- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Mondjuk a videóban elmondja hogy mindegyik telefont ugyanolyan fényerősségre állította (luxméterrel) és lehet, hogy más fényerősségűnek tűnek, vagy a színben van eltérés, de ez a felvételt készítő kamera betekintési szöge miatt van.
Amúgy meg szerintem teljesen mindegy mert eltérően használjuk a telefonokat és a sot csak 1 érték a többi mellett. -
cicaslany86
aktív tag
A második linken lévőt én kb. egyformának látom, az első, a gsmarena-s viszont.. A szépség szubjektív, viszont több képen homályosak a részletek, vagy pl. a szív alaku fonott valamin a piros-fehér kockás valami textúrája sem latszik. A pénzen is, Lincoln arcán is több részlet van az S9+ képén. Ezt amúgy nem kötekedésnek szánom én is tervezem megvenni márciusban, csak furcsa. Bízom benne, hogy maszatos volt a lencse, a Huawei szponzorálta, vagy nem tom
-
MPite
tag
Teljesen igazad van szerintem, nem fair ez a földrajzi differenciálás, ha tényleg érezhető a különbség a két chipset között.
Hozzáteszem, nekem Mate 20-am van, ami bár itt második a listán, a legalapabb szituációkban is képes meg-megzökkenni, hiába a jó szintetikus eredmények. Sok mindentől függ az, hogy a való életben mennyit érez meg ebből a felhasználó, nem csak a processzortól.
-
baladam86
aktív tag
Anno a Note 4-nél volt probléma, hogy elég sok Snapis verziónak ~2 év után lehalt az alaplap, az Exynos-szal szerelt változatoknak viszont nem volt gondjuk, itt egyértelműen a processzor kavart be valahogy, a hibajelenség pontos oka a mai napig nem ismert.
Biztos csak egyszeri jelenség volt, viszont nekem személy szerint megrengett a bizalmam a Snapdragonnal kapcsolatban, lehet, hogy szintetikus teszteken erősebb az Exynosszal szemben, de nem hinném, hogy a mindennapi használat során szignifikáns a különbség.
-
thamasz
senior tag
Az hogy a távolkeleti mérnökök ízlése nem mindeninek tetszik a színek tekintetében, természetes dolog, még jó hogy hagytak lehetőséget mindeninek az egyéni ízlése szerint beállítani mindent a professzionális módban, és most még nem is a raw fotózásról és utólagos feldolgozásról beszélek .
-
janeszgol
félisten
Megnéztem pár telefont. Hát igen a Samsung nagy színezőbajnok. Mintha valami sablonból dolgozna. Észreveszi az intelligencia, hogy ez zöld, akkor bedobja a letárolt élénkzöldet. A többi szín dettó. Meg gondolom van néhány ábra is beállítva. Embert lát, már veszi is elő a sablonszínt a bőrhöz.
Rettenetesen unalmasak ezek miatt a Samsung telefonokkal készült képek. Persze ehhez az kell, hogy az ember túl lásson a csilivilin. -
janeszgol
félisten
Nem biztos, hogy megérné nekik a többlet munka. Én két ismert külföldi oldalt szeretek és le is írom, miket bennük:
NC: kijelző teszt (outdoor láthatóság, betekintési szög, színmérés, PWM és mindezeket képekkel is), illetve a telefonok melegedési pontjait is nézik és mutatják. Nagyon igényes oldal. A többi elemét is el szoktam persze olvasni a cikkeknek, de ez a két dolog az, amitől leborulok.
GSMArena: videók hangfelvételének adatai. Bizony nálam már előtérbe került a normális hangfelvétel. Telefonok tucatjai buknak el ezen.
PhoneArena: ma már nem olvasom vagy rettentő ritkán és csak google keresésnél akadok rá. Viszont náluk a videókat szeretem és a cikkek olvasása helyett mindig megnézem a videóteszteket. Rettentő igényesek!
-
-FreaK-
veterán
Pont ugyan ezt csinálta ő is, műszerrel azonos fényerőre állította őket, tehát nem a szoftverben beállított értékek alapján.
Szintén azonos verziójú programokkal tesztelt minden telón, tehát ez sem tér el.(#664) h4h01 Uh, hát ez tényleg vacak így. Rosszabb mint az optikai leolvasók :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest