön össze. Ez is baromira befolyásolja a tesztet, legnagyobb fogyasztó a kijelző.
Amikor ilyen alap dolgok nem jönnek össze akkor az eredmények nem hasonlíthatóak, semmit sem érnek, megtévesztőek. -
Dare2Live
félisten
Nem nagyon kerestem a hibát. Ordított, hogy egy vacsi új aksis készüléket hasonlítanak erősen használt készülékekhez.
Ez így fölöttébb inkorrekt. Hogy te ezek után rám mutogatsz, hogy nem fér be a világképembe az nonszensz. Igen az én világképembe ez nem fér bele. A tiedbe ezek szerint belefér a forum olvasóinak a megtévesztése, átverése. Had gratuláljak.
@joey04: Igazából nem tudom mit gondolt samsung dizájnerei az új UInál. Megint ott vagyunk, hogy jobb a stock android, vagy le kell cserélni. Nem nagy ügy hozzászoktam de azért meglepett.
-
fairi
őstag
Akkor masszív áremelkedés van. Közben meg méretnövekedés már megint. Mivel az s9 kompaktabb mint az utódja (akinek kompkatság fontos annak marad az s10e, így elmarad pár ujdonságtól). Plusok hasonlóak méretben, csak szélesedett az új egy picit, és normális aksit akar azt megsápolják.
Egyik se igazán másik utódja, simán átpozicionálták a termékpalletát, ami közben teljesen Apple másolták le.
Ám ha s10 úgy nézzük mint kompakt változata az s9+, de nagyobb mint s9, ám kisebb aksi mint s9+, de nagyobb mint s9, akkor valahol kettő közé került, és árban is.
s9+ meg a csillagos ég felé tör bizonyos válozataival... -
Robertoq
őstag
A 2012-es CES-en pedig demózták a Smart Windowt, ahol a "reluxa app" ilyesmit csinált (átlátszó <-> fekete) és azóta már eltelt 7 év!
Persze a kamera előtt a tiszta kép miatt nem lehet bármi.
-
stellaz
veterán
Azért van akinek sikerült megoldani.
https://mobilarena.hu/hir/semmi_sem_tori_meg_a_meizu_16s_kijelzojenek_egyseg.html
Ráadásul egy kijelzőt kilyuggatni az minden körülmény között rossz. Most képzeld el, hogy a tévéd vagy monitorod sarkában vagy egy fekete folt, mert hát úgy adja ki a dolog....
-
-
Robertoq
őstag
A tuti az lett volna, ha ott csak akkor átlátszó a kijelző amikor használod a front kamerát, mormáls estben a tartalom jelenne meg. A Sasmung pedig már 2011-ben demózta az átlátszó amoledet
-
Gyanítom én is, de jó lenne valami mobilarénás tételes összehasonlító teszt, a száraz speckókból nem derül ki, hol van a kutya elásva.
Nekem a szoftvertámogatás kérdéses (a kétéves s7e-m hivatalosan megkapta az oreo-t, lelkes userek pie romokat is faragnak rá), a szoftver minősége (legelső kérdés: van-e benne kínai backdoor...), aztán maga a vas.
-
Mindenesetre kíváncsi leszek az árazásra 1év múlva, amikor gondolkodni kezdek az új telón. Ha nem csökkentik drasztikusan, akkor nem csak az árat, de a készüléket is megtarthatják, semmi kedvem majd félmillával szaladgálni a zsebemben.
Ja, ha ez ennyi, mennyit kérnek majd a Note-okért?!?! Agyeldobás... Kb direktbe tolják a vásárlót a kínai gyártók karmaiba/arra a pár nagyonnyugati vásárlóra utaznak, akik elvből nem vesznek kínait, vagy nagyon tartanak a beépített backdooroktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest