Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi020
tag
Készíts egy képet a számláról amit majd fel kell tölteni. Illetve az előrendelés napját is ki kell választani. Azon kívül a készülék pontos tipusát is. (színét is) Persze ez betűkóddal van jelölve hátha valaki elrontja. Ha ezzel meg vagy a nehezén túl vagy csak lépsz tovább és a végén kapsz egy regisztrációs kódot. Akkor elvileg sikerült!
Amúgy csak én gondolom úgy, hogy ha már van fekete buds is akkor adhatnának azt is a fekete készülék mellé?
-
ESP23
senior tag
S7-et és az S8+-at a megjelenés napján rendeltem elő annó a Telekomtól, mind kettőt egy héttel később kaptam meg, amikor már a boltban is meg tudtam volna venni. Ennyit a Telekomról. Tavaly tesóm a P20 Prot rendelte elő a Vodafone-tól, meg is kapta az elsők között. Én most szintén a Vodától rendeltem elő az S10+ modellt, és már csomagolás alatt van. Mondjuk már küldhetnék az emailt a szállításról, de ők azt általában 17:00-19:00 óra között szokták.
-
Nem lesz gond, küldik ki mindenkinek időben, csak a rendszerük nem az igazi az állapot jelzése tekintetében - ezen nem is csodálkozom, szinte minden rendelésemnél késésben van, nem is azt szoktam nézni, hanem a futárosat.
kelzsoca: A Telekomnál sem lesz gond - sőt, ők azok, ahol még a későbbiekben is szokott lenni az előrendeléses csomagból, néha hetek elteltével is. (Szerencsére, mert többször is vettem így készüléket náluk, az előrendeléses ajándék kiegészítővel együtt, a megjelenés után egy hónappal!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Bittorrent topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Witcher topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest