Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi020
tag
Készíts egy képet a számláról amit majd fel kell tölteni. Illetve az előrendelés napját is ki kell választani. Azon kívül a készülék pontos tipusát is. (színét is) Persze ez betűkóddal van jelölve hátha valaki elrontja. Ha ezzel meg vagy a nehezén túl vagy csak lépsz tovább és a végén kapsz egy regisztrációs kódot. Akkor elvileg sikerült!
Amúgy csak én gondolom úgy, hogy ha már van fekete buds is akkor adhatnának azt is a fekete készülék mellé?
-
ESP23
senior tag
S7-et és az S8+-at a megjelenés napján rendeltem elő annó a Telekomtól, mind kettőt egy héttel később kaptam meg, amikor már a boltban is meg tudtam volna venni. Ennyit a Telekomról. Tavaly tesóm a P20 Prot rendelte elő a Vodafone-tól, meg is kapta az elsők között. Én most szintén a Vodától rendeltem elő az S10+ modellt, és már csomagolás alatt van. Mondjuk már küldhetnék az emailt a szállításról, de ők azt általában 17:00-19:00 óra között szokták.
-
Nem lesz gond, küldik ki mindenkinek időben, csak a rendszerük nem az igazi az állapot jelzése tekintetében - ezen nem is csodálkozom, szinte minden rendelésemnél késésben van, nem is azt szoktam nézni, hanem a futárosat.
kelzsoca: A Telekomnál sem lesz gond - sőt, ők azok, ahol még a későbbiekben is szokott lenni az előrendeléses csomagból, néha hetek elteltével is. (Szerencsére, mert többször is vettem így készüléket náluk, az előrendeléses ajándék kiegészítővel együtt, a megjelenés után egy hónappal!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- SAMSUNG GALAXY S24 Plus 512GB/12GB Cobaltz Violet szinben, garanciával, üzletből
- Samsung S24 Ultra 5G 512G/12GB, Gyári Gari 2027. 06hóig, Üzletből
- iPhone 15 128GB gyári független megkímélt!
- IPhone 14 128GB gyári független akku 90% 100% hibátlan és gyári
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest