- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Samott
addikt
válasz
B-L-A-C-K #358 üzenetére
Ha normalisan keres de nem tud kiadni 300 ezret egyeben akkor nincs penze ilyen telefonra. Pont. Rakjon felre a normalis fizetesebol es akkor nem fog hitelbol hitelbe ugralni. Addig nyujtozkodjon amig a takaro er.
Ugyanez igaz autora, tv-re notebookra (kiveve ha penzt keres vele, pl. taxis, futar). A lakhatas az mas tema, azt tenyleg nagyon kevesen engedhetik meg maguknak egyben. De ha a sajatjaban el es hitelt torleszt az is "megtakaritas" az alberelethez kepest.
-
-
válasz
B-L-A-C-K #358 üzenetére
Majd megérzi, ha lepottyan a teló vagy ellopja egy zseni, a hitelt meg tovább kell perkálni... Saját alapelvem, hogy hitelre max ingatlant, illetve ha valamire van szupertámogatott hitel (ld a régi hűségszerződéseket, ahol tényleg az alap szolgáltatási díj mellé kaptál telefont) ahol konkrétan nyersz 20+%-ot, az megéri.
-
janeszgol
félisten
válasz
B-L-A-C-K #335 üzenetére
Rendben. Igaz elsiettem, mert még csak itt tarottam. Hülye szokásom sajnos és bizony kevésbé szakmai hozzáállás. Akkor itt most bocsánatot kérek és addig nem írok többet, míg el nem olvastam.
Amúgy a Xr-ről továbbra sem változott a véleményem. Aki iOS rendszert akar és friss telefont, szerintem hétköznapi használatra átlag magyar pénztárcához az a legoptimálisabb. Ahogy a S10 (nem az e, bár azt is írhattam volna) is várhatóan ezt a szerepet fogja betölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest